Jova nyilatkozata meg...inkább maradt volna csöndben!
Köszi srácok...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 14., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2013. november 14., csütörtök 20:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 19:58
ilyesmi összegeket hallottam már én is.BBarni írta:Osztrák 3. osztályban ha van valamilyen mb2,mb1 múltad akkor van ahol 700 ezret fizetnek...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 14., csütörtök 19:38
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 14., csütörtök 19:31
angoloktól ki lehet(ne) kapni, de nem ennyire. És akkor ott is sírnak, hogy nincsen angol utánpótlás. plusz mondják, hogy 18 éves korban még jók a magyarok, és utána romlik el valami. most akkor hogy is van ez?BBarni írta:U-19 Magyarország-Anglia 1-4
U21 Spanyol-Magyar kint 1-0, bravúros eredmény. Ezek után ez wtf kategória! de jó h nem tettem meg! Albániában 2-1re nyertek. 2011.09.06.-án nyertek legutóbb az albánok ezen korosztálya. (azóta 14 meccset játszottak, a mai volt a 15.)BBarni írta:U-21 Magyarország-Albánia 0-2
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 14., csütörtök 19:25
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 14., csütörtök 19:04
Szánalmas banda. Ezek azok a "tehetséges" gyerekek, akiket sokan bele raknának a válogatottba? Szolnoki, Radó, Kleinheisler stb.? Vicc.BBarni írta:Ma két utánpótlás meccs is volt!
U-19 Magyarország-Anglia 1-4
U-21 Magyarország-Albánia 0-2
Az U-21-nél ez a kezdő volt: Jova-Szolnoki-Lang-Kelemen-Poór-Windecker-Szakály-Radó-Adorján(Kleinheisler)-Kovács(Vernes)-Ugrai(Bese)
Pad: Dombó; Baráth, Nagy G., Kleinheisler, Bacsa, Vernes, Bese
Szánalmas...
És tényleg tőlük várja néhány ember a megváltást? Már csak itt a fórumon is mennyien írták ezeket...de gondolom a séró jól áll!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 14., csütörtök 18:50
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 13., szerda 23:33
Nem hagyják békén a csávót (biztos élvezi is), újabb interjú.GT37 írta:Amúgy hihetetlen, mennyit tett ez a srác az MB1 népszerűsítéséért, még ha akaratlanul is.![]()
Az interjú nagyon jó, köszi.![]()
...a Dumaszínházban Rekop Gyuri szervez egy Trollfoci-estet, melyen valószínűleg szerepelek, ott lesz Torghelle Sanyi is...Nagy lesz.
Ráadás: Tipszmiksz-mix (Macklemore & Tipszmiksz Csabi) :Đ
Amúgy nincs mit, ezzel van tele az egész Facebook.Milintével milyen a kapcsolatod?
Ő már a Dunaújvárosban játszik, de vele is jóban vagyok. Velem egyidős és még serdülőkorunkban együtt futballoztunk. Már rég beszéltem vele, de majd szeretném, ha ismét találkoznánk. Erre lehet, hogy meg is lesz a lehetőség, mivel a Dumaszínházban Rekop Gyuri barátom szervez egy Trollfoci-estet, amiben benne leszek én is, de ott lesz még Torghelle Sanyi, Újvári Joci és talán sikerül erre rávenni Milinte Árpit is.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 13., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. november 13., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. november 12., kedd 22:40
Ez amúgy zseniális, Hegyi úr jól leosztja a magyar klubokat'shutterisland írta:ezt a videót pedig mellette találtam, hegyi beszél az atv-ben a magyar fociról valami pizsama felsőben.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 12., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 12., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 12., kedd 15:08
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 12., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 12., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 12., kedd 14:16
– Visszatérve a népszerűségedre, mi volt a legextrémebb kérés feléd?
– Talán az, hogy a pláza közepén kellett egy cipőt aláírnom úgy, hogy Tipszmiksz Csabi. Engem egyébként nem zavar. Aki figyeli a Trollfocit, látja, mennyi fotót készítenek velem. Én mindenkivel összeállok egy képre, ha azt szeretné, egyáltalán nem zavar.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 11., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 11., hétfő 15:58
Ha ilyen egyszerű lenne... az egész csapat hibája, hogy szar a védelem. Lásd Real Madrid. Nálunk van egy Ramos meg Varane meg Pepe, aztán mégis kettesével kapjuk a gólokat. Amíg a csapat (Fradi) képtelen gólt lőni, és együtt mozogni, addig a védelemnek sokkal több munkája van, és 2-3-4 ember nem fog tudni levédekezni egy egész csapatot.
Igen, de nem a játékban!Moniz a hibás.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem