Hirtelen amugy hogy felertekelodott itt Mendy, korabban meg egy kapufat is a helyre raktatok volna

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 2., csütörtök 17:11
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. február 2., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. február 2., csütörtök 17:09
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 2., csütörtök 16:58
Meglepo lenne, mert Potter kerte ot barmi aron. Mindenidok legdragabb balhatvedje lett, mikor atigazolt. Egyebkent nagyon atlagos jatekos, Chelseaben is annyiszor vertek meg, ahanyszor akartak. Tamadasban Mendy szint… akkor mar maradjon Mendy. 40 millional biztos nem lenne olcsobb, ekkora atigazolaidij utan egy evvel nem zuhanhat be az erteke ennel jobban. Davies liveot sokszor lattam, imadja a Realt, veluk kezdett karriert is fifaban is es allandoan errol beszel videokban.(jo tudom, ez egyaltalan nem mervado, de azert megis remenyt taplal picit.) nem sokara lejar a szerzodese, akkor inkabb tegyunk le erte 80 at.Realista24 írta: Allitolag Cucurella elado.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. február 2., csütörtök 16:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 2., csütörtök 16:03
neeem ő rendes gyerekbesteve7 írta:Nem követem a srácot, egyáltalán focizik még? Utolsó hírem h vhol soccerföldön talált magának csapatot. Mondjuk az se lepne meg, ha azóta ő is, mint sok brazil barátja a börtön válogatottat erősítenéhehetheoriginal írta: nem, de leporolnam a pato mezt az biztos![]()
![]()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. február 2., csütörtök 15:47
Nem követem a srácot, egyáltalán focizik még? Utolsó hírem h vhol soccerföldön talált magának csapatot. Mondjuk az se lepne meg, ha azóta ő is, mint sok brazil barátja a börtön válogatottat erősítenéhehetheoriginal írta: nem, de leporolnam a pato mezt az biztos![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 2., csütörtök 15:46
Hosszu haj >>> csutak fej.ziro4vr írta:Te se vagy a régi, Rudit elküldenéd de ezt a flop hajas babát hoznád, érdekes ízlés.Realista24 írta: Chelsea-s/angol idoszakabol nem ismerek semmit, csak arra hagyatkoztam, amit spanyolban lattam tole. Ellenunk foleg...![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 2., csütörtök 15:43
Te se vagy a régi, Rudit elküldenéd de ezt a flop hajas babát hoznád, érdekes ízlés.Realista24 írta: Chelsea-s/angol idoszakabol nem ismerek semmit, csak arra hagyatkoztam, amit spanyolban lattam tole. Ellenunk foleg...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 2., csütörtök 15:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 2., csütörtök 15:07
Mindjart Kroosra is modositod a szavazatod, mi?hehetheoriginal írta:rögtön venném is el benzematol a 9estRealista24 írta:
Pato másnap már a Bernabeuban lenne.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 2., csütörtök 15:05
rögtön venném is el benzematol a 9estRealista24 írta:Pato másnap már a Bernabeuban lenne.Halfkey írta: Fogd össze a kamionos haverokat és álljátok körbe a Bernabeut! Irasd ala mindenkivel hehe 12 pontjat, koztuk elso helyen hogy azonnal szerezni egy uj R9et a fold alol is![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 2., csütörtök 15:01
aztan hoznak nekem egy lepukkant audit zsirkretaval rakarcolva, hogy +1=R9Halfkey írta:Fogd össze a kamionos haverokat és álljátok körbe a Bernabeut! Irasd ala mindenkivel hehe 12 pontjat, koztuk elso helyen hogy azonnal szerezni egy uj R9et a fold alol ishehetheoriginal írta:
NEM NYUGSZUNK!!!!!
ELEG VOLT!!!!
A SIKERTELENSEGBOL!!!!
ELEG!!!!!!!!!
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 2., csütörtök 15:00
Pato másnap már a Bernabeuban lenne.Halfkey írta:Fogd össze a kamionos haverokat és álljátok körbe a Bernabeut! Irasd ala mindenkivel hehe 12 pontjat, koztuk elso helyen hogy azonnal szerezni egy uj R9et a fold alol ishehetheoriginal írta:
NEM NYUGSZUNK!!!!!
ELEG VOLT!!!!
A SIKERTELENSEGBOL!!!!
ELEG!!!!!!!!!
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 2., csütörtök 14:59
Fogd össze a kamionos haverokat és álljátok körbe a Bernabeut! Irasd ala mindenkivel hehe 12 pontjat, koztuk elso helyen hogy azonnal szerezni egy uj R9et a fold alol ishehetheoriginal írta:NEM NYUGSZUNK!!!!!Realista24 írta: Nyugodjatok mar meg![]()
ELEG VOLT!!!!
A SIKERTELENSEGBOL!!!!
ELEG!!!!!!!!!
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 2., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 2., csütörtök 13:08
Chelsea-s/angol idoszakabol nem ismerek semmit, csak arra hagyatkoztam, amit spanyolban lattam tole. Ellenunk foleg...cart írta: Szerintem o inkabb 5 vedos rendszerben hasznalhato, gondolom a Chelsea is azert szabadulna tole mert atalltak 4 vedore az uj edzovel.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 2., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 2., csütörtök 12:34
Hogy hogy hova? A posztjara, bal vedo.RealAsensio írta:Hova es kinek a helyere szannad? Szerintem teljesen kozepszeru jatekos, semmivel nem lennenk elorebb vele.Realista24 írta:
Nagyon olcson raprobalnek, szarok ra, hogy katalanoknal volt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 2., csütörtök 12:32
Hova es kinek a helyere szannad? Szerintem teljesen kozepszeru jatekos, semmivel nem lennenk elorebb vele.Realista24 írta:Nagyon olcson raprobalnek, szarok ra, hogy katalanoknal volt.Dupla D írta:
Várom a Barca mikor jelentkezik be érte egy kölcsön plusz 15 millió euró opcióval.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem