Premier League
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Premier League
gondolom megenyhult a néne egy kisebb pénzmagért cserébe.
ő is jobban jár, mintha csak börtönbe rakatná az embert, aztán kalapkabát
ő is jobban jár, mintha csak börtönbe rakatná az embert, aztán kalapkabát
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ebből h sikerült kimásznia Greenwoodnak ??
Ezt az ügyvédet fogadja fel Dani Alves is aztán még a nő fog fizetni bazzze..
Mi a p.csa..
Ezt az ügyvédet fogadja fel Dani Alves is aztán még a nő fog fizetni bazzze..

Mi a p.csa..

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csak emlitenem kellett tegnap, hogy a korulmenyek alapjan mendynel is huzosabb a szituja, masnap felmentik.ziro4vr írta: Greenwoodot visszaengedi a mu? Ha nem akkor rámehetnénk.![]()
milyen reverse jinx ez.

amugy mai arakkal 50+ millas jatekosrol beszelunk, nagyon kivancsi vagyok, mi lesz igy a sorsa.
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
Ezt a kivasarlasi ár lebegetetes ízét sosem értettem. Ha titkos, akkor mi értelme van? Valaki becsenget 100 millióval, akkor be kell vallani, hogy igazából 50ert van kivasarlasi ár? Sok csapat meg azért nem jelentkezik, mert nem tudják, hogy van? Egyáltalán nem értem. Spanyoloknal kötelező, hogy legyen, aki valahol hülyeség, de legalább nyilvános, hogy mennyi. Nem igazán érzem, hogy a többi országban ennek így mi értelme van.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy ez vicc baszki hogy ejtettek minden vadat. En meghallgattam azt a hanganyagot, azota is borzongok tole, es az nem valami osszevagott szetszerkesztett fos volt az fix.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amugy itt a teljes interju a nenivel, ajanlom.
https://en.as.com/soccer/exclusive-erli ... -raiola-n/
https://en.as.com/soccer/exclusive-erli ... -raiola-n/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
laporta nem ostoba, előre menekültek a szarból, nem fognak drasztikusan visszaesni, akarki is megy ki a mostani csapatból.
hali 1-2 evig ugyse megy sehova, mire a barcelona összeszedi magát, addigra meg lehet pont valtana majd.
hali 1-2 evig ugyse megy sehova, mire a barcelona összeszedi magát, addigra meg lehet pont valtana majd.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, ezt nem is vitatom. Ezért is írtam másik topicba hogy nem egy EL csapattal harcolunk, hanem a Barcaval aki mindig is a legnagyobb rivalisunk volt és lesz.hehetheoriginal írta: középszar igen, en se nezem semmibe ezeket a gavi szerű keléseket, de aztan mégis eljenezve gurigaznak az el clasicon ellenunk par kiveteltol eltekintve tizenévek óta....
tudom rajtunk mulik/na, de szoval a barcelona az meg jo sokaig barcelona marad sztem, anyagiak ide vagy oda
Én csak az anyagi részre reagáltam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
középszar igen, en se nezem semmibe ezeket a gavi szerű keléseket, de aztan mégis eljenezve gurigaznak az el clasicon ellenunk par kiveteltol eltekintve tizenévek óta....
tudom rajtunk mulik/na, de szoval a barcelona az meg jo sokaig barcelona marad sztem, anyagiak ide vagy oda
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudnak igazolni, de nem a legfelsobb polcrol. Meg egy darabig legalabbis es szerintem.hehetheoriginal írta: olyan ez a barcelona penzugyei meg csődkozeli allapota, mint egy usa-nak az allamadossaga.
nem lehet komolyan venni, usaban is megszavazzak mindig, hogy akkor toljuk ki a küszöböt, vagy siman csak engedjuk el a felet, virtualis penz az egesz amugyis.
szoval kizartnak tartom, hogy egy barcelona becsukja a boltot, akarmilyen szarul is gazdalkodnak, vagy az uefa, vagy az allam kisegiti oket, megoldjak vhogy vegso esetben.
szoval hogy nem tudnak senkit sehogy igazolni, ezeket a hireket nem tudom komolyan venni
Ez nalam minimum 1-3 ev, de lehet 5 is.
Hiaba adjak el az ertekkel rendelkezo jatekosokat, meg megy majd ki Lewa, aztan szepen lassan Dembele is. Egy szem Haaland nem old meg nekik semmit, ha ossze is jonne.
A kozepszar akarom mondani kozepszeru jatekosok, akiket most vettek 50-60milliokert meg csak dragabbak lesznek, nagyobb fizetesi igenyekkel.
A csodkozeli allapothoz meg annyit, hogy nem adtak volna el az anyjukat is, ha nem lettek volna csodkozelben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
olyan ez a barcelona penzugyei meg csődkozeli allapota, mint egy usa-nak az allamadossaga.
nem lehet komolyan venni, usaban is megszavazzak mindig, hogy akkor toljuk ki a küszöböt, vagy siman csak engedjuk el a felet, virtualis penz az egesz amugyis.
szoval kizartnak tartom, hogy egy barcelona becsukja a boltot, akarmilyen szarul is gazdalkodnak, vagy az uefa, vagy az allam kisegiti oket, megoldjak vhogy vegso esetben.
szoval hogy nem tudnak senkit sehogy igazolni, ezeket a hireket nem tudom komolyan venni
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kell ez a riszzrossz stilus Kerlon.Kerlon írta:az elmult 1 evuk is meglepo volt, de megoldjakRealista24 írta:
Meglepodnek, ha gazdasagilag beleferne nekik a kozeljovoben.
tudom tudom, ELben vannak
Nekem az elmult 1 ev nem volt meglepo. Vettek 3 jatekost, elkoltottek 150 milliot, aztan alig tudtak beregisztralni oket, es kozben eladtak mindenuket elore.
Haaland meg egyedul annyi lenne nagyjabol, plusz a fizetese.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Realista24 írta:Meglepodnek, ha gazdasagilag beleferne nekik a kozeljovoben.realmadrid95 írta: As'-nak adott interjújában jelenlegi ügynöke, Rafaela Pimenta biztosította, hogy "számomra Haaland 1000 milliót ér, lehet, hogy senki nem fog ennyit fizetni, de ennyi potenciál van benne, ha egy klubhoz érkezik". A brazil ügyvédi karrierjében tett egy lépést előre, hogy átvegye a nemrég elhunyt Mino Raiola által vezetett futballistákat képviselő céget. Ők ketten 1998-ban találkoztak, és azóta is partnerek. Arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata Laportával, Pimenta elismerte, hogy az FC Barcelona főnökével nagyon is jó a viszonya. „Mindig azt mondom, hogy Laporta nem kérhet tőlem semmit a futballban, ez nem fair, mert tudja, hogy igent fogok mondani.”
Ha Pep nem tartja vissza az elvagyodokat es Haaland apja folyamatosan nyilatkozik, hogy ki fogja probalni magat a fia a La ligaban is, konnyen hazassag lehet ebbol.
Ha Raphinhat, Torrest jol tudjak ertekesiteni es kiesik Lewa nagy fizuja, en eltudom kepzelni, hogy 100 millioert megvegyek Haalandot. Tudom eleg kevesnek tunik a 100 millio erte, de van egy erzesem, hogy mivel “olcson” igazoltak, 100 ert elengednek. 100 bol tudjak potolni, mert akarmennyire jo Haaland, nagyon nem fekszik neki a pl, hiaba ez a sok gol. Sok meccsen latszik rajta, hogy mennyire frusztralt, mert alig talaljak meg labdaval. Megallas nelkul megy oda provokolani a jatekosokat, folyamatosan magyaraz a bironak is…
Altasd csak magad Laci.

az elmult 1 evuk is meglepo volt, de megoldjakRealista24 írta:Meglepodnek, ha gazdasagilag beleferne nekik a kozeljovoben.realmadrid95 írta: As'-nak adott interjújában jelenlegi ügynöke, Rafaela Pimenta biztosította, hogy "számomra Haaland 1000 milliót ér, lehet, hogy senki nem fog ennyit fizetni, de ennyi potenciál van benne, ha egy klubhoz érkezik". A brazil ügyvédi karrierjében tett egy lépést előre, hogy átvegye a nemrég elhunyt Mino Raiola által vezetett futballistákat képviselő céget. Ők ketten 1998-ban találkoztak, és azóta is partnerek. Arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata Laportával, Pimenta elismerte, hogy az FC Barcelona főnökével nagyon is jó a viszonya. „Mindig azt mondom, hogy Laporta nem kérhet tőlem semmit a futballban, ez nem fair, mert tudja, hogy igent fogok mondani.”
Ha Pep nem tartja vissza az elvagyodokat es Haaland apja folyamatosan nyilatkozik, hogy ki fogja probalni magat a fia a La ligaban is, konnyen hazassag lehet ebbol.
tudom tudom, ELben vannak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meglepodnek, ha gazdasagilag beleferne nekik a kozeljovoben.realmadrid95 írta: As'-nak adott interjújában jelenlegi ügynöke, Rafaela Pimenta biztosította, hogy "számomra Haaland 1000 milliót ér, lehet, hogy senki nem fog ennyit fizetni, de ennyi potenciál van benne, ha egy klubhoz érkezik". A brazil ügyvédi karrierjében tett egy lépést előre, hogy átvegye a nemrég elhunyt Mino Raiola által vezetett futballistákat képviselő céget. Ők ketten 1998-ban találkoztak, és azóta is partnerek. Arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata Laportával, Pimenta elismerte, hogy az FC Barcelona főnökével nagyon is jó a viszonya. „Mindig azt mondom, hogy Laporta nem kérhet tőlem semmit a futballban, ez nem fair, mert tudja, hogy igent fogok mondani.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
As'-nak adott interjújában jelenlegi ügynöke, Rafaela Pimenta biztosította, hogy "számomra Haaland 1000 milliót ér, lehet, hogy senki nem fog ennyit fizetni, de ennyi potenciál van benne, ha egy klubhoz érkezik". A brazil ügyvédi karrierjében tett egy lépést előre, hogy átvegye a nemrég elhunyt Mino Raiola által vezetett futballistákat képviselő céget. Ők ketten 1998-ban találkoztak, és azóta is partnerek. Arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata Laportával, Pimenta elismerte, hogy az FC Barcelona főnökével nagyon is jó a viszonya. „Mindig azt mondom, hogy Laporta nem kérhet tőlem semmit a futballban, ez nem fair, mert tudja, hogy igent fogok mondani.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Egészen hihetetlen, hogy ez az ember még a MUnál van, mindig megserult idény vége körül, vsgy nem kellett senkinek. Már csak jóformán egy kabala. Tőle se tzdtak megszabadulni. Vagy valakinek a valakije...?
Survived under Sir Alex Ferguson
Survived under Ryan Giggs
Survived under David Moyes
Survived under Louis Van Gaal
Survived under Jose Mourinho
Survived under Ole Gunnar Solksjaer
Survived under Michael Carrick
Survived under Ralf Rangnick
Survived under Eric Ten Hag
This man has survived every transfer window and he still remains at the club getting his wages.
Phil Jones. What a legend!
Survived under Sir Alex Ferguson
Survived under Ryan Giggs
Survived under David Moyes
Survived under Louis Van Gaal
Survived under Jose Mourinho
Survived under Ole Gunnar Solksjaer
Survived under Michael Carrick
Survived under Ralf Rangnick
Survived under Eric Ten Hag
This man has survived every transfer window and he still remains at the club getting his wages.
Phil Jones. What a legend!