Engem az aggaszt hogy karim, luka es toni ha maradnak is egy evet meg mar nem tudjak egesz szezonon at hozni a kozel prime jatekukat. Ezert IS szopunk a bajnoksagba. Ki a jo isten porogne fel 20-30megnyert kupa utann, 5 bllel a zsebukben egy elche ellen vasarnap delutan kettokor? Persze tudom, real mez, sokat keresnek, stb de nem lehet 35-37evesen fent tartani az o formajukat egesz evbe. De nem is az o hibajuk a -8, viszont oket kizarolag ember cserevel nem fogjuk tudni potolni, vagy igen de annak csunya cumi lesz a vege.Dupla D írta: Ezt adom, legalább próba szinten megnézném meccseken keresztül. Ancelotti viszont ragaszkodni fog a 4-3-3-hoz, szóval esélytelen.
Hetvegen is lathattuk hogy a fede tchouameni parosban mennyi kreativitas van felallt vedelem ellen a palya kozepen, hat kb semennyi. Es bellingham vagy declan rice aki felmerult, ok sem azok a tipikus iranyitok.
En sosem szerettem a nyegle stilusa, egylabassaga, a tavozasa elotti hisztije miatt, de itt most ebben a csapatban egy 2011es mesut ozil aranyat erne. Nincs ebben a csapatban egy passer aki kiosztja az utolso passzt, es helyzetbe hozza a brazil csodagyerekekeket. Odegaardot is szapultam a multkor, de lehet hogy pont eddig a szezonig kellett volna varnia es ma mar a csapatunk egyik huzoembere lenne. Nem lett.
Es aztan ott van karim, akinek a stilusa potolhatatatlan.nincs meg egy ilyen szintu 9es feles. Haaland sem az, azt helyzetbe kell hozni, ha nem sikerul akkor emberhatrany a pali jelenleg a cityben is. Ugyhogy en ramennek egy debruyne vagy musiala vagy mittomen ki szeru tamado kozeppalyasra ez amugy akar kvara is lehetne, es betolnak csatar moge. Mert a tegnapi meccs mutatta hogy az a 3ember nelkul, eselytelen h feltorjuk a bekkelos csapatokat akikbol raadasul egyre tobb van a ligaban. A duplaszuro meg mindket francia kpnak jol allna. Vagy egy visszavont csatarnak egy nkunku is tok jol illene ide.
Nehez lesz, de nyaron remelem begyujtjuk a raketakat, mert nagyon felkene mar kavarni az allovizet.