Kibaszott idegesito ez a tokoles ami megy….tamado es jobbhatved fixen nem fog erkezni, Modric es Kroos visszavonul, Asensioval hosszabbitunk…..mint egy remalom.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. február 2., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 2., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 2., csütörtök 9:11
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 2., csütörtök 8:55
es felolem zakaria is bekopoghatgutihaz14 írta: tielemans es barella. csokolom
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 2., csütörtök 8:53
Hát szomorú Bad Boys For Lif3 jeleneteket kell néznünk hétről hétre, a producer meg úgy van vele, hogy dől a lé a nosztalgiából, jó lesz az úgy. Aztán Martin Lawrence tokájába szaladás közben belekap a szél.hehetheoriginal írta: nem tudom mi folyik par eve a vezetesben, nem tudom kik a fejesek, de hibat hibara halmoznak ugy nez ki.
nem baj, majd modric kap vmi szurit, aztan majd pihen, ha mar halott lesz![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 2., csütörtök 8:44
As things stand, the attacker most likely to join in the summer is Brahim Diaz.hehetheoriginal írta:nem tudom mi folyik par eve a vezetesben, nem tudom kik a fejesek, de hibat hibara halmoznak ugy nez ki.Realista24 írta: Azt irjak, hogy a Real kezdi elfogadni, hogy Bellingham a PL-ben kot ki, a B opcio Enzo mar nem elerheto.
Hat, orulok is, hogy a B opcio mar nincs...de akkor milyen lehet a C opcio?![]()
Emlekeztetoul: Hazard is a C opcio volt.
nem baj, majd modric kap vmi szurit, aztan majd pihen, ha mar halott lesz![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 2., csütörtök 8:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 2., csütörtök 8:39
nem tudom mi folyik par eve a vezetesben, nem tudom kik a fejesek, de hibat hibara halmoznak ugy nez ki.Realista24 írta: Azt irjak, hogy a Real kezdi elfogadni, hogy Bellingham a PL-ben kot ki, a B opcio Enzo mar nem elerheto.
Hat, orulok is, hogy a B opcio mar nincs...de akkor milyen lehet a C opcio?![]()
Emlekeztetoul: Hazard is a C opcio volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 2., csütörtök 8:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 1., szerda 22:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 1., szerda 21:32
Nekem ebből egyedül Vallejoért "kár", a kis hillbilly tavasszal megmutatta, hogy nem egy semmirekellő. Pechjére kh és ott volt baj amúgy is, nem fér bele a millió+1-ik középső páros kombó, hiába nem balfék.flori írta: Ancelotti: "Mariano, Odriozola, Hazard and Vallejo don't play? It's simple. Other players are playing. I'm here to win games, not to give the players minutes."
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 1., szerda 21:23
Most az ifi torna után Castillás lett.Jim írta:fél meccse volt a Castillában, amúgy az u19-ben játszikRemy írta: Ezzel a Nico Paz gyerekkel mi van? Miért nem húzzuk elő?
onnan azért merész lenne![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 1., szerda 21:14
tehat jon bappeRealista24 írta: AS tegnap vagy előtte azt írta, Haaland leigazolasa ki van zárva, mert jön Endrick.
Mai AS hír, 2024re továbbra is az a terv hogy Haalandot igazolja le a Real.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 1., szerda 21:13
Mégis nagyobb a hypeja, mint bármelyik ifinek. Miért?Jim írta:fél meccse volt a Castillában, amúgy az u19-ben játszikRemy írta: Ezzel a Nico Paz gyerekkel mi van? Miért nem húzzuk elő?
onnan azért merész lenne![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 1., szerda 21:10
fél meccse volt a Castillában, amúgy az u19-ben játszikRemy írta: Ezzel a Nico Paz gyerekkel mi van? Miért nem húzzuk elő?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 21:00
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 1., szerda 20:55
Igy van, igy gondolom en is. Tehat, az jatszik, akirol ugy gondolja, hogy a legtobbet tudja hozzatenni a gyozelemert, vagy a kituzott cel eleresehez. Nem szeretetszolgalat es lelkisegely alapitvany, kokemeny verseny es nyomas, hogy eredmenyeket kell elerni.Realista24 írta: Sztem meg annyit mondott hogy ő a főnök és az játszik, akit úgy gondol hogy játszania kell.
Kevés játék perc ide vagy oda, csak azért nem fogja beállítani ezeket a játékosokat hogy komfortosabban érezzék magukat.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 1., szerda 20:54
1 évet kapjon mindenképp, ha nem üti meg itt a szintet, akkor utána mehetRealista24 írta: Fran Garcia a hirek szerint 5 eves szerzodest kotott a Reallal, ami a nyaron lep ervenybe.
HozzászólásSzerző: füst » 2023. február 1., szerda 20:41
dzsi91 írta:_Bushido_ írta: max krva nagy mákkal, mint a tavalyi BL-t.
Nem lehet mákkal bajnokok ligáját nyerni.
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 1., szerda 20:37
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem