Nem is tudtam,hogy jövendőmondó vagy.R.M.C.F írta:Ott lesz ám majd az év végén marha nagy baj gyerekek ha több gólja és gólpassza lesz(több lesz) mint neymarnak.....és akkor majd sokan mégjobban fogják szidni.....

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 30., szombat 20:49
Nem is tudtam,hogy jövendőmondó vagy.R.M.C.F írta:Ott lesz ám majd az év végén marha nagy baj gyerekek ha több gólja és gólpassza lesz(több lesz) mint neymarnak.....és akkor majd sokan mégjobban fogják szidni.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 20:36
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 27., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 27., szerda 19:53
Kerlon írta:Szerintem abszolút nem toronymgasan lett a PL legjobbja. Suarez ha nem lenne balhés szerintem meg is verte volna.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 26., kedd 12:31
Nos az alsóházra gondoltam,ott azért vannak még bőven,ha nem is feltétlenül angol,de skót,walesi,ír,északír mindenképp...Persze aztán lehet hogy csak nekem tünik soknak,de mintha nemrég a skysport kommentátora mondta volna hogy 60/40% arányban még a brit focisták vannak azért túlsúlyban a 20 csapatos PL-be...de az is lehet hogy fordítvaAz angol túlsúly viszont nem feltétlen igaz, alig van brit az angol bajnokságban, az élcsapatokban pláne, nem véletlen akarnak módosításokat a PL-ben. Nemrég volt egy cikk, hogy talán 30, 21 év alatti angol van a PL-ben, ami messze a legkevesebb a bajnokságok saját fiataljai alapján.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. november 26., kedd 12:02
Ez abszolút így van.Szerintem abszolút nem toronymgasan lett a PL legjobbja. Suarez ha nem lenne balhés szerintem meg is verte volna.
Ezt kiemelném, Angliában rettenetesen felsz*pják a brit játékosokat, mind a médiában, mind az eladási árak tekintetében.Nyilván az is nyomott a latba hogy brit.Ugye a rengeteg idegenlégiós mellett az alsóbb csapatokban főként,még mindig a brit játékosok vannak azért tulsúlyban a PL-be.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 26., kedd 11:55
Nyilván az is nyomott a latba hogy brit.Ugye a rengeteg idegenlégiós mellett az alsóbb csapatokban főként,még mindig a brit játékosok vannak azért tulsúlyban a PL-be.Ezzel együtt aszzem megérdemelte.Azt a fajta focit akkor és ott,ő játszotta a legjobban.A kérdés,madridba mire lesz ez elég.Eddig azért hatékony.Egy panasz nem lehet rá.Nem ilyen stilusú játékos akit én igazán hypolok,de ha így rugdossa a gólokat,adja a gólpasszokat,akkor nekem ez így rendben van.Szerintem abszolút nem toronymgasan lett a PL legjobbja. Suarez ha nem lenne balhés szerintem meg is verte volna.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 26., kedd 10:32
Egyértelmű, hogy a támadó felfogású csapatok ellen lehet nyerőember. A kisebb csapatok betömörülő védelme ellen nem ő volt a legjobb igazolás, de összességében biztos vagyok benne, hogy jól jártunk vele. Majd tavasszal ő is meg Isco is még jobban összeszoknak a csapattal és el sem tudom képzelni mi lesz itt :Đdzsihad91 írta:Nekem az a véleményem,hogy Bale nem is a ligában lesz óriási fegyvertényünk, hanem európában, Juvék, Bayernek ellen, ahol kellenek az ilyen vadállatok.Idővel el fog múlni ez a görcsössége is...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 26., kedd 9:47
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. november 24., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 24., vasárnap 17:43
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. november 23., szombat 22:11
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 16., szombat 10:38
tisztában vok vele én is, de azért, az már, kicsit túlzás, hogy nincs a világ legjobb 5 játékosa között, az aki a PL-legjobbja, és ezt mind, a spursel, egy gyenga spursel + még itt a 91 milla. ááááhhhhh, bohocság.Majd a kis Neymar.Wertz írta:Idén? Esélytelen. Ő egy túlértékelt, agyatlan, futógép
Sok nagyokos szerint még a top23ban sincs semmi helyemiközben az angol liga legjobbja volt toronymagasan
Amúgy, ha legalább egy hónappal hamarabb leigazoljuk vagy ha marad a Spursben simán TOP3asnak kellene lennie idén
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 16., szombat 9:52
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 16., szombat 9:33
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 13., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 13., szerda 22:07
Az igen, köszi.Géci írta:Hogyan lett egy balhátvédből, jobb szélső. Egy nagyon friss dokumentum film. Pontosabban mai nap látott napvilágot...![]()
Gareth Bale - The Welsh Galactico - ITV Documentary HD
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 13., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 10., vasárnap 13:20
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem