kíváncsi vagyok, hogy ha én 3 évvel ezelőtt benyomom ide, hogy 2013-ban iker távozása komolyan napirendre kerül, hányan néznek boci szemekkel, hogy ez miről beszél, szóval nem csoda.úgy állítottad be a verziómat mintha teljesen lehetetlen lenne Messi eligazolása(majd,nem ma, nem holnap...) pedig nem az
persze ennyi erővel még igazad is lehet, viszont én nem tartom jelenleg reálisnak, hogy lelép, az meg, hogy ha netán mégis, akkor biztos a bayernbe, még úgy sem.
szerintem ezek olyan tények, amik azt támasztják alá, hogy bár ez már valóban nem a csodabarca, de a keret még mindig olyan, amilyen, és a csapattal még mindig számolni kell, ha nem is fő esélyesként, de az egyik fő esélyesként.a barcát ajnározó hülyeséged, hogy világ legjobbjai vannak ott meg bl elődöntő meg a szokásos mentegetőzős faszság...
egyáltalán nem vagyok az.ilyen médiabuherált hungarokatalán is vagy.
köszönjük.a bajnoki cím amit tükörsimán nyertetek MIATTUNK

itt inkább arra gondoltam, hogy ha már "kifutottak", még akkor is tartják a tendenciát, például tavaly mind a két csapat bronzérmes lett, idén pedig a lyon 7., a milan 10. helyen áll eddig, és mind a kettő még gyengébbnek tűnik mint tavaly, a nyakamat rátenném például, hogy a milan nem is indul a bl-ben már jövőre.A "kifutóban lévő" és a "már kifutott" kifejezések között van azért némi különbség.
de igazából mindegy, én máshogy értelmeztem ezt a fogalmat, szerintem azért elég szubjektív dolog 1-1 csapat megítélése ilyen szempontból.
sok mindentől függ a játék, az eredményesség.
most ha ne adj isten bajnokok leszünk, vagy a bl-t megnyerjük, akkor meg mondjuk elég hülyén hangzana, hogy kifutóban van a csapat.