Aztán a kipattanót is elbaszta elvileg.'shutterisland írta: ahogy remy beirta, tizit is rontott bappe.![]()
ha jol ertelmeztem, meg az ujra rugatottat is kihagyta.![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 1., szerda 21:12
Aztán a kipattanót is elbaszta elvileg.'shutterisland írta: ahogy remy beirta, tizit is rontott bappe.![]()
ha jol ertelmeztem, meg az ujra rugatottat is kihagyta.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 1., szerda 21:10
De ot csak azert igazoltuk, hogy nehogy a Sevillaba menjen, annyit is ert az a muvelet.Realista24 írta:Mariano ilyen volt.hehetheoriginal írta:
Nem ertem amugy egy ilyen tipusu gyereket miert nem lehet igazolni csatarba
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 1., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 21:08
Mariano ilyen volt.hehetheoriginal írta:Nem ertem amugy egy ilyen tipusu gyereket miert nem lehet igazolni csatarbaRemy írta: Arsenal kölcsönjátékosa, Balogun szépen csendben szárazon megrakja Bappéékat a góllövőlistán.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 1., szerda 21:05
Nem ertem amugy egy ilyen tipusu gyereket miert nem lehet igazolni csatarbaRemy írta: Arsenal kölcsönjátékosa, Balogun szépen csendben szárazon megrakja Bappéékat a góllövőlistán.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mexes » 2023. február 1., szerda 21:04
Edzőbának megírták a fórumon hogy ez nem az FM..az meg mondta hogy fogd meg a söröm._Bushido_ írta:Arsenal's third choice striker Balogun is the top scorer of Ligue 1 playing on loan at Stade de Reims.Remy írta: Arsenal kölcsönjátékosa, Balogun szépen csendben szárazon megrakja Bappéékat a góllövőlistán.![]()
![]()
![]()
Eközben az edzojuknek nincsen uefa pro licence. 30 éves a srac. Emiatt meccsenkent 22e font büntetést kell fizetniük.
De! 12 meccse veretlenek, asszem a mai már a 13., úgyhogy ha innen nézzük bőven megéri a dolog.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. február 1., szerda 20:59
Arsenal's third choice striker Balogun is the top scorer of Ligue 1 playing on loan at Stade de Reims.Remy írta: Arsenal kölcsönjátékosa, Balogun szépen csendben szárazon megrakja Bappéékat a góllövőlistán.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 1., szerda 20:32
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 1., szerda 12:03
de ok kaptak volna a helyere egy klasszis navast. ott en szerintem csak siman balfaszok voltakRealista24 írta:ManU, De Gea? Hasonlo es milyen jol sult el a vegen.gutihaz14 írta:
allitolag a chelsea ajanlatot tett a marokkoinak aki csak a psgbe akart menni. ovon aluli lenne ha direkt csesztek volna el de meg az is lehet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:38
ManU, De Gea? Hasonlo es milyen jol sult el a vegen.gutihaz14 írta:allitolag a chelsea ajanlatot tett a marokkoinak aki csak a psgbe akart menni. ovon aluli lenne ha direkt csesztek volna el de meg az is lehetHalfkey írta: Ziyech dealnél amúgy 3x rontották el a papírokat? Nem hiszem el hogy ezt ne direkt csinálná a Chelsea, csak furcsa hogy miért.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 1., szerda 11:27
allitolag a chelsea ajanlatot tett a marokkoinak aki csak a psgbe akart menni. ovon aluli lenne ha direkt csesztek volna el de meg az is lehetHalfkey írta: Ziyech dealnél amúgy 3x rontották el a papírokat? Nem hiszem el hogy ezt ne direkt csinálná a Chelsea, csak furcsa hogy miért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:25
Valami ujsagiro hozta le, szoval nem random rej komment.gutihaz14 írta:jo de ezek ilyen twitter huszarok kommentjei nem?Realista24 írta: A PSG az Asensioert tett ajanlattal kivanta demonstralni az erejet a Realnak![]()
psg sajnos megmutatta a palyan kivul nyaron es elotte telen hogy merre hany meter. mbappe meg partner volt ebben
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 1., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 1., szerda 11:20
jo de ezek ilyen twitter huszarok kommentjei nem?Realista24 írta: A PSG az Asensioert tett ajanlattal kivanta demonstralni az erejet a Realnak![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 31., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: MVPP » 2023. január 31., kedd 9:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 30., hétfő 17:30
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 29., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 27., péntek 0:16
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem