Ennyi.

HozzászólásSzerző: flori » 2023. február 1., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 13:27
Ez igaz, viszont reszben meg pont egy ilyen kapus idealis a padra.ferni írta: Keylor itt sokszorosan kimaxolta a karrierjét.
Costa-Ricából az ember 3szoros BL győztes lett egy Real Madridban, mindezt kezdőként![]()
Egy jó VBvel megcsinálta a karrierjét, meg hát láttuk a Levantéban is elég komoly volt már előtte is.
Szép volt, jó volt, komoly teljesítményt pakolt is le mellé, mert BL triplázni kb lehetetlen szar kapussal, de nem kell mindenkit is visszahozni, bőven ki lett már ez a dolog maxolva kb tízszeresen mint az valaha is reális lett volna![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 1., szerda 13:21
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. február 1., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 12:46
Ezt írtak a spanyolok.Yazid írta: Ez a fran garcia is nem sok vízet zavar, Realista leírta jön el is adjuk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. február 1., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 1., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 12:34
Egy masik hir szerint ket evre 60m az ajanlat, 0 adofizetesi kotelezettseg nelkul.Realista24 írta: A szaúdi állam felvette a kapcsolatot Bemzemaval, Modriccsal és Ramosszal. Telefonon már beszéltek elvileg, ügynökökkel termszetesen.
Az ajánlat évi 40 millió euró, és kivalasztjatjak hogy melyik csapatba akarnak igazolni.
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 1., szerda 11:25
Martín Presa, Rayo Vallecano’s president: “Fran García will join Real Madrid next season. We have reached an agreement.”Realista24 írta: Fran Garcia a hirek szerint 5 eves szerzodest kotott a Reallal, ami a nyaron lep ervenybe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:06
Sajat nevelesu bal hateved, Rayoban allitolag korrekt, iden lesz 24.hehetheoriginal írta:Ez ki a tosz mar megin valami gyenge regulion ?Realista24 írta: Fran Garcia a hirek szerint 5 eves szerzodest kotott a Reallal, ami a nyaron lep ervenybe.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 1., szerda 11:05
Ez ki a tosz mar megin valami gyenge regulion ?Realista24 írta: Fran Garcia a hirek szerint 5 eves szerzodest kotott a Reallal, ami a nyaron lep ervenybe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 1., szerda 10:55
Nyilvan nem, de ez nem csak vagy fekete vagy feher. Mi egy igeretes jatekosunkat sem hozzuk vissza ido elott amikor egyertelmuen kiestek az emberek azokrol a posztokrol. Persze lehet azt irni, hogy azert mert senki sem uti meg a szintet, de a szelso jatekunk jelenleg annyira lent van, hogy valamit csak meglehetett volna probalni. Mind1, en igazabol ezt is elfogadom amit csinalunk, csak kicsit vicces mindig a jo kapcsolatra hivatkozni mikor amcsi es arab penzekbol egyesek barkit megvehetnek 1-2 leforgasa alatt. Ha meg igazolni nem tudunk legalabb hasznaljuk az utanpotlast, de ismetlem, en elfogadom ezt is, ahogy a 0 kupas szezon utqn sem panikolnek es meg edzot sem cserelnekRealista24 írta:De mi az elvarasod, tenyleg kivancsi vagyok.wZoLee7 írta: Az a baj hogy a klubok kozotti jo viszony legtobbszor kimerul abban hogy jo fejek vagyunk. Persze ertem ezt is, kell ilyen is, de a castillaval csak nem kellene jofejkednimind1, ez a szezon azokkal megy le akik itt vannak es majd meglatjuk, ez a keret is eselyes minden kupara
Legyen az, mint regen, hogy ha Calderon hivoszama megjelent egy klubnal, akkor kinyomtak a telefont?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:50
De mi az elvarasod, tenyleg kivancsi vagyok.wZoLee7 írta: Az a baj hogy a klubok kozotti jo viszony legtobbszor kimerul abban hogy jo fejek vagyunk. Persze ertem ezt is, kell ilyen is, de a castillaval csak nem kellene jofejkednimind1, ez a szezon azokkal megy le akik itt vannak es majd meglatjuk, ez a keret is eselyes minden kupara
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 1., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:44
Es az kelleni is fog ra.Kercsó írta: engem ebben a passzív üzemmódban az zavar, hogy nyáron Bappéra lett volna lóvé...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 1., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:38
Mindig, mindenhol az edzo viszi el a balhet, de ezt te is nagyon jol tudod.kiserik írta:Én ezt maximálisan el tudom fogadni, egyetértek vele. Az viszont ki fogja nyitni a bicskát, ha nem nyerünk és a vizeslepedő az edzőre lesz ráhúzva.Realista24 írta:
Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.
Perezek igy dontottek, megertem valamilyen szinten a felhaborodast, es persze rovidtavon jol jartunk volna, ha kirantjuk a Socibol Garciat, de hosszutavon lehet a ket klub kozotti viszony megborult volna, amivel tobbet veszitunk.
Ez csak egy pelda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:36
Miert ert annyit, mint egy zsak szar? A Barcan es az Atman kivul Spanyolorszagban tisztelik a csapatot, Perezt, Ancelottit, jatekosokat. Papiron persze ezek is...es az Atmara azert sikerult rasozni par peremebert is jo aron.Remy írta:Eddig ez a klubok kozotti jo viszony annyit ert nekunk, mint egy zsák szar.Realista24 írta:
Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.
Perezek igy dontottek, megertem valamilyen szinten a felhaborodast, es persze rovidtavon jol jartunk volna, ha kirantjuk a Socibol Garciat, de hosszutavon lehet a ket klub kozotti viszony megborult volna, amivel tobbet veszitunk.
Ez csak egy pelda.
Masreszt az adott szituaciohoz merten igenis elegedetlen vagyok, mikor egy ilyen ELes barca a legnagyobb kihivonk a ligaban, nyilvan felhaborit, hogy boven benne van a pakliban az, hogy alulmaradunk veluk szemben.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem