Ezt írtak a spanyolok.Yazid írta: Ez a fran garcia is nem sok vízet zavar, Realista leírta jön el is adjuk.

Én úgy gondolom/gondoltam hogy benne van egy év kölcsön, ha marad mindenki a csapatnál a védelemben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 12:46
Ezt írtak a spanyolok.Yazid írta: Ez a fran garcia is nem sok vízet zavar, Realista leírta jön el is adjuk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. február 1., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 1., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 12:34
Egy masik hir szerint ket evre 60m az ajanlat, 0 adofizetesi kotelezettseg nelkul.Realista24 írta: A szaúdi állam felvette a kapcsolatot Bemzemaval, Modriccsal és Ramosszal. Telefonon már beszéltek elvileg, ügynökökkel termszetesen.
Az ajánlat évi 40 millió euró, és kivalasztjatjak hogy melyik csapatba akarnak igazolni.
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 1., szerda 11:25
Martín Presa, Rayo Vallecano’s president: “Fran García will join Real Madrid next season. We have reached an agreement.”Realista24 írta: Fran Garcia a hirek szerint 5 eves szerzodest kotott a Reallal, ami a nyaron lep ervenybe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:06
Sajat nevelesu bal hateved, Rayoban allitolag korrekt, iden lesz 24.hehetheoriginal írta:Ez ki a tosz mar megin valami gyenge regulion ?Realista24 írta: Fran Garcia a hirek szerint 5 eves szerzodest kotott a Reallal, ami a nyaron lep ervenybe.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 1., szerda 11:05
Ez ki a tosz mar megin valami gyenge regulion ?Realista24 írta: Fran Garcia a hirek szerint 5 eves szerzodest kotott a Reallal, ami a nyaron lep ervenybe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 1., szerda 10:55
Nyilvan nem, de ez nem csak vagy fekete vagy feher. Mi egy igeretes jatekosunkat sem hozzuk vissza ido elott amikor egyertelmuen kiestek az emberek azokrol a posztokrol. Persze lehet azt irni, hogy azert mert senki sem uti meg a szintet, de a szelso jatekunk jelenleg annyira lent van, hogy valamit csak meglehetett volna probalni. Mind1, en igazabol ezt is elfogadom amit csinalunk, csak kicsit vicces mindig a jo kapcsolatra hivatkozni mikor amcsi es arab penzekbol egyesek barkit megvehetnek 1-2 leforgasa alatt. Ha meg igazolni nem tudunk legalabb hasznaljuk az utanpotlast, de ismetlem, en elfogadom ezt is, ahogy a 0 kupas szezon utqn sem panikolnek es meg edzot sem cserelnekRealista24 írta:De mi az elvarasod, tenyleg kivancsi vagyok.wZoLee7 írta: Az a baj hogy a klubok kozotti jo viszony legtobbszor kimerul abban hogy jo fejek vagyunk. Persze ertem ezt is, kell ilyen is, de a castillaval csak nem kellene jofejkednimind1, ez a szezon azokkal megy le akik itt vannak es majd meglatjuk, ez a keret is eselyes minden kupara
Legyen az, mint regen, hogy ha Calderon hivoszama megjelent egy klubnal, akkor kinyomtak a telefont?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:50
De mi az elvarasod, tenyleg kivancsi vagyok.wZoLee7 írta: Az a baj hogy a klubok kozotti jo viszony legtobbszor kimerul abban hogy jo fejek vagyunk. Persze ertem ezt is, kell ilyen is, de a castillaval csak nem kellene jofejkednimind1, ez a szezon azokkal megy le akik itt vannak es majd meglatjuk, ez a keret is eselyes minden kupara
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 1., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:44
Es az kelleni is fog ra.Kercsó írta: engem ebben a passzív üzemmódban az zavar, hogy nyáron Bappéra lett volna lóvé...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 1., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:38
Mindig, mindenhol az edzo viszi el a balhet, de ezt te is nagyon jol tudod.kiserik írta:Én ezt maximálisan el tudom fogadni, egyetértek vele. Az viszont ki fogja nyitni a bicskát, ha nem nyerünk és a vizeslepedő az edzőre lesz ráhúzva.Realista24 írta:
Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.
Perezek igy dontottek, megertem valamilyen szinten a felhaborodast, es persze rovidtavon jol jartunk volna, ha kirantjuk a Socibol Garciat, de hosszutavon lehet a ket klub kozotti viszony megborult volna, amivel tobbet veszitunk.
Ez csak egy pelda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:36
Miert ert annyit, mint egy zsak szar? A Barcan es az Atman kivul Spanyolorszagban tisztelik a csapatot, Perezt, Ancelottit, jatekosokat. Papiron persze ezek is...es az Atmara azert sikerult rasozni par peremebert is jo aron.Remy írta:Eddig ez a klubok kozotti jo viszony annyit ert nekunk, mint egy zsák szar.Realista24 írta:
Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.
Perezek igy dontottek, megertem valamilyen szinten a felhaborodast, es persze rovidtavon jol jartunk volna, ha kirantjuk a Socibol Garciat, de hosszutavon lehet a ket klub kozotti viszony megborult volna, amivel tobbet veszitunk.
Ez csak egy pelda.
Masreszt az adott szituaciohoz merten igenis elegedetlen vagyok, mikor egy ilyen ELes barca a legnagyobb kihivonk a ligaban, nyilvan felhaborit, hogy boven benne van a pakliban az, hogy alulmaradunk veluk szemben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 1., szerda 10:14
Eddig ez a klubok kozotti jo viszony annyit ert nekunk, mint egy zsák szar.Realista24 írta:Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.Remy írta: Ja, mert ugye latjuk, hogy kolcson + opcio lehetoseg nem letezik, csak az azonnali penz.
Vegulis nem szamit, hogy bajnok vagy nem bajnok a csapat ev vegen. Kit erdekel.
Van cserecsatarunk, akit amugy nem hasznalunk, vannak vedoink akiket amugy nem hasznalunk stb.![]()
Ez csak egy pelda.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. február 1., szerda 10:11
Én ezt maximálisan el tudom fogadni, egyetértek vele. Az viszont ki fogja nyitni a bicskát, ha nem nyerünk és a vizeslepedő az edzőre lesz ráhúzva.Realista24 írta:Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.Remy írta: Ja, mert ugye latjuk, hogy kolcson + opcio lehetoseg nem letezik, csak az azonnali penz.
Van cserecsatarunk, akit amugy nem hasznalunk, vannak vedoink akiket amugy nem hasznalunk stb.![]()
Ez csak egy pelda.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 1., szerda 10:06
Realista24 írta:Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.Remy írta: Ja, mert ugye latjuk, hogy kolcson + opcio lehetoseg nem letezik, csak az azonnali penz.
Ez csak egy pelda.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 1., szerda 10:06
Lehet forgatni a keretet legalabb, ott van millio jatekosunk.Anthony írta: Ó baszod, ne mondjátok hogy jön a Klub VB. Nem tudtam mi a tököm hiányzik még, + 2 meccs..
Mondjuk remélhetőleg nem lesznek valami megerőltető meccsek, de akkor is utazás, sérülésveszély, stb.
Most szerencsére a bajnokságban nem lesznek hatalmas meccseink, de valami őrült elmebeteg sorozat kezdődik: 3 naponta meccs, klubvébével aztán február 21-től, csak a fontosabbakat írom:
Február 21 - Liverpool
Február 26 - Atletico
Március 2 - Barcelona
Március 15 - Liverpool
Március 19 - Barcelona
Április 5 - Barcelona
A nem normális szó kevés erre.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem