Miert ert annyit, mint egy zsak szar? A Barcan es az Atman kivul Spanyolorszagban tisztelik a csapatot, Perezt, Ancelottit, jatekosokat. Papiron persze ezek is...es az Atmara azert sikerult rasozni par peremebert is jo aron.Remy írta:Eddig ez a klubok kozotti jo viszony annyit ert nekunk, mint egy zsák szar.Realista24 írta:
Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.
Perezek igy dontottek, megertem valamilyen szinten a felhaborodast, es persze rovidtavon jol jartunk volna, ha kirantjuk a Socibol Garciat, de hosszutavon lehet a ket klub kozotti viszony megborult volna, amivel tobbet veszitunk.
Ez csak egy pelda.
Masreszt az adott szituaciohoz merten igenis elegedetlen vagyok, mikor egy ilyen ELes barca a legnagyobb kihivonk a ligaban, nyilvan felhaborit, hogy boven benne van a pakliban az, hogy alulmaradunk veluk szemben.
A klubok kozotti jo viszony meg nem azt jelenti, hogy ingyen adjak majd oda a legjobbjukat. Nem ertem milyen elvarasaid vannak ilyen teren.
EL-es Barca...nem. A Barca a kihivonk, mindig is az volt a bajnoksagban, amelyik a vilag egyik legnagyobb es legjobb klubja. Mi lenne veletek, ha lenne meg masik ket-harom bajnokaspirans csapat? Paran tuti agyverzest kapnatok.

Elegedetlen meg lehetsz, irtam is. Rovidtavon lehet en is az vagyok valamilyen szinten, de a valo eletben is mindig a hosszutavu elonyoket probalom preferelni a rovidtavuval szemben.