Láttad máskor is őket? Akkor busszal járkálnak, amit a prime Mou és Simeone is megirigyelne.hehetheoriginal írta: Jo nezni a newcastle-t, konkrétan focizni akarnak, nem az arsenalos citys manunitedes barcelonas betanitott sablonsszart adjak elo

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 31., kedd 21:56
Láttad máskor is őket? Akkor busszal járkálnak, amit a prime Mou és Simeone is megirigyelne.hehetheoriginal írta: Jo nezni a newcastle-t, konkrétan focizni akarnak, nem az arsenalos citys manunitedes barcelonas betanitott sablonsszart adjak elo
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. január 31., kedd 21:53
Na howe carlo utan?hehetheoriginal írta: Jo nezni a newcastle-t, konkrétan focizni akarnak, nem az arsenalos citys manunitedes barcelonas betanitott sablonsszart adjak elo
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 31., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 31., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 20:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 19:54
Üdv a jelenbenlestat írta: Faszsag az egesz.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 31., kedd 19:51
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 31., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 19:35
De ha a roman azt mondja bazdmeg is ugrasz ragutihaz14 írta:amúgy ezzel a állásponttal én együtt tudok élni, vagyis megérteni,Amugy a neger hasznalhatja, csak te meg en nem.
ha eltekintünk a rassztól és a román - magyar ellentétet nézzük akkor ha ge..i magyart ordít nekem a román akkor indul a fight ha viszont magyar mondja hogy ge-.-i magyarok akkor nem igazán történik semmi, legalábbis azt máshogy kezeli az agy szerintem
de ez itt órási OFF érzésre![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 31., kedd 19:34
Realista24 írta: The FA have opened an investigation into Mykhalyo Mudryk for a TikTok video posted in July 2022 where the Ukrainian uses the N-word.
The player was reciting the lyrics of a 2017 song by Lil Baby.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 31., kedd 19:33
amúgy ezzel a állásponttal én együtt tudok élni, vagyis megérteni,Amugy a neger hasznalhatja, csak te meg en nem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 19:28
Faust írta:Az oke, csak a fekat aki milliokat keres egy olyan dallal amiben niggerezik, soha nem veszik elo erdekes modon. Asszem ez volt az a faszi aki felhivott egy gyereket koncerten szinpadra enekelni, aztan amikor az elkezdett niggerezni (tehat enekelni a szoveget), felhaborodva lekuldte a picsaba.Realista24 írta:
Szerintem eloveszik majd az ember azert is majd, ha az altalanos iskolaban megvert egy negert esetleg vagy lebuzizta a tanarat.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 31., kedd 19:27
Az oke, csak a fekat aki milliokat keres egy olyan dallal amiben niggerezik, soha nem veszik elo erdekes modon. Asszem ez volt az a faszi aki felhivott egy gyereket koncerten szinpadra enekelni, aztan amikor az elkezdett niggerezni (tehat enekelni a szoveget), felhaborodva lekuldte a picsaba.Realista24 írta:Szerintem eloveszik majd az ember azert is majd, ha az altalanos iskolaban megvert egy negert esetleg vagy lebuzizta a tanarat.Faust írta:
![]()
Istenem, hova tartunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 19:25
Szerintem eloveszik majd az ember azert is majd, ha az altalanos iskolaban megvert egy negert esetleg vagy lebuzizta a tanarat.Faust írta:Realista24 írta: The FA have opened an investigation into Mykhalyo Mudryk for a TikTok video posted in July 2022 where the Ukrainian uses the N-word.
The player was reciting the lyrics of a 2017 song by Lil Baby.![]()
Istenem, hova tartunk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 31., kedd 19:23
Realista24 írta: The FA have opened an investigation into Mykhalyo Mudryk for a TikTok video posted in July 2022 where the Ukrainian uses the N-word.
The player was reciting the lyrics of a 2017 song by Lil Baby.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 19:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 19:17
De nekunk van oda egy csomo opcionk.gutihaz14 írta:mi egy kicsit máshogy reagálunk mendy 2 hónapos kieséséreCaraway írta:
El se hiszem, hogy a klub ilyen gyorsan reagalt Eriksen hosszutavu serulesere. Rajuk sem ismerek, bravo.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 31., kedd 19:15
lordgabi írta:Sose felejtem el, amikor voltak szagértők, és ki akarták hozni aranylabdásnak, mert nagyon sok mindent nyert, és 99%-ban az összes gólja büntetőből jött össze, és nagyon nagy hatékonysággal értékesítette őket zsinórban.Realista24 írta: Jorginho done deal, Arteta nagyon kedveli a jatekost, es ez donto faktor volt a valtasban.
2024ig ir ala, egy plusz ev opcioval.
12m font az ara.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 31., kedd 18:47
mi egy kicsit máshogy reagálunk mendy 2 hónapos kieséséreCaraway írta:El se hiszem, hogy a klub ilyen gyorsan reagalt Eriksen hosszutavu serulesere. Rajuk sem ismerek, bravo.Realista24 írta: Sabitzer erkezhet ma a ManUhoz Munchenbol.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. január 31., kedd 18:27
El se hiszem, hogy a klub ilyen gyorsan reagalt Eriksen hosszutavu serulesere. Rajuk sem ismerek, bravo.Realista24 írta: Sabitzer erkezhet ma a ManUhoz Munchenbol.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem