De nekunk van oda egy csomo opcionk.gutihaz14 írta:mi egy kicsit máshogy reagálunk mendy 2 hónapos kieséséreCaraway írta:
El se hiszem, hogy a klub ilyen gyorsan reagalt Eriksen hosszutavu serulesere. Rajuk sem ismerek, bravo.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 19:17
De nekunk van oda egy csomo opcionk.gutihaz14 írta:mi egy kicsit máshogy reagálunk mendy 2 hónapos kieséséreCaraway írta:
El se hiszem, hogy a klub ilyen gyorsan reagalt Eriksen hosszutavu serulesere. Rajuk sem ismerek, bravo.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 31., kedd 19:15
lordgabi írta:Sose felejtem el, amikor voltak szagértők, és ki akarták hozni aranylabdásnak, mert nagyon sok mindent nyert, és 99%-ban az összes gólja büntetőből jött össze, és nagyon nagy hatékonysággal értékesítette őket zsinórban.Realista24 írta: Jorginho done deal, Arteta nagyon kedveli a jatekost, es ez donto faktor volt a valtasban.
2024ig ir ala, egy plusz ev opcioval.
12m font az ara.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 31., kedd 18:47
mi egy kicsit máshogy reagálunk mendy 2 hónapos kieséséreCaraway írta:El se hiszem, hogy a klub ilyen gyorsan reagalt Eriksen hosszutavu serulesere. Rajuk sem ismerek, bravo.Realista24 írta: Sabitzer erkezhet ma a ManUhoz Munchenbol.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. január 31., kedd 18:27
El se hiszem, hogy a klub ilyen gyorsan reagalt Eriksen hosszutavu serulesere. Rajuk sem ismerek, bravo.Realista24 írta: Sabitzer erkezhet ma a ManUhoz Munchenbol.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 31., kedd 17:42
Egyik oldalon azt irtak, hogy azért nem 120, ami a kivásárlási ara, mert akkor jobban elkönyvelhető. Ahogy állítólag azért most azonnal vesznek meg mindenkit, mett új tulaj első évében nem számít az ffp...tubatibi írta:Nem 120 a kivásárlási ára?Realista24 írta: Meg mindig nem tudtak lezárni az Enzo transzfert reggel folytatják a tárgyalást.
Közben Zyech megy kölcsön a PSGbe fel évre, opció nélkül.
130ra emelik az ajánlatot Enzoert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 14:50
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. január 31., kedd 14:18
Sose felejtem el, amikor voltak szagértők, és ki akarták hozni aranylabdásnak, mert nagyon sok mindent nyert, és 99%-ban az összes gólja büntetőből jött össze, és nagyon nagy hatékonysággal értékesítette őket zsinórban.Realista24 írta: Jorginho done deal, Arteta nagyon kedveli a jatekost, es ez donto faktor volt a valtasban.
2024ig ir ala, egy plusz ev opcioval.
12m font az ara.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. január 31., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. január 31., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. január 31., kedd 11:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 11:10
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. január 31., kedd 10:51
realmadrid95 írta:Az elmult harom evben -200 millio volt nekik az eladas/beveteli oldalon, meg emlitett meg valamit a kommentator, hogy valami fejlesztes vitt el meg rengeteg penzt nekik papiron, igy Isakkal volt mar gond. Azutan tudtak csak megallapodni vele, azert volt ekkora huzavona.realfan írta:
ezt részben cáfolom, Newcastle-nél belefért Isak, és még több is, mivel az előző tulaj alatt minden évben pluszban volt a klub, összesen több száz millában
viszont azt én is hallottam valamelyik műsorban, hogy első évben új tulajnál nincs ffp, ott pont a Chelsea-val kapcsolatban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 8:11
De, viszont a portugalok egy osszegu utalast varnak, es gondolom azert 130, mert az angolok meg nem egy osszegben akarjak kifizetni.tubatibi írta:Nem 120 a kivásárlási ára?Realista24 írta: Meg mindig nem tudtak lezárni az Enzo transzfert reggel folytatják a tárgyalást.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. január 31., kedd 8:04
Nem 120 a kivásárlási ára?Realista24 írta: Meg mindig nem tudtak lezárni az Enzo transzfert reggel folytatják a tárgyalást.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 4:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 4:37
Jogos amit írsz. Én csak arra utaltam, hogy hiányposzt esetén nem fukarkodnak, ha úgy van.Halfkey írta:Mindegyik példa jelentősen fiatalabb volt. Szerintem nem feltétlen sok ez az ár, de a Bayern akkor sem szokott ilyet csinálni, hogy 29 éves sztárt vesznek sztár pénzen. Engem nagyon meglepne, de ne legyen igazam.Realista24 írta:
De Ligt. Lucas Hernandez. Sane….mindent fizettek bőven.
Ha Pavard árával nettositjak, mert gondolom ez a terv, akkor sztem kifizetik. Persze ehhez teljesíteni is kell.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. január 30., hétfő 23:31
1 példát tudtál felhozni az elmúlt 20 évből, mérvadónak tűnik. Ráadásul egy támadót...Yazid írta:Nem mi? Eden ezt lajkoljacart írta: Perez nem szokott kiadni nagy pénzeket 30 körüli játékosokra, max úgy jöhetne mint Alaba.
Carvajalrol se gondolta senki néhány éve hogy így leépül![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. január 30., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 30., hétfő 20:53
Mindegyik példa jelentősen fiatalabb volt. Szerintem nem feltétlen sok ez az ár, de a Bayern akkor sem szokott ilyet csinálni, hogy 29 éves sztárt vesznek sztár pénzen. Engem nagyon meglepne, de ne legyen igazam.Realista24 írta:De Ligt. Lucas Hernandez. Sane….mindent fizettek bőven.Halfkey írta: Bayern nem fogja ezt kifizetni, nem szokásuk.
Ha Pavard árával nettositjak, mert gondolom ez a terv, akkor sztem kifizetik. Persze ehhez teljesíteni is kell.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 30., hétfő 20:34
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem