Nem 120 a kivásárlási ára?Realista24 írta: Meg mindig nem tudtak lezárni az Enzo transzfert reggel folytatják a tárgyalást.
Közben Zyech megy kölcsön a PSGbe fel évre, opció nélkül.
130ra emelik az ajánlatot Enzoert.

Premier League
Re: Premier League
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Meg mindig nem tudtak lezárni az Enzo transzfert reggel folytatják a tárgyalást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos amit írsz. Én csak arra utaltam, hogy hiányposzt esetén nem fukarkodnak, ha úgy van.Halfkey írta:Mindegyik példa jelentősen fiatalabb volt. Szerintem nem feltétlen sok ez az ár, de a Bayern akkor sem szokott ilyet csinálni, hogy 29 éves sztárt vesznek sztár pénzen. Engem nagyon meglepne, de ne legyen igazam.Realista24 írta:
De Ligt. Lucas Hernandez. Sane….mindent fizettek bőven.
Ha Pavard árával nettositjak, mert gondolom ez a terv, akkor sztem kifizetik. Persze ehhez teljesíteni is kell.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
1 példát tudtál felhozni az elmúlt 20 évből, mérvadónak tűnik. Ráadásul egy támadót...Yazid írta:Nem mi? Eden ezt lajkoljacart írta: Perez nem szokott kiadni nagy pénzeket 30 körüli játékosokra, max úgy jöhetne mint Alaba.
Carvajalrol se gondolta senki néhány éve hogy így leépül![]()
![]()
Vagy tudsz esetleg másról is, nekem nem nagyon jut eszembe
Ha bevalik ugyis megveszik, ha gatya lesz akkor meg majd ide se kene mar hirtelen senkinek.
Mindegyik példa jelentősen fiatalabb volt. Szerintem nem feltétlen sok ez az ár, de a Bayern akkor sem szokott ilyet csinálni, hogy 29 éves sztárt vesznek sztár pénzen. Engem nagyon meglepne, de ne legyen igazam.Realista24 írta:De Ligt. Lucas Hernandez. Sane….mindent fizettek bőven.Halfkey írta: Bayern nem fogja ezt kifizetni, nem szokásuk.
Ha Pavard árával nettositjak, mert gondolom ez a terv, akkor sztem kifizetik. Persze ehhez teljesíteni is kell.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A Wrexham/Sheffield United győztese a Tottenhamet kapta az ötödik körben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De Ligt. Lucas Hernandez. Sane….mindent fizettek bőven.Halfkey írta: Bayern nem fogja ezt kifizetni, nem szokásuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bayern nem fogja ezt kifizetni, nem szokásuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arsenal vinne Jorghinot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az oke, de Carvajal mar akkor a beka segge alatt volt, amikor hosszabbitottak vele.cart írta: Perez nem szokott kiadni nagy pénzeket 30 körüli játékosokra, max úgy jöhetne mint Alaba.
Carvajalrol se gondolta senki néhány éve hogy így leépül
Nem mi? Eden ezt lajkoljacart írta: Perez nem szokott kiadni nagy pénzeket 30 körüli játékosokra, max úgy jöhetne mint Alaba.

Kolcsonbe siman johetett volna ide is Cancelo, max kuldtuk vissza nyaron ha sok érte a 70.
Perez nem szokott kiadni nagy pénzeket 30 körüli játékosokra, max úgy jöhetne mint Alaba.
- Galacticos
Miert nem? A mai vilagban ahol tudatos eletmoddal, taplalkozassal sokkal tovabb kitolhato a karrier mint korabban. 4-5ev komoly serules nelkul (ez barkinel benne van) siman benne van. Mondjuk negy es fel evre egy top3szelso hatved aki mindket szelen bevetheto sok 70ert? Amikor 70ert noname premier leagu arcok vandorolnak klubrol klubra.cart írta: Cancelo 29 éves lesz pár hónap múlva, hosszú távra nem lenne megoldás, 70 milliót plane nem ér
Cancelo 29 éves lesz pár hónap múlva, hosszú távra nem lenne megoldás, 70 milliót plane nem ér
Mondjuk az utóbbi időben ezek a drága opcioju kölcsönök nem jöttek be a bajoroknal... Én nem vagyok benne biztos, hogy kifizetik, ahhoz nagyot kell villantania első félévben még az sokszor nem jön össze. De a psgt segihetne kiejteni.

- nzooli93
Chelsea elvileg eladja Gallaghert az Evertonnak 40 körül.
Nem értem komolyan. Ha nem náluk játszana már megvették volna 70-ért
Nem nagy extra a srác, de fiatal, saját nevelés, jó szezonja volt tavaly Palacenál , és idén is volt ,hogy a jobbak közé tartozott,meg lelkes. Nekem ne mondja senki ,hogy majd oda visznek 2-3 kp-t , 60-100 milliókért,és azok jobbak lesznek majd hosszútávon. Azt a kevés embert is elküdik, aki talán szívből kötődik a klubhoz.
Cucut is igazolták már kitudja mennyiért, azt vb után felhozták ezt a Hall gyereket ifiből, azt ugyanazt lehozta. Komolytalanok nagyon.
Remélem csúnyán leégnek majd.
Nem értem komolyan. Ha nem náluk játszana már megvették volna 70-ért

Nem nagy extra a srác, de fiatal, saját nevelés, jó szezonja volt tavaly Palacenál , és idén is volt ,hogy a jobbak közé tartozott,meg lelkes. Nekem ne mondja senki ,hogy majd oda visznek 2-3 kp-t , 60-100 milliókért,és azok jobbak lesznek majd hosszútávon. Azt a kevés embert is elküdik, aki talán szívből kötődik a klubhoz.
Cucut is igazolták már kitudja mennyiért, azt vb után felhozták ezt a Hall gyereket ifiből, azt ugyanazt lehozta. Komolytalanok nagyon.
Remélem csúnyán leégnek majd.
- ateeemadrid
70ért gondolkozni sem kéne rajta...
Opciója lesz a müntyenek rá.ekissm írta: Manchester City defender Joao Cancelo is set to join Bayern Munich on loan.
Cancelo’s loan deal is likely to include a buy option, with the German champions long-term admirers of the 28-year-old.
He has fallen out of the first team under Pep Guardiola, failing to start any of their last three games in all competitions.
Ha jol aron adjak nyaron, rarepulhetnenk nyaron.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K