En tartom, ha ezt a szakaszt mentalisan nem tudja megugrani a gyerek, akkor lepottyan a legfelso polcrol. En nem latom bele hogy kepes ra, szerintem ahhoz tul buta, de nagyon szurkolok neki hogy osszejojjon.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 6., hétfő 9:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 6., hétfő 9:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 6., hétfő 9:35
De pontosan mit varsz? Irjuk be Karim topikjaba, hogy 'miert vagy serult 35 evesen, 900 meccsel a labadban, egy olyan szezon utan, amikor meg lecserelve is alig voltal, nem hogy 1-1 meccsen pihentetve?'kiserik írta:És senki nem fröcsög a Karim topikban, hogy a szezon azon megy el, hogy sérült, vagy senki nem fröcsög az Asensio/Rodrygo topikban, hogy a szezon azon megy el, hogy tutyimutyi balfékek, vagy seki nem fröcsög a Hazard topikban, hogy a szezon azon megy el, hogy csak a pénzt veszi fel.
Nem gondolom, hogy Vini lenne azért a hibás, hogy a többi támadónk (Karim kivételével) olyan produkciót nyújt, ami szinte értékelhetetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 6., hétfő 9:21
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 6., hétfő 9:20
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. február 6., hétfő 9:05
Akkor: Van egy srác, akivel megéri külön foglalkozni az ellenfeleknek és van a többi támadó, aki vagy sérüléssel küszködik (Karim), vagy annyit nem ér, hogy foglalkozzanak velük. Persze az első a felelős mindenért. A többieken nem megy el a szezon. Egyébként igaz is, aki nem dolgozik, az nem hibázik.Realista24 írta:
Azt írod nem lehet kijelenteni hogy meccsek mehetnek el rajta vagy szezon.
Majd azt írod, hogy rájöttek, ha őt megfogják, akkor az egész támadójáték meg van fogva
Akkor?
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. február 6., hétfő 8:18
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. február 6., hétfő 8:08
Pontosan erről van szó. Félidőben már simán ki lehetett volna állítani, de a másodikban is folyamatosan pofázott. Sosem értettem ezt, a bíró úgyse vonja vissza az ítéletét...R. Carlos írta: Azzal, hogy felbassza magát a második percben, azért mert neki megy egy amúgy is kemény és faszparaszt védő (Maffeora gondolok igen, ritka nála a nagyobb patkány), nem segít nekünk semmit. Sőt ezen el is ment a meccsünk, mivel ki lett iktatva az egyetlenegy veszélyes támadónk. Azt is kimerem jelenteni, hogy akár ki is lehetett volna állítani a sok pofázásért és egy szavunk se lehetett volna.
Arra kellene felkészülnie, hogy ilyen védőkkel fog szembekerülni. Én tudtam, hogy Maffeo milyen, tavaly is ezt játszotta, nem kellene felülnie erre a hintára. Meg a ripacskodást is ideje lenne abbahagyni, mert nem a játékkal foglalkozik, hanem dúl-fúl, pofázik, mutogat és semmit sem segít a csapaton. Azzal csinálják ezt meg, akivel lehet, ha nem ül fel ennek, már előrébb tartana. Rohadtul kellene neki egy komoly sportpszichológus, aki órákat foglalkozik vele.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. február 6., hétfő 7:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. február 6., hétfő 6:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 6., hétfő 6:28
Azt írod nem lehet kijelenteni hogy meccsek mehetnek el rajta vagy szezon.kiserik írta:Az a baj, hogy egyedül baszhatja. Kicsi ő ahhoz, hogy olyanokat írjunk, hogy meccsek meg szezon megy el rajta. Ő nagyon nem CR, főleg nem a Real Madridi CR. Egyedül nagyon nem fog, és nem is kell még, minden meccset megnyernie. Még mindig csak egy 22 éves taknyos.Babinho írta: Elképesztő amit kap. Gusztustalan amit megengednek maguknak az ellenfelek, és hogy ez mennyire el van nézve. Ez rossz mindenkinek aki szereti ezt a sportot. Leginkább a bírók a hibásak.
De!
A liga nem fogja megvédeni a Real Madridot...sőt...
A bírók nem fogják megvédeni Viniciust...sőt...
A szezon ezen szakaszában a csapatnak, és a játékosnak fel kell ismernie. Mert a szezon rámegy erre a hisztidrámára. Semmi másról nem szólnak a meccseink ősz óta. A 2. percben felbasszák és véget ér számára a meccs. Legfeljebb dacból focizik.
És ez számomra gusztustalan. Leírtam. Megértem. Fantasztikus fejlődésen ment keresztül. De ezzel a viselkedéssel ennek a klubnak a szurkolójaként sem emberileg, sem sportszakmailag nem tudok egyetérteni. Ezt a helyzetet ő okozta a reakcióival. Az insta- és pályán mutatott hisztijével. Leszarom hogy táncol e. Leszarom hogy kap e sárgát az ellenfél. Győzzön. Más nem számít ebben a klubban. Basztathatja az igazságérzetét. De kívülről segítséget nem fog kapni. Szedjék Carloék rendbe, állítsanak neki testőrt, aki felrúgja, rúgja fel azt is Rüdi mittudomén. De ha ő nem nő fel megy a süllyesztőbe. És ezen meccsek mennek már el, lassan a szezon.
Nem érdekel jogos e. Elég a Vini hisztiből. Itt győzni kell.
Abban egyet értünk, hogy a helyzetet ő okozta. Abban viszont nem, hogy mivel. Már tavaly is faragták, mint őreg székely a gerendát, de idén nagyon durva, ami vele történik. Mág a cirkuszok előtt is. Egyszerűen rájöttek a spanyol csapatok, hogy ha Vinit megfogják, akkor kb az egész támadó potenciálunkat megfogják. Ezt lehet védőkkel (ez a nehezebb út) és lehet szabálytalanságokkal (ez a könnyebb) amit a bírók valami miatt engednek sőt díjaznak. Gyakorlatilag akkor durvult el a helyzet, mikor teljesen egyértelműen szankció nélkül mindenki füle hallatára azt mondta az ellen edzője, hogy rúgják le akár sérülés okozva a bíró pedig partner volt ebben. A többi, a táncolás meg a majomozás és akasztás meg mit tudom én mik, csak ezek után jöttek. Szerintem ezeket tudja/megpróbálja kezelni. Sokat segít neki Carlo, az látszik. Amit nem tud megemészteni (szerintem jogosan), hogy legálisan szétrúgják és erre rámehet a karrierje egész nyugodtan. Félő, hogy előbb utóbb valamelyik faszparaszt eltöri a lábát és nem azért mert idegesítő, hanem azért, mert engedik a bírók.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. február 6., hétfő 0:23
Az a baj, hogy egyedül baszhatja. Kicsi ő ahhoz, hogy olyanokat írjunk, hogy meccsek meg szezon megy el rajta. Ő nagyon nem CR, főleg nem a Real Madridi CR. Egyedül nagyon nem fog, és nem is kell még, minden meccset megnyernie. Még mindig csak egy 22 éves taknyos.Babinho írta: Elképesztő amit kap. Gusztustalan amit megengednek maguknak az ellenfelek, és hogy ez mennyire el van nézve. Ez rossz mindenkinek aki szereti ezt a sportot. Leginkább a bírók a hibásak.
De!
A liga nem fogja megvédeni a Real Madridot...sőt...
A bírók nem fogják megvédeni Viniciust...sőt...
A szezon ezen szakaszában a csapatnak, és a játékosnak fel kell ismernie. Mert a szezon rámegy erre a hisztidrámára. Semmi másról nem szólnak a meccseink ősz óta. A 2. percben felbasszák és véget ér számára a meccs. Legfeljebb dacból focizik.
És ez számomra gusztustalan. Leírtam. Megértem. Fantasztikus fejlődésen ment keresztül. De ezzel a viselkedéssel ennek a klubnak a szurkolójaként sem emberileg, sem sportszakmailag nem tudok egyetérteni. Ezt a helyzetet ő okozta a reakcióival. Az insta- és pályán mutatott hisztijével. Leszarom hogy táncol e. Leszarom hogy kap e sárgát az ellenfél. Győzzön. Más nem számít ebben a klubban. Basztathatja az igazságérzetét. De kívülről segítséget nem fog kapni. Szedjék Carloék rendbe, állítsanak neki testőrt, aki felrúgja, rúgja fel azt is Rüdi mittudomén. De ha ő nem nő fel megy a süllyesztőbe. És ezen meccsek mennek már el, lassan a szezon.
Nem érdekel jogos e. Elég a Vini hisztiből. Itt győzni kell.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. február 5., vasárnap 22:01
HozzászólásSzerző: mexes » 2023. február 4., szombat 10:54
Ha csak az utolsót hisszük el ebből a statisztikai sámánkodásbol, jó lenne a pont rugasokra kicsit rafeküdni Rudigerrel a csapatban. Meccsenként legalább 3-4 kapu közeli szabi jön csak a Vini gyalulások után...Vinícius in three games - in the space of a week - as a ball-carrier/dribbler (along with two goals and an assist):
47 dribbles
51 progressive carries
34 touches in opp. box
10 chances created after a carry
11 fouls won
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. január 30., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. január 30., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 30., hétfő 18:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 30., hétfő 14:56
Sokaknal itt van a baj szerintem amugy, hogy csak akkor nem szidjuk a jatekost, ha nyerunk, vagy csak akkor lehet negativ kritikat megfogalmazni, ha veszitunk.mexes írta: Ha kivennèk ebből a Realbol, meg lenne bszva az egész gólszerzés - ugyanùgy ahogy Karim nelkul is mert a kutya sem lenne elől.
Az egyik 22, a másik 35. Az egyik csöves bánat 22 évesen, a másik elbenzemázta 22 évesen. Én voltam az első aki elküldte volna Karimot az első géppel, de mekkora fail lett volna.
Persze fejben gyenge voltam mint Vini, szerencsére eltelt 10 év és ma már felmerül bennem hogy lehet nem olyan egyszerű az mint a spiler2n kiskunmajsarol látszik.
Majd ha február márciusban belövik a góljaikat, akkor fejben erősen megint KAKnak meg VAKnak hívom őket és Perez lesz az Isten aki sporolva is BLt nyer az arabok ellen.
HozzászólásSzerző: mexes » 2023. január 30., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 30., hétfő 14:19
kiserik írta:A személyeskedést hagyjuk meg az ovodásoknak. Én leírtam melyik 3 helyzetre emlékszem. Ebből 1ben Karimnak köze nem volt az egészhez, egyben pedig adott egy olyan passzt, amiből nem egyenesen következett a ""ziccer"". Ezért várom, hogy Te mit láttal, amit én nem?Realista24 írta:
VarodMi vagy te, ovodas? Nezz meg egy osszefoglalot, aztan rajossz. Persze majd most elkezded belemagyarazni, hogy Karimnak semmi koze nem volt hozza, mert magat hozta ziccerbe, blablabla.
Akik idén ekézik, azok bizony tavaly is szidták, mint a bokrot.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem