Pepperonira kíváncsi vagyok, szerintem túlgondolta ezt ismét, aztán a BL-ben kiderül.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. január 30., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. január 30., hétfő 17:13
Balhatvedkent es jobbhatvedkent is top3. Stabilan vedekezik, es iszonyatosan jol tamad. Technikas, gyors, osszjatekbam jo es mindket szelen bevetheto. A legjobb korban van. Mi er 70milliot ha nem ezek a parameterek. Es igazabol nincs komoly alternativaja.gutihaz14 írta: nálam megér 70 milliót egy cancelo aki pont olyan posztra jönne ami nekünk égbekiáltóan fontos. jhv és patikán hozza le a bhv posztot is. szerintem jelenleg top5-ben van a világon jhv-ként
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 30., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. január 30., hétfő 15:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 30., hétfő 15:04
Pep konyorgott a BM vezetosegenek, hogy ne engedjek el. De a lenyeg, hogy megint jol megmondtad.Pep a bayernben is kitette pl kroost, ugy tűnik itt is kezdi.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 30., hétfő 15:01
Számomra teljesen érthetetlen, hogy ez a citynek miért jó? Cancelo ebben a sz*r vilagban az egyik legjobb marcelo-szerű védő jelenleg (értsd: támadásban nagyon jó, védekezése is korrekt). Pep a bayernben is kitette pl kroost, ugy tűnik itt is kezdi.ekissm írta: Manchester City defender Joao Cancelo is set to join Bayern Munich on loan.
Cancelo’s loan deal is likely to include a buy option, with the German champions long-term admirers of the 28-year-old.
He has fallen out of the first team under Pep Guardiola, failing to start any of their last three games in all competitions.
Ha jol aron adjak nyaron, rarepulhetnenk nyaron.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 30., hétfő 15:01
basszameg mar most hozni kellett volna. nem fogja elengedni a bmekissm írta: Manchester City defender Joao Cancelo is set to join Bayern Munich on loan.
Cancelo’s loan deal is likely to include a buy option, with the German champions long-term admirers of the 28-year-old.
He has fallen out of the first team under Pep Guardiola, failing to start any of their last three games in all competitions.
Ha jol aron adjak nyaron, rarepulhetnenk nyaron.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 30., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: ekissm » 2023. január 30., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 30., hétfő 13:41
Az elmult harom evben -200 millio volt nekik az eladas/beveteli oldalon, meg emlitett meg valamit a kommentator, hogy valami fejlesztes vitt el meg rengeteg penzt nekik papiron, igy Isakkal volt mar gond. Azutan tudtak csak megallapodni vele, azert volt ekkora huzavona.realfan írta:ezt részben cáfolom, Newcastle-nél belefért Isak, és még több is, mivel az előző tulaj alatt minden évben pluszban volt a klub, összesen több száz millábanrealmadrid95 írta:
Newcastle meccsen mondta a kommentator, hogy ilyenkor barmennyit kolthet az uj tulaj. Eredetileg Isak sem fert volna mar bele az uj tulaj elott, mert meghaladta volna a kiadasokat es buntetest kapott volna a csapat, de ahogy erkezett az uj tulaj, igy akar 300-400 milliot is kolthetne. Emiatt sem ertettek, hogy miert bannak ilyen szerenyen a penzzel.
Egyebkent ugyan ez volt anno a Valencianal is, meg Internel is, hogy szorhatjak a penzt buntetes nelkul, de ott menet kozben elfogyott a penz.
viszont azt én is hallottam valamelyik műsorban, hogy első évben új tulajnál nincs ffp, ott pont a Chelsea-val kapcsolatban
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. január 30., hétfő 13:17
ezt részben cáfolom, Newcastle-nél belefért Isak, és még több is, mivel az előző tulaj alatt minden évben pluszban volt a klub, összesen több száz millábanrealmadrid95 írta:Realista24 írta:
Ezt mar lattam itt tobbszor, de nem talaltam rola semmit. Van linked hozza?
Newcastle meccsen mondta a kommentator, hogy ilyenkor barmennyit kolthet az uj tulaj. Eredetileg Isak sem fert volna mar bele az uj tulaj elott, mert meghaladta volna a kiadasokat es buntetest kapott volna a csapat, de ahogy erkezett az uj tulaj, igy akar 300-400 milliot is kolthetne. Emiatt sem ertettek, hogy miert bannak ilyen szerenyen a penzzel.
Egyebkent ugyan ez volt anno a Valencianal is, meg Internel is, hogy szorhatjak a penzt buntetes nelkul, de ott menet kozben elfogyott a penz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 30., hétfő 12:59
Menetkozben jottem ra, hogy igazabol a Barcanal nem tulajdonos, hanem elnokvaltas volt csak. Osszemostam a kettot hirtelen.realmadrid95 írta:Azert, mert csodkozeli allapotban vannak. Ha nem lennenek abban es az uj tulaj, mint a Chelseanel, minden tartozast kifizetne, akkor igazolhatnanak amennyit szeretnenek. Raadasul a spanyol szovetseg szivatja leginkabb a Barcat, nem teljesen az ffp, ha jol emlekszem.Realista24 írta:
Akkor a Barcara miert vonatkozott az FFP?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 30., hétfő 12:57
Azert, mert csodkozeli allapotban vannak. Ha nem lennenek abban es az uj tulaj, mint a Chelseanel, minden tartozast kifizetne, akkor igazolhatnanak amennyit szeretnenek. Raadasul a spanyol szovetseg szivatja leginkabb a Barcat, nem teljesen az ffp, ha jol emlekszem.Realista24 írta:Akkor a Barcara miert vonatkozott az FFP?realmadrid95 írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 30., hétfő 12:54
Akkor a Barcara miert vonatkozott az FFP?realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Ezt mar lattam itt tobbszor, de nem talaltam rola semmit. Van linked hozza?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. január 30., hétfő 12:53
Faust írta: De amikor Perez egy nyar alatt elkoltott a valsagban 300 milliot elit jatekosokra, szabalyos jihad ment ellene, hogy felboritja a piacot egy ilyen szornyu idoszakban.
Ezek egy JANUAR alatt eltapsolnak kozepszarokra 500 milliot egy gazdasagu valsagban, senki nem szol egy szot se.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 30., hétfő 12:53
Realista24 írta:Ezt mar lattam itt tobbszor, de nem talaltam rola semmit. Van linked hozza?realmadrid95 írta:
Uj elnoknel egy evig nem szamit az ffp.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 30., hétfő 12:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 30., hétfő 12:50
Ezt mar lattam itt tobbszor, de nem talaltam rola semmit. Van linked hozza?realmadrid95 írta:dzsi91 írta:
Ezek miafaszt csinalnak meg holvan ilyenkor az ffp![]()
Uj elnoknel egy evig nem szamit az ffp.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 30., hétfő 12:47
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 30., hétfő 12:44
dzsi91 írta:Ezek miafaszt csinalnak meg holvan ilyenkor az ffpRealista24 írta: Chelsea will reportedly offer Benfica ANY player plus €100 million for Enzo Fernandez.![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem