En sem csak a teljesitmenyerol irtam. Hanem osszessegeben, allandoan megy a fikazas. Most epp azert, mert nem lotte be a helyzeteit. A multkor azert, mert tizszer probalt meg atjutni az ellenfelen egy az egybe. Elotte azert, mert nem passzolt idoben vagy kifutott a palyarol. Aztan ment a fikazas azert, mert reklamal a bironak, csapkod, integet. Az senkit nem zavart, hogy a biro nyilvanvaloan ellenunk fujt es szetapritottak meccseken keresztul. Aztan fikaztak azert, mert ugy unnepli a goljait, ahogy. Most meg mar ott tartunk, hogy o egy problemas jatekos. Es meg sorolhatnam, ha tobb idom lenne, Isten bizony leirnam es megkeresnem, mikkel talaljatok be. Aztan a felakasztott Vini babu is durva azert, megint reflektorfenybe kerult es raszallt a media.Realista24 írta:Ki beszelt a teljesitmenyerol?RealAsensio írta: Szerintem meg minden hibajat felnagyitjatok, csak hogy csamcsogni lehessen rajta es kritizalni. Ugyanezt el lehetne jatszani barmelyik jatekossal, keresni a hibakat es raszallni. Ha eppen hibazik, szetszedni. Nem vitas, hogy van hova fejlodnie, latja mindenki, hogy nagy szazalekkal hagyja ki a ziccereket, de hogy ilyen szinten ra kell szallni egy olyan jatekosra, aki a belet kidolgozza minden meccsen, es meghalna a cimerert, nagyon zavaro. Vannak olyan kollegak itt, akikrol messzirol felismerni, hogy “benne a szalkat is, masban a gerendat se”. Alig varja egy ket forumozo, hogy bele lehessen rugni a brazilba. Megy a meccs topik jo pelda erre.
Es nem, nem vagyok lelkileg gyenge, es nem vagyok az ugyvedje sem, de azert azt nyilvanvaloan latni es erezni lehet, hogy elvezettel szalltok bele Vini minden hibajaba.![]()
Kibaszott fiatal meg, fog meg fejlodni a jelleme is, a hozzaallasa es az alazattal sincs baj, nyilvan befolyasoljak a sikerek, de nagyon fel van ez fujva. Nezzetek az osszkepet, ne csak mindig egy egy dolgot kiemelve. Kurva nagy kincs a gyerek, ha nem nalunk jatszana, tenyleg menne itt a siras, hogy kellene egy olyan gyors jatekos, mint o, aki meg tudja bontani a vedelmet.
Es tovabbra sem allitom, hogy kiforrott, tokeletes jatekos, es azt sem allitom hogy Aranylabda alapanyag. De azt allitom, hogy jobban meg kellene becsulni, orulni, hogy a jelenlegi felhozatalban itt van nalunk, nem 100 milliokert igazoltuk, hanem nalunk bontogatja a szarnyait. Kicsit tobb turelmet kellene adni neki, 22 eves a srac.