Ez a matrac mekkora lúzer, kaptak 70 perc fórt és így is elpicsázzuk őket
Rodrygo bravo, a múltkori picsogás után vhogy így kell megmutatni. Mellesleg középen mindig jó, 4231-ben, Benzemával nagyon jól tudnak kavargatni, jobboldalon hurka. Gyönyörű volt ez a szóló. Vini ziccerei kapcsán vmiért az ugrott be tegnap, hogy azokból Mbappé két laza gólt ver. Ha igaz, hogy Madrid meccset néz stikában telón vmi PSG rendezvényen pláne gratulálok neki a nyári műsorhoz.
Valverde remélem kijön ebből a letargiából lassan, nem tudom mi a gáz odahaza de látszik, hogy nincs ott a pályán. Semmi köze ennek a vb-hez sztem. Én padra tenném amíg nem teszi helyre magát.
Camavinga nagy pazarlás szélen, nekem nagyon tetszik DM-ben a dinamikájával meg szerelőkészségével, kb jobban mint Tchouameni. De most szélen lesz rá szükség, Mendy hétvégén tuti nem lesz. Kurvajó a gyerek bárhova teszed ha elkapja a fonalat.
Militao flegma deszant üzemmódja remélhetőleg megmarad egész tavaszra, hatalmas forma.
Orata meg a Padödö emlékdíjas Grízes igazi élmény a műkedvelőknek. Gyönyörű kirakatarcai ennek a undorító takony Atleticónak, Simeone komoly műgonddal alkotta meg ezt a remek párost. Mocsok Morata is elfelejti hol lett focista.
Ja és a bíró! Kurvajó volt, ki volt ez? Ezer éve nem vezették ilyen jól meccsünket, nem tördelte szét a játékot végre. 4-ben vagyunk, azért két hete erre sok pénzt nem tettem volna.. Gratu.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"