kiserik írta:
realmadrid95 írta:
Haat, hasonlithatjuk. Egy ultra gyenge olasz bajnoksag, amiben jobban vedekeznek a csapatok 15 meccsen 7 gol, 7 golpassz, mig Vini sokkal jobb tarsakkal is 17 meccsen 6 gol, 3 golpassz. En csipem Vinit, de le kell venni a szemellenzot neha neked is, mert nagyon elment rossz iranyba a tancolas ota.
Szvsz, mar a spanyol bajnoksag is ultra gyenge lett.
A top 5 bajnokságból a spanyol a legdefenzívebb. Ez tény.
Akkor pár stat csak a bajnokikról:
Vini. Kvara
SpG. 2,5. 2,9
KeyP. 1,7. 1,7
Fouled. 3,6 1,2
Disp. 2,1. 1,9
UnsTch. 2,8. 2,2
AvgP. 31. 23,8
Pass acc. 81,4. 82,1
TotalTackle 1,4. 1,4
Tényleg olyan nagy a differencia, hogy megérné kockáztatni a cserét? Mindemellett Kvara a legjobb meccseit középen hozta, amilyen poszt nincs is nálunk. Én biztosan nem ezzel a poszttal foglalkoznék csak azért, mert a szomszéd kertje mindig zöldebb.
Sot, megneztem, eredemenyeken 7gol, 7 golpassz van a neve mellett, de a transfermarkton 7 gol 9 golpassz all a neve mellett. Tobb kanadai pontja van, mint meccse, szoval ha csak ezt nezzuk, ebben azert jocskan odaveri a brazilt. Kevesebb meccsen 3 szor annyi golpassz es tobb gol.
Napoliban nem jatszott egyetlen egy meccsen sem jatszott kozepen a gruz, nem tudom mit neztel.
Vinicius nagyon hajlamos arra, hogy a tengernel is hullamzobb legyen, mig “Kvara” stabilan hozza a jo meccseket.
Raadasul en Rodrygot engednem el, nem Vinit, mint irtam is.