Tehat 40e hufot adok erte, szombat delutan Bodapesten atveszem

Addig tegyel ra factory resetet, nem erdekelnek a donaldkacsas, popsiplugines homemade dickpikkek

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 1., szerda 17:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. február 1., szerda 17:11
Semmiképpen nem akarnám Hehe barátom üzletét elrontani, de nekem is fizethetsz és elviszem.tubatibi írta: Bocsi, lemaradt.
Space Grey, 64 GB.
Köszi Hehe, de Neked Én szeretnék fizetni, ha elviszed.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. február 1., szerda 17:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 17:03
Hány gigás?tubatibi írta: Hello Madridom népe!
Van egy iPhone X-em, 75%-s akkumulátorral, hajszál karcokkal, ami egy tokban és üvegfóliával nem látszik.
Akksi csere nélkül 50.000 Ft, akksicserével és üvegfóliával 65.000 Ft-ra gondoltam.
Szerintetek ez reális eladási ár érte?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 1., szerda 16:59
Ha független es kicserelteted az akksit ujra akkor adok erte 40ettubatibi írta: Hello Madridom népe!
Van egy iPhone X-em, 75%-s akkumulátorral, hajszál karcokkal, ami egy tokban és üvegfóliával nem látszik.
Akksi csere nélkül 50.000 Ft, akksicserével és üvegfóliával 65.000 Ft-ra gondoltam.
Szerintetek ez reális eladási ár érte?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. február 1., szerda 16:41
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. január 26., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. január 26., csütörtök 15:45
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. január 26., csütörtök 15:35
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 26., csütörtök 15:03
Vannak fül mögé - kis pántos fajták is, nem csak inear félék, azok sztem futasnal ki is fognak esni.Santi írta: A Bluetooth fülhallgató téma engem is érdekelne. Nem kell pro cucc, nem vagyok vájtfülű, sőt, az 5-10ezer forintos is teljesen oké volt eddigis nekem futáshoz, ami a hang minőségét illeti. Nekem a gondom az, hogy kimozdul/kiesik futás közben, már a 3. típuson vagyok túl és mind1 melyik fülpárnát rakom rá mindig ez van. Olyat keresnék, amit ha berakok ott is marad.
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. január 26., csütörtök 11:10
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 25., szerda 23:15
Azzal szemeztem én is mostanában.k!ll3rcsöcs írta:Huawei freebuds 4i. Picit több, 25 ezer, de ebbem az árkategóriában talán a legjobb._Bushido_ írta: Más téma:
Bluetooth fülhallgatót hasznal valaki?
Kacérkodok egynek a beszerzésével.
Nyilvan nem apple, de nem is 10e alatti.
Szoval a 10-20 ár között lenne jó szerintem.
Ebben a kategóriaban is még kb mind1 mit
vagy azért vannak értelmesebb választások?
Vannak a telokhoz gyártott fajták, mint honor, xiaomi, huawei, apple, de vannak (számomra) nem annyira ismertek is.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2023. január 25., szerda 20:53
Huawei freebuds 4i. Picit több, 25 ezer, de ebbem az árkategóriában talán a legjobb._Bushido_ írta: Más téma:
Vannak a telokhoz gyártott fajták, mint honor, xiaomi, huawei, apple, de vannak (számomra) nem annyira ismertek is.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2023. január 25., szerda 20:53
Philips TAT2236. Futáshoz, hosszabb telefonáláshoz használom. Szerintem ár-érték arányban nagyon jó választás volt._Bushido_ írta: Más téma:
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. január 25., szerda 20:33
30-40 alatt kb unyamindegy mit valasztasz, ugyanolyan rossz / jo lesz mind._Bushido_ írta: Más téma:
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 25., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 24., kedd 19:03
A legtöbb ember csak az alapszámokat tudja összehasonlítani szerintem. GHz, mAh, RAM, Mpx, kijelző mérete. A részletekhez nem értünk. 4x ilyen, 4x olyan GHz, ez nekem pl semmit se mond. 4, aztán kész. De ha valaki elmagyarázza, megértem, s megköszönöm.h3x0r írta:P30 lite: 4x Cortex-A73 2.2 GHz + 4x Cortex-A53 1.7 GHz_Bushido_ írta:De épp néztem, hogy a 4 éves P30 lite telóm is 2,2 GHz-es, az elég új Xiaomi Redmi 10 Pro is csak 2,3 GHz, 6 GB RAM, enyém 4. nem sok előrelépés egy PRO-hoz képest 4 év elteltével.
note 10 pro: 2x Kryo 470 2.3 GHz + 6x Kryo 470 1.8 GHz
Ertem en, hogy a 2.2-t hamar ossze tudod hasonlitani a 2.3-al, de a tobbi betu meg szam csak disznek van ott?
p30 lite vs redmi note 10 pro (es bonuszkent beraktam a xiaomi 12t pro-t is
antutu score, ami osszessegeben a teljesitmenyre egy szam:
- p30 lite: 138.500
- note 10 pro: 336.250
- xiaomi 12t pro: 1.071.687
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. január 24., kedd 18:07
Ajnároztam itt a Galaxy A51-et, azért de lehet mégis lecserélem, mivel 45-50 körül is kaphatok érte most, pedig azért annyira nem jó. Ez esetben egy Pixel 6A lenne nekem a befutó, ideális méret, jó akksi idő, erős cpu, egy bevált és jó camerasetup (vagyis, inkább a Pixel használja jól).Kacsoh írta: Az igazság meg az, hogyha most kellene telefont vegyek nagyon tanácstalan lennék, de rá nézek erre a pixelre kíváncsiságból![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. január 24., kedd 18:04
P30 lite: 4x Cortex-A73 2.2 GHz + 4x Cortex-A53 1.7 GHz_Bushido_ írta:De épp néztem, hogy a 4 éves P30 lite telóm is 2,2 GHz-es, az elég új Xiaomi Redmi 10 Pro is csak 2,3 GHz, 6 GB RAM, enyém 4. nem sok előrelépés egy PRO-hoz képest 4 év elteltével.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 24., kedd 16:25
Amolyan Remy féle átok van rajtam telefonos téren, korábban Sony Ericcson volt a kedvencem, azokat vettem egymás után - mikor még nyomógombós telók voltak. AZtán egyszer csak kihalt a cég. Még utoljára volt egy már csak Sony-m. Aztán muszáj volt okostelót venni, Sonyt vettem. M5-öst. Bár maga atelefon nem volt rossz, hiába gyárt a Sony másoknak minőségi lencséket, kamerákat, maguk telefonjába sajnos nem teszik bele. Így erre ráfutottam. Vettem utána Huawei P10 lite telót. Majd most van P30 lite. 2019 ősz óta. De menet közben a Huawei is "kihalt".nmate írta: Szerintem meg megvenni nem éri meg, megtartani viszont igen. Egy Pixel 6A szint már előrelépés kb. mindenben - persze drágább, mint egy használt P30 Pro, de új és 15-ös androidig jön rá frissítés + 2 év security update.
De Réjnek amúgy gecimindegy.![]()
jogos kérdés, ezt kell eldönteni.Ha 75k-ert veszel egy uj telefont, tudod, hogy 3 evig azert nem lesz vele gondod, nagyjabol hozza az elvart teljesitmenyt. (nyilvan egy dragabb telefon tovabb hasznalhato) Ha ugyanennyiert veszel egy hasznalt, 4 eves telefont, az is jo lesz még 3 évig?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem