Nyilván cinkes..
De amúgy még tottenham mezben is sokat tehet a bentmaradásukért

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 24., kedd 16:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 24., kedd 16:44
Monday: Arnaut Danjuma: “I will do absolutely everything I can to keep Everton in this League.”raul 4 ever írta: Miért?
Fönt a cv-d profession-ön, felhívnak, elmész egy helyre interjúra, aláírnál, majd csörög a telefon máshonnan, hogy mi lenne ha..?
Bár igen, ez felveti a hűség/adott szó fogalmát/értékét.. De ugye csak az a szék foglalt, amin ülnek.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 24., kedd 16:42
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 24., kedd 16:35
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 23., hétfő 22:24
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 23., hétfő 22:10
Jamesnek is kell csere. ő se fiatal már - vagyis komolyra fordítva a szót elég sérülékeny volt mostanában. padra is minőségi emberek kellenek, ha 4 frontos "harcra" készülnek. De ez már kezd szánalmas lenni! MIndenkit IS meg akarnak venni. egy szezonon belül akarják kicserélni a komplett keretet. De előbb azért eladni sem ártana! Így is már 30+os keretük van a pár felhozott és ottmaradt ifistával (pl Hall nevű jobb oldali mindenes)Tomidzsi írta:Őt speciel hova? Mintha Reece James 30 éves lenne._Bushido_ írta: Ujabb chelsea célpont
Chelsea are in direct contact with OL for Malo Gusto. Understand personal terms are already agreed on long term deal, player open to the move.
OL have turned down Chelsea opening verbal bid, as Foot Mercato reported — they want Malo Gusto to stay at least until June.
Persze, akkor mindenki olcsóbb volt. Régen csúcs Drogbát, csúcs Essient lehetett kapni 38 millióért, most noname senkiket.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. január 23., hétfő 21:47
Őt speciel hova? Mintha Reece James 30 éves lenne._Bushido_ írta: Ujabb chelsea célpont
Chelsea are in direct contact with OL for Malo Gusto. Understand personal terms are already agreed on long term deal, player open to the move.
OL have turned down Chelsea opening verbal bid, as Foot Mercato reported — they want Malo Gusto to stay at least until June.
Persze, akkor mindenki olcsóbb volt. Régen csúcs Drogbát, csúcs Essient lehetett kapni 38 millióért, most noname senkiket.raul 4 ever írta: Pont néztem délután, 400m minuszban vannak. Szerintem akkor nem mentek el nekik ennyire, amikor jött Abra és ugy vették a Kezmanokat, többi tucatot, mint a cukrot..
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 23., hétfő 21:23
Persze, akkor mindenki olcsóbb volt. Régen csúcs Drogbát, csúcs Essient lehetett kapni 38 millióért, most noname senkiket.raul 4 ever írta: Pont néztem délután, 400m minuszban vannak. Szerintem akkor nem mentek el nekik ennyire, amikor jött Abra és ugy vették a Kezmanokat, többi tucatot, mint a cukrot..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 23., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 23., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. január 23., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 23., hétfő 20:19
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. január 23., hétfő 20:09
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 23., hétfő 17:08
De gyanitom, par heten belul lesz megint munkaja, hisz legenda, az hogy nem ert hozza kit erdekel.Realista24 írta:Jah, itt a forumrol paran jobb munkat vegeznenek szerintem.hehetheoriginal írta: mar megint?![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 23., hétfő 17:03
volt anno egy di natale vagy egy socrates akik szinten igy jartak.Remy írta: Hat, nem tudom. Jo dolog ez a legenda jelzo, igazabol mar az. De, hogy valaki a karrierjet ezen a szinten 0 azaz NULLA kupaval lehozza, nem kis bravur.
Es azert nem egy Moratarol beszelunk. Angol foldon eleg nagy jatekos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 23., hétfő 16:30
Jah, itt a forumrol paran jobb munkat vegeznenek szerintem.hehetheoriginal írta: mar megint?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 23., hétfő 16:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 23., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. január 23., hétfő 14:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 23., hétfő 14:09
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem