Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Cama a semmire sarga, Herreira hátulról agyon rúgja Vinit az meg nem és utána elvárják, hogy ezt szótlanul fogadja el a játékos. Szörnyen gyenge a bíráskodás, minden meccsen felszabom magam rajta
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nagyon nulla ez a vini.
Irritál már megint.
Irritál már megint.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sokszor emiatt is kapja le a Don valószínűleg. De tényleg mindent ráfújnak..pejtsikb írta: Csoro Cama. Mar minden sarga neki.![]()
![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
De szèp játèk volt..
Cama ès Ceba nagyon jòk nálam.
Cama ès Ceba nagyon jòk nálam.

Geci ez sarga?? Gagyi paros labbal berepulhet es mehet tovabb,nemhogy lap.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Luka Modrić, Vini Jr, Fede Valverde, Thibaut Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csoro Cama. Mar minden sarga neki.

,,The Real Madrid shirt is white. It can stain of mud, sweat and even of blood, but never of shame.” - Santiago Bernabéu
ez sárga
anyatokat

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

nyomorultra eskuszom utaznak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Luka Modrić, Vini Jr, Fede Valverde, Thibaut Courtois
Nacho.
de nagy mentes

,,The Real Madrid shirt is white. It can stain of mud, sweat and even of blood, but never of shame.” - Santiago Bernabéu
nacho mit mentett geci
valamelyik univerzumban:

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Mickey írta: Alaba ha visszatér, vele nyomatnám ezt a védelmet, Rüdi helyett.
Aztán a Modric Kroos Csucsu vonalat sem erőltetném, csak rotálva.
Ase is maradhat, akár...bár itt rezeg a léc
Azert azt tegyuk hozza, hogy Modric es Csua ki van herelve. Tudom a francia fiatal es birnia kellene, de csak vb dontot jatszott es addig is minden meccsen jatszott, hulla volt mikor visszajott. Siman kezdhetnek a Pool ellen ok harman is, ha kipihentek.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Alaba ha visszatér, vele nyomatnám ezt a védelmet, Rüdi helyett.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Egyébként én bízom benne hogy Rodrygo megmutatja a karakterét, és jó formában tér vissza, más lehetősége nincs.
Nehéz ilyen fiatalon ezen a ponton helyesen túllépni. Megkapta a lehetőséget, nem élt vele, még pimasz is volt, elszúrta. Most kikerült a kezdőből, és Asensio is jól játszik. Ha észbekap, megbánja amit tett, és jó játékkal tér vissza, akkor az komoly lenne. Én egy ilyen fiatalkori hiba miatt nem fogom eltemetni, de várom hogy bizonyitson.
A most pályán lévők nagyot mennek, grat.
De ez egy puskaporos hordó meccs. Egy eladott labdával, egy odaajándékozott bedobással, olyan eufóriába kerül az ellenfél, hogy bármikor visszajöhetnek...ha meg elhiszik, akkor azt a hengert nehéz megfogni. Úgyhogy nagyon kellene hogy továbbra is stabilak maradjunk, es kelleni fog még egy gól...
Nehéz ilyen fiatalon ezen a ponton helyesen túllépni. Megkapta a lehetőséget, nem élt vele, még pimasz is volt, elszúrta. Most kikerült a kezdőből, és Asensio is jól játszik. Ha észbekap, megbánja amit tett, és jó játékkal tér vissza, akkor az komoly lenne. Én egy ilyen fiatalkori hiba miatt nem fogom eltemetni, de várom hogy bizonyitson.
A most pályán lévők nagyot mennek, grat.
De ez egy puskaporos hordó meccs. Egy eladott labdával, egy odaajándékozott bedobással, olyan eufóriába kerül az ellenfél, hogy bármikor visszajöhetnek...ha meg elhiszik, akkor azt a hengert nehéz megfogni. Úgyhogy nagyon kellene hogy továbbra is stabilak maradjunk, es kelleni fog még egy gól...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Jól nyomjuk.
Benzema ver még 2t és perfekt meccs.
Benzema ver még 2t és perfekt meccs.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
fasza, pont bezuhantam Benzi góljára, parádés volt !
Jó ez a Nacho jobbos, meg a középpályánk is kapott frissítést, Ase pedig kihasználhatja a lehetőségét.
Kellett már valami friss lendület

Jó ez a Nacho jobbos, meg a középpályánk is kapott frissítést, Ase pedig kihasználhatja a lehetőségét.
Kellett már valami friss lendület
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Végre nem azt a passziv sz.rt játszuk, mint eddig. Kivették az öregeket, meg csucsut és van futás végre középen. Ezt hiányoltam már régóta. Ja meg Carvajal sem nagyon hiányzik a jobbosról.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Amúgy Nacho parádés, egesz évben nem volt egy ilyen meccse sem a Carvajal Lucas duónak. Lehet vele kellene a szezont befejezni azon a poszton?
Asensio is jó, nem bujkál, mint a brazil csodagyerek, fut, melózik. Mivel cselezni nem tud, ezért ahogy megkapja be is tekeri, de ez még mindig nagyobb veszélyt jelent mint Rodrygo visszapasszai.
Camavinga egy fokkal jobb, de többet várok tőle, sok labdát ad el, néha beelozik, ez erősebb csapatnál jobban kiütközhet.
Benzema sokat melózik, a gólja élményszámba ment. Van még neki is feljebb, de ez így mára szuper lesz.
Asensio is jó, nem bujkál, mint a brazil csodagyerek, fut, melózik. Mivel cselezni nem tud, ezért ahogy megkapja be is tekeri, de ez még mindig nagyobb veszélyt jelent mint Rodrygo visszapasszai.
Camavinga egy fokkal jobb, de többet várok tőle, sok labdát ad el, néha beelozik, ez erősebb csapatnál jobban kiütközhet.
Benzema sokat melózik, a gólja élményszámba ment. Van még neki is feljebb, de ez így mára szuper lesz.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mikor volt flegma? Szerintem most meg visszafogott. Azt nem mondom, hogy kiemelkedo a teljesitmenye, szoval van meg hova fejlodni. Ezt a flegma stilust szerintem mar akkor is raaggatjatok, amikor szimplan csak hozza a sajat stilusat.Galacticos írta: Ceba oriasi ahogy forgat folyamatosan. Jo formaba van, de cama is nagyot kuzdd ma.
Vini pedig nagyon idegesito ezzel a flegma stilussal.
Szerintem ez a nico azert nem rossz.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem rossz, de nalam ez a szintje, ahol most van, es maximum Angliaban tudna egy top4-8as csapatban jobban ervenyesulni.Galacticos írta: Ceba oriasi ahogy forgat folyamatosan. Jo formaba van, de cama is nagyot kuzdd ma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Ceba oriasi ahogy forgat folyamatosan. Jo formaba van, de cama is nagyot kuzdd ma.