HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. január 22., vasárnap 18:46
Simán beférne hozzánk is.Remy írta:
Saka is szintet lépett idén.Ügyes gyerek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. január 22., vasárnap 18:37
Hát, őszintén szólva ötletem sincs, hogy szerinted melyik NB1-es csapat tudná mondjuk a Fradin kívül megszorongatni a Plymouth, Derby, Ipswich, Sheff Wed, Bolton fogatot, de a felcsutnál meg a kisvárdánál szerintem mind jobbak. Nézőszámokat is vicces lehetne összevetni.'shutterisland írta: nem semmi a viking, akarhany centi is a 25 gol ossztavolsaga osszeadva.
a hamarosan kezdodo derbyn meg gondolom ritka pillanatok egyike, mikor egesz manchester a unitednek szurkol vagyis inkabb talan az x-ert, de az arsenal ellen.![]()
mas :
fb-n lattam egy kisebb oldalon, nem tudom mennyire valid, de szerintuk az angol 3. osztalyban bannan a legjobban fizetett jatekos evi 1 millerrel de meg a top 10-be is csak 500k es 1m kozotti fizukkal fernek be.
azert ez brutalis atforintositva.
szerintem maga a bajnoksag sincs tul sokkal az nb2 felett szinvonalban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 22., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. január 22., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 22., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 22., vasárnap 18:14
ezzel nem feltetlen ertek egyet.Mondjuk nincs jó helyen Pep kezében a gyerek. Az fix.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 18:06
Tévútra vitt a két ufó mindenkit már. Természetesnek tűnik, ha valaki gól/meccs átlagot hoz, holott ez minden, csak nem természetes.ateeemadrid írta: Kicsit az az érzésem Haalandnál, mint CR-nél is volt, ment, hogy csak tap in, meg penaldo, azt hozta a gól/meccs átlagot. Kicsit komolytalan így kritizálni valakit, amikor konkrétan gólelőnnyel indul a csapatod, ha játszik.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. január 22., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 22., vasárnap 17:57
Nézd meg, hogy mennyi gólt lőtt a Salzburgban és a Dortmundban. Úgy látszik, ő csupa olyan csapatba tud igazolni, ahol ilyen focit játszanak, vagy talán ennyire jó, hogy bárhol játszik, durván hozza a gól/meccs átlagot.hehetheoriginal írta:En ertem, de a city focija ez, lesz helyzete a csatarnak.kiserik írta:
Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??
A gyerek 22 évesen becsicskítja a komplett PL-t visszamenőleg a történelme kezdetéig.
A problema akkor van, amikor valami extrat kene csinalni, le is vannak maradva jopar ponttal mar az arsenaltol.
Nem lattam meg, hogy a hatara venne a csapatot es egymaga lenne extra, kb mint tavaly benzema akar
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 22., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 17:46
Rendben. De ezért csapatjáték ez a sport. A norvég olyan számokat hoz, ami legfelső polc. Ha adott egy ilyen játékos, akkor azzal már lehet kezdeni valamit. Itt jön a képbe az edző.Realista24 írta:Egyébként igen, akkor szar lehet amikor másra is szükség lenne.Remy írta:
De nem érted, hogy ez nem foci?![]()
![]()
A tag tud valamit, abban world class, de hát az sem elég. Szerencsétlenségére még a focit is gólokra tolják, csóri. Szar lehet, hogy csak abban vagy jó, hogy gólokat lősz.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 22., vasárnap 17:43
Egyébként igen, akkor szar lehet amikor másra is szükség lenne.Remy írta:De nem érted, hogy ez nem foci?kiserik írta:
Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??
A gyerek 22 évesen becsicskítja a komplett PL-t visszamenőleg a történelme kezdetéig.![]()
![]()
A tag tud valamit, abban world class, de hát az sem elég. Szerencsétlenségére még a focit is gólokra tolják, csóri. Szar lehet, hogy csak abban vagy jó, hogy gólokat lősz.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 22., vasárnap 17:41
En ertem, de a city focija ez, lesz helyzete a csatarnak.kiserik írta:Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??hehetheoriginal írta:
Rugott mar valamit ket vagy tobb erintesbol, esetleg egy csel utan a vedojet megverve?
Vagy csak inzagi minden 6 centirol
A gyerek 22 évesen becsicskítja a komplett PL-t visszamenőleg a történelme kezdetéig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 17:40
De nem érted, hogy ez nem foci?kiserik írta:Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??hehetheoriginal írta:
Rugott mar valamit ket vagy tobb erintesbol, esetleg egy csel utan a vedojet megverve?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 22., vasárnap 17:35
Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??hehetheoriginal írta:Rugott mar valamit ket vagy tobb erintesbol, esetleg egy csel utan a vedojet megverve?Realista24 írta: Tavaly 23 gol kellett a gólkirályi címhez. Mára megrugta Haaland ezt a mennyiséget.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 22., vasárnap 17:24
Állítólag megvennék a juve 15 elvett pontját, nincs még veszve a BLpetiamadridista írta:Lehet jövőre jók lesznek. Talán.Tomidzsi írta: Jó lesz ez a Chelsea, lehet ekézni őket meg végtelen pénzzel könnyű mondjuk, de fiatalítanak. Mudryk nagyon jó volt, ügyes, a Psvbol hozott 20 eves gyerek sem ugyetlen, Fofana, James, uj francia vedo gyerek is eleg stabil.... Nkunkuval nem lesz szar csapat ez. Kell egy kis ido Potternek. A nyaron kiszorjak a felesleget ugyis...
Az Európa Ligában.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 22., vasárnap 17:18
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem