HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. január 23., hétfő 9:46
Én is mind a háromra igent nyomtam.
Asensio: legnagyobb kérdőjel nekem a 3 közül. De csereként mindig is jól játszott. Ráadásul Hazard az totál kuka, így ha nem jön valaki a támadó részlegbe akkor nagyon karcsú lesz a Rodrygo,Vini, Valverde ( o ugye kpra kéne alapból számolni) Benzema, négyes.
Marianonak megkoszonnem Ase maradna mert mindenhol bevetheto és néha el is sül a balos.
Ceballos: engem tavaly megvett kilóra mikor fél év játék nélkül és 5 percekre idohuzo cserenek való használata során azt láttam rajta, hogy olyan küzdés hajtás van benne ami óriási madridizmusra vall. Nyilatkozataibol is látszik ő küzd ezért hogy itt jatszhasson. Sose értettem anno Zidane miért fordított neki hátat főleg úgy hogy voltak azért jó meccsei. Jó korban van spanyol ( ami azért csak nem hátrány egy spanyol csapatba) és technikás. Kicsit lassú de Kroos se a sebessegerol híres.
Nacho: ő a legeslegnagyobb IGEN! Maga a madridizmus a példakép minden fiatal spanyol számára. Bárhol játszik mindenhol a legjobbat próbálja kihozni magából. Nyilván vannak hibák, de basszus minden védő szokott hibázni abból születnek a gólok ez van. Remélem innen fog visszavonulni! Jelenlegi forma alapján pedig kb minden védelmi poszton őt kezdetném. JHV poszton ő a legstabilabb ezért nálam most egy időre megkapná a posztot. Ha mendy formája nem, javul akkor BHV is lehet ott is elnézegetném.