HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 19:35
HozzászólásSzerző: füst » 2023. január 22., vasárnap 19:25
Szöcske, sáska, lisztkukac.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. január 22., vasárnap 15:02
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... sre-557751M1Ö írta:
Abba nem láttok bele, vagy lehet arról nyílvánosan tudni, hogy hány százalékkal csökken a tanárnak továbbtanulók száma? Mert legyen az 10%, 10 aki kiöregszik, 10 aki ott hagyja és már ott is a katasztrófa...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. január 22., vasárnap 14:52
Abba nem láttok bele, vagy lehet arról nyílvánosan tudni, hogy hány százalékkal csökken a tanárnak továbbtanulók száma? Mert legyen az 10%, 10 aki kiöregszik, 10 aki ott hagyja és már ott is a katasztrófa...csababarca írta:Jaja, ennek vannak statisztikailag látszó jelei is
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. január 22., vasárnap 13:40
Jaja, ennek vannak statisztikailag látszó jelei is, egyre több a magánsuli az utóbbi években.BlancoMark írta: Nem lesz itt komoly beremeles, az inflaciot semmifelekeppen nem fogja lekovetni.
Vannak indirekt kapcsolataim egeszen magas Fideszes korokben is (baratok szulei), es mindenhonnan azt hallom hogy a cel egyertelmu az oktatassal kapcsolatban: kiepiteni egy Fideszes elit klienturat maganiskolakkal, az allami intezmenyek le vannak tojva szandekosan
Menekulj csababarca amig tudsz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. január 22., vasárnap 13:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. január 22., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. január 22., vasárnap 13:03
Amúgy ezután az elmés hozzászólás után feltenném a nagy kérdést, hogy van-e a madridom fórumon egyáltalán DK szavazó, aki nyíltan fel is meri vállalni a Ferit.Whiteheart írta: At kéne nevezni ezt a témát dk vagy ellenzéki fórum![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2023. január 22., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 22., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. január 22., vasárnap 10:18
Hat nem tudtad hogy a magyarnak mindig blokkokba kell tartoznia, mert akkor a sajat blokkja megmondja hogy mit kell gondolni a vilagrol?Süti írta:Egyszer valaki megmagyarázhatná nekem, hogy ha valakinek forog a gyomra ettől a tolvaj kutya vezetéstől, miért lesz egyből sorosista ellenzéki gyurcsánybérenc.Whiteheart írta: At kéne nevezni ezt a témát dk vagy ellenzéki fórum![]()
A kérdés költői, nehéz lenne értékelni a teljesítményt önmagában, ha nem lehet másra mutogatni.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 22., vasárnap 10:14
hát mert évek óta ezt mantrázzák....Egyszer valaki megmagyarázhatná nekem, hogy ha valakinek forog a gyomra ettől a tolvaj kutya vezetéstől, miért lesz egyből sorosista ellenzéki gyurcsánybérenc.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. január 22., vasárnap 10:10
Egyszer valaki megmagyarázhatná nekem, hogy ha valakinek forog a gyomra ettől a tolvaj kutya vezetéstől, miért lesz egyből sorosista ellenzéki gyurcsánybérenc.Whiteheart írta: At kéne nevezni ezt a témát dk vagy ellenzéki fórum![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. január 22., vasárnap 10:04
Egyreszt mert nincs olyan politikai csoport, aki meg tudna szervezni barmit is. Vicces pelda a mihazank, akik a fidesz hulyei, konkretan annyi hasznosat sem tudnak csinalni mint egy marek foldigiliszta, csak hoborognek es Torockai hulyesegeit hangoztatjak.hehetheoriginal írta: En csak azt nem ertem, ha tenyleg ennyire fontos valami, ha tenyleg ennyire szamit az elet, a megelhetes, akkor miert nem allnak ossze vegre az osszes szar teruletrol az emberek, pl egy mihazank segitsegevel es szervezeseben.
Nem kell dk meg hasonlo debil modon ratelepedni, de az anyagi es szervezesi forrásokat adhatnak, es osszehangolhatnak az eü dolgozokat, tanarokat, , diakokat, mindenkit.
Tanarok is ugy elfelejtettek az egeszet, meg meguntak, meg ezek szerint nem volt eleg fontos az egesz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. január 22., vasárnap 9:50
Az kemeny, mi tortent Schifferrel? Ennyire meg nem lattam kiesni a szerepebol, rendesen elpattant az agya tobbszor is, valamint tobb kerdestol is megfutamodott.reeed_ati írta: Hol a helyünk a világban? – Puzsér vs. Schiffer![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 22., vasárnap 9:40
Így ertettem, nyilvan ha tudod mire kell keresni a googleben akkor talalsz, de mint tajekoztatas, egy db oldalon nem lattam cimlapon vagy nagy betukkel valahol elől.Halfkey írta: Annyiban egyetértek hehével hogy oké foglalkozik vele, de hányadik oldalt kell végigtúrni hogy elolvassam az esetről a cikket? Furcsa hogy kicsi a súlya, mert a csucsag, random floridai gyilkosság és a szegedi állatkert elefántja elviszik a prímet előle.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 22., vasárnap 9:35
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. január 22., vasárnap 8:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 22., vasárnap 8:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 22., vasárnap 8:23
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem