Premier League
Re: Premier League
rashford mekkora formában van így tovább
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rendben. De ezért csapatjáték ez a sport. A norvég olyan számokat hoz, ami legfelső polc. Ha adott egy ilyen játékos, akkor azzal már lehet kezdeni valamit. Itt jön a képbe az edző.Realista24 írta:Egyébként igen, akkor szar lehet amikor másra is szükség lenne.Remy írta:
De nem érted, hogy ez nem foci?![]()
![]()
A tag tud valamit, abban world class, de hát az sem elég. Szerencsétlenségére még a focit is gólokra tolják, csóri. Szar lehet, hogy csak abban vagy jó, hogy gólokat lősz.![]()
Mondjuk nincs jó helyen Pep kezében a gyerek. Az fix. A focija sosem az ilyen típusú játékosokra épült.
Lewa se hozott olyan kiemelkedő számokat, mint később.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyébként igen, akkor szar lehet amikor másra is szükség lenne.Remy írta:De nem érted, hogy ez nem foci?kiserik írta:
Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??
A gyerek 22 évesen becsicskítja a komplett PL-t visszamenőleg a történelme kezdetéig.![]()
![]()
A tag tud valamit, abban world class, de hát az sem elég. Szerencsétlenségére még a focit is gólokra tolják, csóri. Szar lehet, hogy csak abban vagy jó, hogy gólokat lősz.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En ertem, de a city focija ez, lesz helyzete a csatarnak.kiserik írta:Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??hehetheoriginal írta:
Rugott mar valamit ket vagy tobb erintesbol, esetleg egy csel utan a vedojet megverve?
Vagy csak inzagi minden 6 centirol
A gyerek 22 évesen becsicskítja a komplett PL-t visszamenőleg a történelme kezdetéig.
A problema akkor van, amikor valami extrat kene csinalni, le is vannak maradva jopar ponttal mar az arsenaltol.
Nem lattam meg, hogy a hatara venne a csapatot es egymaga lenne extra, kb mint tavaly benzema akar
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De nem érted, hogy ez nem foci?kiserik írta:Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??hehetheoriginal írta:
Rugott mar valamit ket vagy tobb erintesbol, esetleg egy csel utan a vedojet megverve?
A gyerek 22 évesen becsicskítja a komplett PL-t visszamenőleg a történelme kezdetéig.

A tag tud valamit, abban world class, de hát az sem elég. Szerencsétlenségére még a focit is gólokra tolják, csóri. Szar lehet, hogy csak abban vagy jó, hogy gólokat lősz.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??hehetheoriginal írta:Rugott mar valamit ket vagy tobb erintesbol, esetleg egy csel utan a vedojet megverve?Realista24 írta: Tavaly 23 gol kellett a gólkirályi címhez. Mára megrugta Haaland ezt a mennyiséget.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Állítólag megvennék a juve 15 elvett pontját, nincs még veszve a BLpetiamadridista írta:Lehet jövőre jók lesznek. Talán.Tomidzsi írta: Jó lesz ez a Chelsea, lehet ekézni őket meg végtelen pénzzel könnyű mondjuk, de fiatalítanak. Mudryk nagyon jó volt, ügyes, a Psvbol hozott 20 eves gyerek sem ugyetlen, Fofana, James, uj francia vedo gyerek is eleg stabil.... Nkunkuval nem lesz szar csapat ez. Kell egy kis ido Potternek. A nyaron kiszorjak a felesleget ugyis...
Az Európa Ligában.

Case helyett McTomi kezd végül. Azt hiszem a barca elleni döntőjük óta most fogok másodszor az arsenalnak drukkolni

Feels kinda weird

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem semmi a viking, akarhany centi is a 25 gol ossztavolsaga osszeadva.
a hamarosan kezdodo derbyn meg gondolom ritka pillanatok egyike, mikor egesz manchester a unitednek szurkol vagyis inkabb talan az x-ert, de az arsenal ellen.
mas :
fb-n lattam egy kisebb oldalon, nem tudom mennyire valid, de szerintuk az angol 3. osztalyban bannan a legjobban fizetett jatekos evi 1 millerrel de meg a top 10-be is csak 500k es 1m kozotti fizukkal fernek be.
azert ez brutalis atforintositva.
szerintem maga a bajnoksag sincs tul sokkal az nb2 felett szinvonalban.
a hamarosan kezdodo derbyn meg gondolom ritka pillanatok egyike, mikor egesz manchester a unitednek szurkol vagyis inkabb talan az x-ert, de az arsenal ellen.

mas :
fb-n lattam egy kisebb oldalon, nem tudom mennyire valid, de szerintuk az angol 3. osztalyban bannan a legjobban fizetett jatekos evi 1 millerrel de meg a top 10-be is csak 500k es 1m kozotti fizukkal fernek be.
azert ez brutalis atforintositva.

szerintem maga a bajnoksag sincs tul sokkal az nb2 felett szinvonalban.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Rugott mar valamit ket vagy tobb erintesbol, esetleg egy csel utan a vedojet megverve?Realista24 írta: Tavaly 23 gol kellett a gólkirályi címhez. Mára megrugta Haaland ezt a mennyiséget.
thereisonly1ronaldo
[OptaJoe] 4 - Erling Haaland has scored his fourth Premier League hat-trick in just his 19th appearance, breaking Ruud van Nistelrooy's record (fourth hat-trick in 65th app). 19 - Erling Haaland 65 - Ruud van Nistelrooy 81 - Luis Suárez 86 - Alan Shearer 89 - Robbie Fowler
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Lehet jövőre jók lesznek. Talán.Tomidzsi írta: Jó lesz ez a Chelsea, lehet ekézni őket meg végtelen pénzzel könnyű mondjuk, de fiatalítanak. Mudryk nagyon jó volt, ügyes, a Psvbol hozott 20 eves gyerek sem ugyetlen, Fofana, James, uj francia vedo gyerek is eleg stabil.... Nkunkuval nem lesz szar csapat ez. Kell egy kis ido Potternek. A nyaron kiszorjak a felesleget ugyis...
Az Európa Ligában.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tavaly 23 gol kellett a gólkirályi címhez. Mára megrugta Haaland ezt a mennyiséget.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Amúgy everton vezetősége mit művel? Rengeteg pénzt elköltöttek utóbbi években. Vb előtt már a saját szurkolóik dobták vissza a játékosok mezét a pályára , de Lammpard még mindig edző. Ilyen van? hétről hétre hozzák azóta is a több gólos vereségeket. Mire várhatnak?
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kloppnak seta lesz lassan, egyre jobban elveszti a karizmajat Liverpoolban, mind a vezetosegnel, mind a szurkoloknal, mind a jatekosoknal.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Jó lesz ez a Chelsea, lehet ekézni őket meg végtelen pénzzel könnyű mondjuk, de fiatalítanak. Mudryk nagyon jó volt, ügyes, a Psvbol hozott 20 eves gyerek sem ugyetlen, Fofana, James, uj francia vedo gyerek is eleg stabil.... Nkunkuval nem lesz szar csapat ez. Kell egy kis ido Potternek. A nyaron kiszorjak a felesleget ugyis...
Toni
Luka
Lucas. 

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Már ősszel ellenünk is feltűnt a gyorsasága, a mai meccsen árnyékolja a képet,hogy egy Milner-t és TAA-t futogatott körbe, akik ugye nem a leggyorsabbak finoman szólva.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kivancsiva tettel.Mudryk tetszett, elképesztő gyors a faszi - szerintem Vini-t lazán veri labdával és anélkül is
mert vinicius szemre az egyik leggyorsabb, legagilisebb, legdinamikusabbnak tunik.
nem tudom, hogy ki lehet valojaban az 5 leggyorsabb jatekos a top ligakban.
hirtelen bappet, daviest es adamat mondanam, akik szemre top 5.
ennyire villamleptu ez a mudryk ?
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Néztem én délután ezt a rangadót, ahol két középcsapat feszült egymásnak.
A tempóval nem volt baj, de a játék(osok) minősége bőven hagyott kívánni valót maga után, már eleve a kezdőcsapatok - sérülések miatt főleg - is fullátlag és gyenge nevekből álltak, de a nagy nevek is hibáztak bőven, egy szó mint száz,mintha egy mostani real meccset néztem volna.
Klopp is csóringer próbálkozik már mindennel,padoztat már lassan mindenkit de helyettük meg csak akadémistát tud feltenni, akiktől nyilván sokkal többet nem lehet várni mint a jelenlegi.
Másik oldalon Potter meg keresi a csapatát, kb 2 naponta kap egy 60-80-100 milliós játékost, ha adnak neki időt akkor össze fogja rántani ezt a csapatot, de az amcsi tulaj nem tűnik türelmesnek.
Mudryk tetszett, elképesztő gyors a faszi - szerintem Vini-t lazán veri labdával és anélkül is - emellett az összjátékban is jól feltalálta magát, kb nem volt rossz megmozdulása a meccsen. Kis minta nyilván.
Egy ilyen szélső manapság 100m,el kell fogadni.

A tempóval nem volt baj, de a játék(osok) minősége bőven hagyott kívánni valót maga után, már eleve a kezdőcsapatok - sérülések miatt főleg - is fullátlag és gyenge nevekből álltak, de a nagy nevek is hibáztak bőven, egy szó mint száz,mintha egy mostani real meccset néztem volna.

Klopp is csóringer próbálkozik már mindennel,padoztat már lassan mindenkit de helyettük meg csak akadémistát tud feltenni, akiktől nyilván sokkal többet nem lehet várni mint a jelenlegi.
Másik oldalon Potter meg keresi a csapatát, kb 2 naponta kap egy 60-80-100 milliós játékost, ha adnak neki időt akkor össze fogja rántani ezt a csapatot, de az amcsi tulaj nem tűnik türelmesnek.
Mudryk tetszett, elképesztő gyors a faszi - szerintem Vini-t lazán veri labdával és anélkül is - emellett az összjátékban is jól feltalálta magát, kb nem volt rossz megmozdulása a meccsen. Kis minta nyilván.
Egy ilyen szélső manapság 100m,el kell fogadni.
pont hogy feltunoen sokat hasznalta a ballabatRaúlCF írta: azért Mudrykban is bennemaradt a meccslabda amikor az 1 lábával karta külsővel levenni a keresztlabdát ahelyett hogy egyszerűen ballal levegye és jobbal lőhette is volna de nem csak egy láb van és totyogni kell vele. falnak megyek ezektől az újhullámos egylábasoktól. mindenesetre jobb volt a Chelsea. ahogy meg Klopp ott üvöltözött a végén minden bedobásért a félpályán meg ahogy kalimpált a partjelzőnek remélem soha a büdös életbe nem vetődik Mardid fele.
ha arra a helyzetre gondolsz amit hosszan vett le jobbal es kirugas lett azt nem is ertem hogy lohette volna jobbal kapura mikor az egy ballabas szog volt. jobbal levette volna es ballal kapura. de sajnos lecsuszott. ha nem erre a helyzetre gondoltal akkor bocs.
valamelyik univerzumban:

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Brightonnak volt egy plusz 1 éves opciója hosszabbítani, amit aktiváltak.gutihaz14 írta: most olvasom hogy ez a trossard 25 millióert ment az arsenalba ugy hogy a nyaron free agent lett volna. mondjuk ez brahimnal mi is eljatszottuk csak mi 18at adtunk![]()