HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 21., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 21., szombat 21:07
Máshogy nem lehet, túl sok lenne a feszkó.Már többször írtam, de egyébként tök szimpatikus, ahogy megtartjátok magatoknak a barcás érzéseket és beilleszkedtek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 21., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 21., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. január 21., szombat 20:48
Már többször írtam, de egyébként tök szimpatikus, ahogy megtartjátok magatoknak a barcás érzéseket és beilleszkedtek.csababarca írta:Aktív, de legtöbbször széllel szemben "harcolok" ott.ANDS írta:
Annyira nem is halt ki. Ránéztem most, Csababarca aktív ott is.
![]()
Alapjában véve szeretek fórumozni, itt meg van egy olyan közeg, ahol lehet politikáról beszélni, meg minden egyébről oldalakon keresztül.
Emellett viszonylag aktív az nba, nfl időszakban az egyéb topikok is, régen a kézilabda is aktívabb volt, ezekről is szeretek beszélgetni.
Focihoz ritkán szólok hozzá itt, mert más a véleményem (bár már ez se biztos igaz, max a Messi kérdésben:D, de a barcát érintő kérdésekben már nem annyira más), feleslegesen nem akarom borzolni a kedélyeket.
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. január 21., szombat 20:47
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. január 21., szombat 20:43
Aktív, de legtöbbször széllel szemben "harcolok" ott.ANDS írta:
Annyira nem is halt ki. Ránéztem most, Csababarca aktív ott is.
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. január 21., szombat 20:38
És kapod a dávnvótot.Realista24 írta: Itt egy órát nem élt volna meg ezzel![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 21., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. január 21., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 21., szombat 20:01
Nem most halt ki.ANDS írta:Nem azért halt ki. Nem bírták a barca rajongók, hogy a Xavi-Iniesta- Messi fénykorában világverő csapatukból egy Európa ligában bukdácsoló, nemzetközi színtéren jelentéktelen valami lett.ferni írta:
Bob egy igazi faszkalap volt ott mikor ez történt.
Hetekig összevissza betűméretekkel meg színekkel írt, meg fejjel lefelé meg minden amit el tudsz kèpzelni, a lényeg hogy olvashatatlan legyen alapból a kommentje.
A modik meg nem rakták ki a faszba, mert NEM VOLT BENNE A SZABÁLYZATBAN hogy ilyet nem lehet és hetekig nyíltan lázadt a moderátorok ellen így, akik meg nem csináltak semmit ez ellen. Kis naivak hittek a demokráciában![]()
Bob meg még duzogott mikor rászóltak és kajak hivatkozott a szabályzatra és csinálta tovább![]()
Azt csodálkozunk hogy kihalt az az oldal olyan moderálás mellett![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 21., szombat 16:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 21., szombat 16:21
HozzászólásSzerző: füst » 2023. január 21., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 21., szombat 13:49
Bob egy igazi faszkalap volt ott mikor ez történt.'shutterisland írta: amugy a kisbetuzes, szetszort iraskep es szohasznalat miatt meg az eurobarcan is be voltam kostolva anno, az egyik forumozo (asszem bob volt) ugy fellazadt, hogy sertodottsegbol elkezdett kinai karakterekkel irni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 21., szombat 13:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 21., szombat 12:38
HozzászólásSzerző: füst » 2023. január 21., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. január 21., szombat 10:34
Főleg tehehetheoriginal írta:Ezert lenne fontos - kedves nyelvtanilag fullzokni forumtarsak -, hogy legalabb ide a forumra helyesen irjatok, legalabb az alapveto dolgokat, (muszaj, higgye, hagyja, igekotos igek helyesirasa, stb), mert pl rikko innen szedi az osszes rossz berogzodest, nem segitetek rajta egyaltalan, ti teszitek tönkre az embertrikko írta:
Ne is mondd. Igaz , csak 5 nyelven beszélek, de rettentően megviseli agyilag az embert. Főleg , ha a saját nyelvét kb alig használja.
Amikor csak egy nyelvet kell rendszeresen alkalmazni, az könnyen megszokható, de amikor napi szinten a nap 16-17 órájában 3-4-et használsz az brutális.
Estére mint egy zombi.
Sajnos sokszor fordul velem elő, hogy magyarul nem jut eszembe pár szó , de pl angolul vagy németül tudom a megfelelőjét.
Igyekszem napi szinten 1-2 órát olvasni, hogy ne kopjon a nyelvtudás. De még így is nehéz szinten tartani.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 21., szombat 9:24
Ezert lenne fontos - kedves nyelvtanilag fullzokni forumtarsak -, hogy legalabb ide a forumra helyesen irjatok, legalabb az alapveto dolgokat, (muszaj, higgye, hagyja, igekotos igek helyesirasa, stb), mert pl rikko innen szedi az osszes rossz berogzodest, nem segitetek rajta egyaltalan, ti teszitek tönkre az embertrikko írta:Ne is mondd. Igaz , csak 5 nyelven beszélek, de rettentően megviseli agyilag az embert. Főleg , ha a saját nyelvét kb alig használja.'shutterisland írta: na igen, es ez meg a konnyebbik eset, akkor gondoljunk bele, hogy egy senderos vagy rakitic mennyire osszezavarodhat a 6 beszelt nyelvvel.![]()
Amikor csak egy nyelvet kell rendszeresen alkalmazni, az könnyen megszokható, de amikor napi szinten a nap 16-17 órájában 3-4-et használsz az brutális.
Estére mint egy zombi.
Sajnos sokszor fordul velem elő, hogy magyarul nem jut eszembe pár szó , de pl angolul vagy németül tudom a megfelelőjét.
Igyekszem napi szinten 1-2 órát olvasni, hogy ne kopjon a nyelvtudás. De még így is nehéz szinten tartani.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem