Premier League

Foci a Real Madridon túl...
ateeemadrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. január 22., vasárnap 18:00

Kicsit az az érzésem Haalandnál, mint CR-nél is volt, ment, hogy csak tap in, meg penaldo, azt hozta a gól/meccs átlagot. Kicsit komolytalan így kritizálni valakit, amikor konkrétan gólelőnnyel indul a csapatod, ha játszik.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 22., vasárnap 17:57

hehetheoriginal írta:
kiserik írta:
Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??
A gyerek 22 évesen becsicskítja a komplett PL-t visszamenőleg a történelme kezdetéig.
En ertem, de a city focija ez, lesz helyzete a csatarnak.
A problema akkor van, amikor valami extrat kene csinalni, le is vannak maradva jopar ponttal mar az arsenaltol.
Nem lattam meg, hogy a hatara venne a csapatot es egymaga lenne extra, kb mint tavaly benzema akar
Nézd meg, hogy mennyi gólt lőtt a Salzburgban és a Dortmundban. Úgy látszik, ő csupa olyan csapatba tud igazolni, ahol ilyen focit játszanak, vagy talán ennyire jó, hogy bárhol játszik, durván hozza a gól/meccs átlagot.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 22., vasárnap 17:48

rashford mekkora formában van így tovább
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 17:46

Realista24 írta:
Remy írta:

De nem érted, hogy ez nem foci? :kivagyhe: :lol:

A tag tud valamit, abban world class, de hát az sem elég. Szerencsétlenségére még a focit is gólokra tolják, csóri. Szar lehet, hogy csak abban vagy jó, hogy gólokat lősz. :mrgreen:
Egyébként igen, akkor szar lehet amikor másra is szükség lenne.
Rendben. De ezért csapatjáték ez a sport. A norvég olyan számokat hoz, ami legfelső polc. Ha adott egy ilyen játékos, akkor azzal már lehet kezdeni valamit. Itt jön a képbe az edző.

Mondjuk nincs jó helyen Pep kezében a gyerek. Az fix. A focija sosem az ilyen típusú játékosokra épült.

Lewa se hozott olyan kiemelkedő számokat, mint később.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 22., vasárnap 17:43

Remy írta:
kiserik írta:
Értem én, hogy kutyaszar, de más miért nem tud és nem is tudott soha ilyen számokat hozni??
A gyerek 22 évesen becsicskítja a komplett PL-t visszamenőleg a történelme kezdetéig.

A tag tud valamit, abban world class, de hát az sem elég. Szerencsétlenségére még a focit is gólokra tolják, csóri. Szar lehet, hogy csak abban vagy jó, hogy gólokat lősz. :mrgreen:
Egyébként igen, akkor szar lehet amikor másra is szükség lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 22., vasárnap 17:41

kiserik írta:
hehetheoriginal írta:
Rugott mar valamit ket vagy tobb erintesbol, esetleg egy csel utan a vedojet megverve?
Vagy csak inzagi minden 6 centirol
En ertem, de a city focija ez, lesz helyzete a csatarnak.
A problema akkor van, amikor valami extrat kene csinalni, le is vannak maradva jopar ponttal mar az arsenaltol.
Nem lattam meg, hogy a hatara venne a csapatot es egymaga lenne extra, kb mint tavaly benzema akar
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 17:40

kiserik írta:
hehetheoriginal írta:
Rugott mar valamit ket vagy tobb erintesbol, esetleg egy csel utan a vedojet megverve?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 22., vasárnap 17:35

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Tavaly 23 gol kellett a gólkirályi címhez. Mára megrugta Haaland ezt a mennyiséget.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 22., vasárnap 17:24

petiamadridista írta:
Tomidzsi írta: Jó lesz ez a Chelsea, lehet ekézni őket meg végtelen pénzzel könnyű mondjuk, de fiatalítanak. Mudryk nagyon jó volt, ügyes, a Psvbol hozott 20 eves gyerek sem ugyetlen, Fofana, James, uj francia vedo gyerek is eleg stabil.... Nkunkuval nem lesz szar csapat ez. Kell egy kis ido Potternek. A nyaron kiszorjak a felesleget ugyis...
Lehet jövőre jók lesznek. Talán.
Az Európa Ligában.
Állítólag megvennék a juve 15 elvett pontját, nincs még veszve a BL :mrgreen: :mrgreen:

Case helyett McTomi kezd végül. Azt hiszem a barca elleni döntőjük óta most fogok másodszor az arsenalnak drukkolni :D :D
Feels kinda weird :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 22., vasárnap 17:18

nem semmi a viking, akarhany centi is a 25 gol ossztavolsaga osszeadva.
a hamarosan kezdodo derbyn meg gondolom ritka pillanatok egyike, mikor egesz manchester a unitednek szurkol vagyis inkabb talan az x-ert, de az arsenal ellen. :mrgreen:

mas :

fb-n lattam egy kisebb oldalon, nem tudom mennyire valid, de szerintuk az angol 3. osztalyban bannan a legjobban fizetett jatekos evi 1 millerrel de meg a top 10-be is csak 500k es 1m kozotti fizukkal fernek be.
azert ez brutalis atforintositva. :ozil:

szerintem maga a bajnoksag sincs tul sokkal az nb2 felett szinvonalban.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 22., vasárnap 17:17

Realista24 írta: Tavaly 23 gol kellett a gólkirályi címhez. Mára megrugta Haaland ezt a mennyiséget.
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 22., vasárnap 16:47

[OptaJoe] 4 - Erling Haaland has scored his fourth Premier League hat-trick in just his 19th appearance, breaking Ruud van Nistelrooy's record (fourth hat-trick in 65th app). 19 - Erling Haaland 65 - Ruud van Nistelrooy 81 - Luis Suárez 86 - Alan Shearer 89 - Robbie Fowler
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. január 22., vasárnap 16:47

Tomidzsi írta: Jó lesz ez a Chelsea, lehet ekézni őket meg végtelen pénzzel könnyű mondjuk, de fiatalítanak. Mudryk nagyon jó volt, ügyes, a Psvbol hozott 20 eves gyerek sem ugyetlen, Fofana, James, uj francia vedo gyerek is eleg stabil.... Nkunkuval nem lesz szar csapat ez. Kell egy kis ido Potternek. A nyaron kiszorjak a felesleget ugyis...
Lehet jövőre jók lesznek. Talán.
Az Európa Ligában.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 22., vasárnap 16:31

Tavaly 23 gol kellett a gólkirályi címhez. Mára megrugta Haaland ezt a mennyiséget.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. január 22., vasárnap 9:06

Amúgy everton vezetősége mit művel? Rengeteg pénzt elköltöttek utóbbi években. Vb előtt már a saját szurkolóik dobták vissza a játékosok mezét a pályára , de Lammpard még mindig edző. Ilyen van? hétről hétre hozzák azóta is a több gólos vereségeket. Mire várhatnak?

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 21., szombat 22:12

Kloppnak seta lesz lassan, egyre jobban elveszti a karizmajat Liverpoolban, mind a vezetosegnel, mind a szurkoloknal, mind a jatekosoknal.

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. január 21., szombat 19:54

Jó lesz ez a Chelsea, lehet ekézni őket meg végtelen pénzzel könnyű mondjuk, de fiatalítanak. Mudryk nagyon jó volt, ügyes, a Psvbol hozott 20 eves gyerek sem ugyetlen, Fofana, James, uj francia vedo gyerek is eleg stabil.... Nkunkuval nem lesz szar csapat ez. Kell egy kis ido Potternek. A nyaron kiszorjak a felesleget ugyis...
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2023. január 21., szombat 19:46

Már ősszel ellenünk is feltűnt a gyorsasága, a mai meccsen árnyékolja a képet,hogy egy Milner-t és TAA-t futogatott körbe, akik ugye nem a leggyorsabbak finoman szólva. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 21., szombat 19:32

Mudryk tetszett, elképesztő gyors a faszi - szerintem Vini-t lazán veri labdával és anélkül is
kivancsiva tettel.
mert vinicius szemre az egyik leggyorsabb, legagilisebb, legdinamikusabbnak tunik.

nem tudom, hogy ki lehet valojaban az 5 leggyorsabb jatekos a top ligakban.
hirtelen bappet, daviest es adamat mondanam, akik szemre top 5.

ennyire villamleptu ez a mudryk ?

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2023. január 21., szombat 18:50

Néztem én délután ezt a rangadót, ahol két középcsapat feszült egymásnak. :mrgreen:

A tempóval nem volt baj, de a játék(osok) minősége bőven hagyott kívánni valót maga után, már eleve a kezdőcsapatok - sérülések miatt főleg - is fullátlag és gyenge nevekből álltak, de a nagy nevek is hibáztak bőven, egy szó mint száz,mintha egy mostani real meccset néztem volna. :mrgreen:

Klopp is csóringer próbálkozik már mindennel,padoztat már lassan mindenkit de helyettük meg csak akadémistát tud feltenni, akiktől nyilván sokkal többet nem lehet várni mint a jelenlegi.

Másik oldalon Potter meg keresi a csapatát, kb 2 naponta kap egy 60-80-100 milliós játékost, ha adnak neki időt akkor össze fogja rántani ezt a csapatot, de az amcsi tulaj nem tűnik türelmesnek.

Mudryk tetszett, elképesztő gyors a faszi - szerintem Vini-t lazán veri labdával és anélkül is - emellett az összjátékban is jól feltalálta magát, kb nem volt rossz megmozdulása a meccsen. Kis minta nyilván.

Egy ilyen szélső manapság 100m,el kell fogadni.

Vissza: