Hűség, alázat, munka, nem pofázik..
Imádom..
Amit kell, azt mindig odateszi..

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 20., péntek 9:15
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 20., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 20., péntek 8:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 20., péntek 8:29
Ezt nem is vitatom, volt mar ilyenert bunteto. meg lesz is.Faust írta:Egyebkent az szerintem is necces volt - illetve, nyilvan orultem hogy nem lett befujva, mert a kis cigo nagyon esni akart, de lattunk mar ilyenert buntetot nem egyet, nem kettot, plane ellenunk.Realista24 írta:
Nezted is vagy csak olvastad masok velemenyet?
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 20., péntek 8:19
Egyebkent az szerintem is necces volt - illetve, nyilvan orultem hogy nem lett befujva, mert a kis cigo nagyon esni akart, de lattunk mar ilyenert buntetot nem egyet, nem kettot, plane ellenunk.Realista24 írta:Nezted is vagy csak olvastad masok velemenyet?_Bushido_ írta:
De azért az eléggé 11es gyanús volt...
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. január 20., péntek 7:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 20., péntek 7:36
Nezted is vagy csak olvastad masok velemenyet?_Bushido_ írta:
De azért az eléggé 11es gyanús volt...
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 20., péntek 7:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. január 20., péntek 7:29
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. január 20., péntek 7:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 20., péntek 7:16
gratulalok bazmeg, a pogbai lagymatag lazafeka utra lepeshez, még par ilyen, a nyamnyila lötyögős szar mellett, amit a palyan általában előad, el is engedem....Csucsu meg épp NBA meccsen Párizsban meccs közben. Remélem kap egy tockost, ez a PSGnél menő. Rá is szóltak mert már bocsánatot kért egy posztban
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. január 20., péntek 7:10
Kellett a sikerélmény végre-valahára, és vannak olyanok, akik "végigpihenték" úgymond a VB időszakot minielőszezon ide vagy oda, lenne annyi játékos, hogy ki lehetne állni velük is a fáradt csontok helyett.dzsi91 írta: Ht én nem örülök, hogy továbbmentünk csak púp a hátunkra. Bajnoksagban majd botlunk az ilyen hétközi remontadak miatt. De azért szép volt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 20., péntek 7:08
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. január 20., péntek 7:00
Jogos amit írsz, de én a kupára is annyira éhes vagyok mint a bajnokságra. Nyilván a bajnokság nagyobb érték, de a kupát régebben nyertük meg. Amúgy ebben a sorozatban simán lehetne rotációt alkalmazni. A védelemben pl. Nacho, Tobias, Odriozola játszhatna, a középpályán, Ceballos és Camavinga. Elől pedig Asensio és Hazard is nyomhatná néha napján. Bár utóbbi szerepe a tegnapi be nem cserélése után nyilvánvalóvá vált és ez nem is baj, menjen a nyáron.dzsi91 írta: Ht én nem örülök, hogy továbbmentünk csak púp a hátunkra. Bajnoksagban majd botlunk az ilyen hétközi remontadak miatt. De azért szép volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 20., péntek 4:09
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. január 20., péntek 3:59
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 19., csütörtök 23:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 19., csütörtök 23:16
nincs semmi extra, de itt az lett sugallva, hogy pintus minialapozást meg előszezont nyomat a vb miatt a szezon felénél, ezert ilyen zokni meg lassuszar mindenki.petiamadridista írta:Szal szted Pintus tud valami szupercuccot ami tavasszal kezd látható különbséget adni?hehetheoriginal írta: kiváncsi vagyok igaz e a teoria.
elcsapatoknal nem hiszem, hogy ilyen fizikalis kulonbsegeket manapsag el lehet erni pl anabolikus szteoridok nelkul.
raadasul a villanyreal sokkal kevesebb meccset is jatszik, elvileg pihentebbek.
Vagy mi ?? Mire gondolsz, ez most érdekel. Kíváncsi vagyok a teoriára, de komolyan.![]()
HozzászólásSzerző: MVPP » 2023. január 19., csütörtök 23:11
Több meccset játszották a szezonban, mint mi.hehetheoriginal írta:kiváncsi vagyok igaz e a teoria.Pintust basztatta mindenki meccsek óta...na Antonio nyomd meg a gombooot, lécccciiii... - Nem! NEM!
NAA NYOMD MEEEG...már 2-0...Ne már mester nyomd meeeg....Nem még nincs február!!!...csak egy kicsit légyszi, 50%on, naaaaa...
elcsapatoknal nem hiszem, hogy ilyen fizikalis kulonbsegeket manapsag el lehet erni pl anabolikus szteoridok nelkul.
raadasul a villanyreal sokkal kevesebb meccset is jatszik, elvileg pihentebbek.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. január 19., csütörtök 23:08
Ezért volt furcsa hogy a végére kipukkadtak.raadasul a villanyreal sokkal kevesebb meccset is jatszik, elvileg pihentebbek.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem