Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Srácok mi ez a 2-0 a barca meccsen????

- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Özilnek nem adta a 11-es.

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
-
Van egy olyan érzésem, hogy most a Napoli lesz 10 emberrel... Vagy kevesebbel

- ateeemadrid
szerintem simán nyer a dortmund, élet halál meccs lesz a számukra, ráadásul az utóbbi 3 meccsen szívtak, most tényleg 200%on fognak pörögni szvsz.
ez a napoli meg semmi extra csapat. de azért Pipita haver rúghat egyet nyugodtan.
ez a napoli meg semmi extra csapat. de azért Pipita haver rúghat egyet nyugodtan.

-
Az nagy bolondja, hogy játszani kell ahhoz, hogy gólt is rùgjon
...

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Costa gólszerzési esélyeit azért rontotta a tény, hogy nem játszott...Géci írta:Ne idegelj! AtMára tettem'shutterisland írta:az potyagól volt, courtois ?életben tartották a szentpétervásári reményeket.
![]()
! Ilyenkor hol a nagy tepsi fejű Costa!!??

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hétvégén két mixemet is vitte ez a csodacsapat.. Remélem nem mennek tovább a csoportból!Megraktam a Napolit mixen (:mrgreen:) mert csábító az a 6,2-es odds és azért a Napolinak is menni kell, ha tovább akar menni. Sose bíztem ennyire Callejonba meg Pipitába mint most...
Tipikusan azok a fordulók jönnek, ahol bármi lehet..
-
Ne idegelj! AtMára tettem'shutterisland írta:az potyagól volt, courtois ?életben tartották a szentpétervásári reményeket.
![]()

-
Megraktam a Napolit mixen (:mrgreen:) mert csábító az a 6,2-es odds és azért a Napolinak is menni kell, ha tovább akar menni. Sose bíztem ennyire Callejonba meg Pipitába mint most
...

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az potyagól volt, courtois ?
életben tartották a szentpétervásári reményeket.

Tényleg várós meccs. A Dortmundiak biztos nagyon menni fognak
- 'shutterisland
mekkora meccs lesz bvb-napoli.
ha nem nyernek kloppék, le is főttek.
ha nem nyernek kloppék, le is főttek.
- 'shutterisland
erről akartam videót, már fenn van, íme.láttátok higuain gólörömét ?![]()
14:50-től.
erre az ünneplésre mondtam, hogy enyhe cr koppintásnak érzem.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
nem tudtam hova írni, így ide írom.
Szóval az idei Real Madrid, jelenleg Európa leggólerősebb csapata.
Az 5 elitliga résztvevői közül a Madridnak van a legtöbb rúgott gólja, és a BLben is a leggólerősebb csapat..
Ja, és még csak most jött formába a center, meg most kezdődött a jobbszélső tényleges beépítése, és a középpálya stabillá tétele.
Én bízom ebben a csapatban
Szóval az idei Real Madrid, jelenleg Európa leggólerősebb csapata.
Az 5 elitliga résztvevői közül a Madridnak van a legtöbb rúgott gólja, és a BLben is a leggólerősebb csapat..
Ja, és még csak most jött formába a center, meg most kezdődött a jobbszélső tényleges beépítése, és a középpálya stabillá tétele.

Én bízom ebben a csapatban

- h3x0r
Azon kivul, hogy lattuk a meccseket, ez a statisztika is mindent megmagyaraz. Higuain a csoportkorben nem volt olyan rossz, kezdokent minden masodik meccsen rugott egy golt (mondjuk azt is a kisebb csapatok ellen, de ez vegulis lenyegtelen). Az egyenes kieseses szakaszban, amikor mar komolyabb csapatok jottek es tenyleg kellett volna a teljesitmeny, akkor besult. (eleg csak a Lyon es a Dortmund elleni visszavagokra gondolni)h3x0r írta:Tehat Higuain az utobbi 4 szezonban
- csoportkorben 12 kezdo, 930 perc, 6 gol
- csoportkorben 6 csere, 122 perc, 0 gol
- egyenes kieses 10 kezdo, 685 perc, 1 gol
- egyenes kieses 5 csere, 184 perc, 1 gol
Higuain nem egy rossz csatar, viszont posztjat tekintve nincs ott a legjobban kozott. CS0ki is jol leirta, Higuain ott van ahol lennie kell: az elit alatt egy kicsivel.
A bajnokságban is hol játszott, hol nem, de ott ez kevésbé zavarta, ott statisztikailag jöttek a gólok, függetlenül attól, hogy csere volt vagy fix kezdő sorban. BL-ben látványosan alulteljesített a bajnoksághoz képest.Én csak azt magyaráztam, hogy miért olyan rossz Higué. A 2010es sérülésére meg nem emlékszel? Akkor a csoportkör felét és a teljes tavaszt kihagyta. Abban az idényben, hogyan lett volna fix kezdő?
Furcsa ez a stat, mert én azért úgy emlékszem, hogy a fontos meccseken mindig Benzema kezdett, és inkább ő játszott többet, de itt ez ebből nem ad szignifikáns különbséget.
Az olaszoknál várható, hogy ereményesebb lesz azért, mert persze CR-ről sem szabad megfeledkezni, mint labdaelszívóról. A Napoli játéka korábban Cavani körül forgott, most Higu van a clépontban, valamivel ereményesebb lesz ebből a szempontból. Jó helyre ment, ott imádják, nagyjából az a szint való neki, az elit alatt kicsivel.
- h3x0r
2009/10: csoportkor, 4szer kezdo(70+74+90+63 perc), 1szer csere(21 perc), 2 gol kezdokent
2009/10: egyenes kieses, 2szer kezdo(64+90 perc) 0 gol
2010/11: csoportkor, 5szor kezdo(90+85+89+73) 2 gol kezdokent
2010/11: egyenes kieses, 1szer kezdo(55), 1szer csere(25), 0 gol
2011/12: csoportkor, 2szer kezdo(90+90), 4szer csere(12+25+18+29), 2 gol kezdokent
2011/12: egyenes kieses, 3szor kezdo(69+64+55), 3szor csere(74+16+14), 1gol kezdokent
2012/13: csoportkor, 2szer kezdo(73+46 perc), 1szer csere(17 perc) 0 gol
2012/13: egyenes kieses, 4szer kezdo(90+73+68+57),2szer csere (30+25) 1 gol cserekent
Tehat Higuain az utobbi 4 szezonban
2009/10: egyenes kieses, 2szer kezdo(64+90 perc) 0 gol
2010/11: csoportkor, 5szor kezdo(90+85+89+73) 2 gol kezdokent
2010/11: egyenes kieses, 1szer kezdo(55), 1szer csere(25), 0 gol
2011/12: csoportkor, 2szer kezdo(90+90), 4szer csere(12+25+18+29), 2 gol kezdokent
2011/12: egyenes kieses, 3szor kezdo(69+64+55), 3szor csere(74+16+14), 1gol kezdokent
2012/13: csoportkor, 2szer kezdo(73+46 perc), 1szer csere(17 perc) 0 gol
2012/13: egyenes kieses, 4szer kezdo(90+73+68+57),2szer csere (30+25) 1 gol cserekent
Tehat Higuain az utobbi 4 szezonban
- ___Samy___
most nem az a lényeg, hogy kinek jobb a statA statjai jobbak Benzemának. Ez eddig is nyilvánvaló volt. Én csak azt magyaráztam, hogy miért olyan rossz Higué. A 2010es sérülésére meg nem emlékszel? Akkor a csoportkör felét és a teljes tavaszt kihagyta. Abban az idényben, hogyan lett volna fix kezdő?
Furcsa ez a stat, mert én azért úgy emlékszem, hogy a fontos meccseken mindig Benzema kezdett, és inkább ő játszott többet, de itt ez ebből nem ad szignifikáns különbséget.
csak rá akartam világítani arra a felvetésedre, hogy szerinted higu mennyire mellőzött volt a bl-ben, de ez közben meg egyáltalán nem így volt
benzema szinte pontosan annyit volt használva mint az argentin, közben meg több, mint kétszer annyi gólt rakott el, innentől kezdve meg teljesen borul az állításod
gondoltam, hogy nem véletlenül játszott csak annyit abban az évben, de nem is ez volt a mondandóm lényegeA 2010es sérülésére meg nem emlékszel? Akkor a csoportkör felét és a teljes tavaszt kihagyta. Abban az idényben, hogyan lett volna fix kezdő?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Kicsit erősnek érzem a hasonlatot...Puding írta:Csak nehogy úgy járjunk, mint Morientessel 2004-ben.Géci írta:Vagy most attól félsz, hogy Pipita ver nekünk 4-et!?![]()
![]()