Jááájj shutter b×zzeg, szeretünk imádunk megtűrünk'shutterisland írta: ja hat persze, en is outlaw vagyok, azert ment a nemzetkozi jelzes mrgreen a vegere.![]()

HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 20., péntek 4:47
Jááájj shutter b×zzeg, szeretünk imádunk megtűrünk'shutterisland írta: ja hat persze, en is outlaw vagyok, azert ment a nemzetkozi jelzes mrgreen a vegere.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 20., péntek 0:16
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. január 19., csütörtök 17:30
Haha pont most akartam Halfkeynek linkelni a Telexen olvastam.Anthony írta: https://444.hu/2023/01/19/volt-aki-tava ... edtek-neki
Nos, pont kapóra jön ez a mai cikk.
A Kolbász keresztnevet sajnos nem engedélyezték a tavaly.
De Kadir, Onur, Vedát, Maglód és Vezekény-re nevezhetitek a fiú csemetéket.
Női nevek és sok szép elutasított név a cikkben![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. január 19., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: füst » 2023. január 19., csütörtök 8:56
Elbasztam, és sokszor el fogom még, mert úgy tanítottak, hogy mindkét verzió elfogadott, csak úgy mint az ezzel-evvel esetében.gutihaz14 írta:rip magyar helyesirasfüst írta:
Hagy segítsek; Gabriella![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. január 18., szerda 22:09
Nem kell, naponta újakat generálva felelevenítem(bmeg milyen szó..útelágazódáshozhehetheoriginal írta:tegyed is alairasba, hadd szoljonÉn csak faxságokat írok![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 18., szerda 22:04
tegyed is alairasba, hadd szoljonÉn csak faxságokat írok
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. január 18., szerda 22:02
Semmi gond. Én csak faxságokat írok, mégis megtűrnek itt évek óta.gutihaz14 írta:nem ott derul ki a helyesiras tudasa vagy nem tudasa, de szerintem te is tudod, azert a vegen az emoji'shutterisland írta: irasjelek nelkul kisebetuvel es ekezetek nelkul nem szolnek be masoknak
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 18., szerda 19:46
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 18., szerda 19:39
nem ott derul ki a helyesiras tudasa vagy nem tudasa, de szerintem te is tudod, azert a vegen az emoji'shutterisland írta: irasjelek nelkul kisebetuvel es ekezetek nelkul nem szolnek be masoknak
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 18., szerda 19:30
És mégis megtetted.'shutterisland írta: irasjelek nelkul kisebetuvel es ekezetek nelkul nem szolnek be masoknak
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 18., szerda 19:26
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 18., szerda 17:55
rip magyar helyesirasfüst írta:Hagy segítsek; Gabriellalordgabi írta: Én régimódi vagyok ebben, az elsőszülött fiú az én nevemet kell kapja majd, el is lett döntve már, pont. Lánynévvel lenne ugyanilyen kényelmes probléma, mint amiről megy a téma, de maradnék ott is mindenképp az ésszerű korlátok között.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 18., szerda 17:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 18., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: füst » 2023. január 18., szerda 16:04
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. január 18., szerda 15:55
Keblemre.ferni írta:Én pont a IV. Ferenc vagyok és ha megadatik lesz biza 5.Faust írta:
Nem tudom, ez pl szamomra mindig is visszas szokas volt (bar a keresztelkedes is, ugyhogy lehet meg se kene szolalnom), nalunk is ez ment es apam szakitott ezzel a hagyomannyal. Kicsit az az erzesem nekem mindig, mintha nagyon magadat akarnad latni/erezni az elsoszulottben, a te hibaidat igy kikuszobolni, a szerepedet az eleteben meg jobban felnagyitani, stbstbstb, de valoszinuleg rossz oldalrol kozelitem meg, magat a hagyomanyt ertem es abszolut elfogadom, csak nekem mindig is ellenerzeseim voltak ezzel kapcsolatban. Plane, amikor mar 3-4 generaciora visszamenoleg egyetlen fiugyermek van mindig, az zsenialis, IV. Novak Peter, aki epp remegve varja, hogy fia szuletik-e.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 18., szerda 15:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 18., szerda 15:25
Én pont a IV. Ferenc vagyok és ha megadatik lesz biza 5.Faust írta:Nem tudom, ez pl szamomra mindig is visszas szokas volt (bar a keresztelkedes is, ugyhogy lehet meg se kene szolalnomlordgabi írta: Én régimódi vagyok ebben, az elsőszülött fiú az én nevemet kell kapja majd, el is lett döntve már, pont. Lánynévvel lenne ugyanilyen kényelmes probléma, mint amiről megy a téma, de maradnék ott is mindenképp az ésszerű korlátok között.), nalunk is ez ment es apam szakitott ezzel a hagyomannyal. Kicsit az az erzesem nekem mindig, mintha nagyon magadat akarnad latni/erezni az elsoszulottben, a te hibaidat igy kikuszobolni, a szerepedet az eleteben meg jobban felnagyitani, stbstbstb, de valoszinuleg rossz oldalrol kozelitem meg, magat a hagyomanyt ertem es abszolut elfogadom, csak nekem mindig is ellenerzeseim voltak ezzel kapcsolatban. Plane, amikor mar 3-4 generaciora visszamenoleg egyetlen fiugyermek van mindig, az zsenialis, IV. Novak Peter, aki epp remegve varja, hogy fia szuletik-e.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem