realmadrid95 írta: Mindket fel nezopontjat megertem, neki is igaza van abban, hogy sok olyan jatekos van a vilagon, ahol egy adott csapatban nagyon jo, mashol iszonyat gyenge. Nekunk viszont eleg, ha nalunk jol jatszik. Nyilvan nem vilagklasszisokrol beszelunk, de ha keretmelyites miatt feljonnek es hoznak egy stabil atlag szintet a harciassagukkal, akkor 20 milliokat sporolhatunk.
Lehet talalnank meg olyan jatekost a Castillaban, aki javitana a kereten, nem feltetlenul azert, mert akkora potencial van benne, hogy aranylabdat nyer, vagy meg annyi sem, hogy hosszu tavon kezdo legyen, hanem mert beleillik a csapatba.

köszönöm erre gondoltam

Torquemada írta: Igazából a madridi szív hiányzik a csapatból. Nincsenek meg a Gavijaink, Pedrijeink. Persze vannak világklasszis játékosaink, de mára a csapat "elcselsziesedett", teljesen egy arctalan masszává változott. Nekem hiányoznak a spanyolok, még úgy is, hogy rendkívül gyenge a felhozatal. Kellenek a Nachok, a Lucasok, minden hiányosságukkal együtt. Támogatnám akár Arribas felhozását, akár Miguelt is megnézném újra. Ami most megy, nagyon nem jó. Nem jó az irány, nincs egyensúly. Zsoldossereg lettünk, annak minden jó és rossz oldalával együtt.

ennyi

mielőtt leírjük, hogy nettó faszság amit írok, nem árt gondolkodni is
valaki megteszi

de tudom, sokan még időhúzó cserének is igazolnának egy 30 éves franciát a pad végére, mert volt 1 jó szezonja a Lyonban