Még.Remy írta: Amugy amire hehe gondol az szerintem nincs kifejezetten jelen a sorozatban.
De ket het mulva azert bekeszitem a popcornt.![]()
Remelem igy is marad.
Ne kelljen az hbo-ban is csalodni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 17., kedd 16:03
Még.Remy írta: Amugy amire hehe gondol az szerintem nincs kifejezetten jelen a sorozatban.
De ket het mulva azert bekeszitem a popcornt.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 17., kedd 15:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 17., kedd 15:30
Leszarom a karakter mi meg hogy, de tudod mirol beszelek, mikor egy film vagy sorozat anbyira az arcodba nyomja a propagandat, hogy kizokkensz a toetenetbol es mar nem a filmre koncentralsz. Pl star wars, vagy akar a marvel szarjai.lestat írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Maga Ellie karaktere a játékban leszbikus, ez igy volt mikor 2013-ban kijött az első rész és a Last of Us 2-ben sem változotthehetheoriginal írta: Remélem nem keverik bele, hogy genderfolyamatos a kiscsaj az oltari baltaval faragott fejevel egyutt, es szineszkent hasznaljak majd, nem plakatkent.
Csak hogy ne lepődj meg.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 17., kedd 15:27
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Maga Ellie karaktere a játékban leszbikus, ez igy volt mikor 2013-ban kijött az első rész és a Last of Us 2-ben sem változotthehetheoriginal írta: Remélem nem keverik bele, hogy genderfolyamatos a kiscsaj az oltari baltaval faragott fejevel egyutt, es szineszkent hasznaljak majd, nem plakatkent.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 17., kedd 15:21
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. január 17., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. január 17., kedd 11:52
Én is így látom, annyit tudtam az egészről, hogy van egy pasi meg egy csaj akik együtt próbálnak túlélni. Úgy ültem le ha megint egy sablon zombis szart kapok ahol el sem magyarázzák honnan indult a dolog egyből offolom, nem így lett. Várom a folytatásthehetheoriginal írta: Tetszett, jatek ismerete es jatszasa nelkul is megallja a helyet, önálló cucc, nyilvan sokszor lelőtt sablon mar, de a korites, a kis aprosagok es a kisse masfele megkozelites (mint ami altalaban az ilyen tulelo, vilagvege zombifaszom dolgoknal szokott lenni) jot tesz neki, kar, hogy nem netflix mod egybe jon ki az egesz evad![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 17., kedd 11:31
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 17., kedd 11:02
hehetheoriginal írta:Meg csak fél órát neztem meg belölle, a kérdés, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mi a faszert nem akasztotta fel magat vagy tette a szajaba a pisztolyt az emberunk, mi a facom viszi elore 20 ev utan isziro4vr írta: Last of us
Azért ha az hbo odateszi a lóvét, és nem két majom írja a forgatókönyvet (lásd uccsó trónok harca évad) akkor az quality.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2023. január 16., hétfő 22:29
hehetheoriginal írta: Meg csak fél órát neztem meg belölle, a kérdés, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mi a faszert nem akasztotta fel magat vagy tette a szajaba a pisztolyt az emberunk, mi a facom viszi elore 20 ev utan is
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. január 16., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 16., hétfő 21:15
Meg csak fél órát neztem meg belölle, a kérdés, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mi a faszert nem akasztotta fel magat vagy tette a szajaba a pisztolyt az emberunk, mi a facom viszi elore 20 ev utan isziro4vr írta: Last of us
Azért ha az hbo odateszi a lóvét, és nem két majom írja a forgatókönyvet (lásd uccsó trónok harca évad) akkor az quality.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 16., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 16., hétfő 20:07
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 14., szombat 16:10
Na azt mar nem is tudom mit jelent.P. Krisz írta:Ő amúgy faszicsaj.A kiscsajban kételkedem![]()
Pár napja jelentette be, hogy genderfluid és nem bináris.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. január 14., szombat 15:13
Ő amúgy faszicsaj.A kiscsajban kételkedem
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 14., szombat 14:55
Makkom volt. Hála a blognak.soadroli írta: hol a tökömbe nézted már meg az egészet? még 1 részt se láttam fent sehol
Ha csak ebből a kommentből indulok ki, amit leírtál, akkor szerintem sikerült.lestat írta: A kiscsajban kételkedem hogy sikerul-e azt a szerethetőséget és szarkasztikus humort átadnia mint ami a játékban volt.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 14., szombat 14:53
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. január 14., szombat 14:52
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 14., szombat 13:23
Első játék az egy játéktörténelmi csoda.Remy írta: THE LAST OF US 1. évad: A játékkal nem játszottam, csak néhány fordulat van meg, illetve a második részt végigkövettem a TheVR csatornán. Kijött néhány spoilermentes kritika már és néhol vannak elnagyoltnak tűnő dolgok. A szuperlatívuszok szerintem nem feltétlen fogják megállni a helyüket, de annyi biztos, hogy egy minőségi kaland ez a sorozat. Látszik, hogy pénz volt itt dögivel, figyeltek a részletekre. Érzésre és látványra simán mozifilm minőség.
Egy kicsit több horrort elbírt volna az évad, mert amikor arra fókuszálnak, az eléggé ütős.
Pascal és Bella pedig számomra óriásiak voltak. Simán top casting, de mondom, nekem ez a játék ismerete nélkül van.
Egy seggel végigment, és nézném tovább is. Szerintem ez mindent elmond.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem