ELSiete írta:
Pad'em írta:
Azt gondoltam hogy te minden körülmények között 110%-ot hozol mindenhol. Sajnos itt a fórumon is, hétről hétre napról napra
Azért gondolom hehító nem annyit tesz zsebre (bár nála sose lehet tudni

) és nincs annyira felszokpodva a munkahelyen, mint Fede, a csapat jövendőbeli cskja.
Mondjuk nekem most vele van a legkisebb bajom, VB óta szar, egyébként szerintem sem egy aranylabda kaliber, de támogató közeg mellett jól tud focizni
ha formában van a világ legjobb BTB-je, aki mellesleg lehozza a jobbszélt is. Támogató közeg, ez jó- Szerencsére ősszel támogató volt a közeg, 8 gól meg kétszer lett hónap játékosa. Bár hehe legalább konzekvens, ő akkor is fikázta

Mondjuk ha Fede nem top akkor nem tudom ki a mai mezőnyben. Aranylabda nem tudom, hogy jön ide, miért kéne aranylabdásnak lennie? kit érdekel az aranylabda, Messi nyugdíj után úgyis minden évben Haaland vagy Mbappé fogja kapni. Mellesleg aranylabda, van egy aranylabdás kps a keretben, asszem te zavartad volna el már tavaly a nagy menetelés közepette?
rikko írta:
Illetve tegnap sem úgy nézett ki, mintha ti lennének Európa hódítói.
Hát pedig azok mi vagyunk, formától függetlenül, kb akkor is ha éppen nem

Ti majd meghódíthatjátok az Európa Ligát, bár a MU ellen valszeg zakóztok is ki a francba.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"