Akkor már egy ideje nyomon követheted a mi agyonyal....nkant is. Ott van mondjuk a két Van Gaal éra, amikor enyhén szólva sem szimpatizált sem a média, sem a közvélemény a csapattal (és még net sem nagyon volt), pedig az első aránylag sikeres volt. A holland kb. egy Mourinho 2.0 volt (vagy fordítva, ahogy tetszik) a sajtóval és nagy támadási felületet jelentett a holland gyarmatosítás is. Vagy amikor Rijkaard alatt kezdtünk leszállóágba kerülni jöttek a "Barca-blama" stb. főcímek, és R10 bulizásait is előszeretettel taglalták öthasábon. Nem akarok vitát generálni és ezt a témát részemről le is zárnám, csak kérdezted hol sántít amit írtál és erre reagáltam egy-két példával.primrose írta:Köszönöm kérdésed, és 1998 óta szurkolok a Real Madridnak. Amúgy nem nagyon kaptam választ arra, hogy az írásom hol sántít, de édes mindegy.
Aha... milyen kár. De attól Messinek még mindig négy bogyója van, ezzel hárommal előzve CR-t.Messi tényleg nem érdemelt 4 lasztit, de ez sajnos annak is köszönhető, hogy a jelenben van két játékos akik kiemelkednek, a többiek pedig hátul loholnak.
Ha idén CR kapja, az picit annak is köszönhető, hogy sokan felkapták a fejüket a Blatter féle esetre és elkezdtek végre tisztán látni. Messi is a good boy.Idén több, mint valószínű, hogy Cr kapja, megjegyzem teljesen jogosan, ha a nyáron még szoros is lett volna az ősz is meghatározó, ott pedig mind a franciával, mind az argentinnal szemben fölényesen vezet. Így remélhetőleg megnyugszik majd mindenki, habár biztos lesz itt olyan aki kihozza valahogy Messit valamilyen szempontból "bűnösnek".Ha ez az eset nincs, akkor még jó páran azóta is sötétben tapogatóznának. Mindenesetre engem az sem lepne meg, ha Messi idén is Cé előtt végezne.
Hát nem tudom... szép ez a Cesc, Neymar, Alexis, Iniesta névsor, de hogy tényleg át tudnák- e venni hosszabb távon Messi helyét, én ezzel azért még várnék. Nálunk semmivel sem rosszabb névsor, a Bale, Benzema, Modric, Alonso négyes, de ott van még Isco is, aki bár most jegelve van, de nagy játékos lehet belőle.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy jelenleg nem vagyunk annyira félkarú óriások Messi nélkül, mint amennyire ti függtök a portugáltok.
Ironizálni meg felesleges leírtam a véleményem a 4 aranylabdáról, te meg nekem esel, hogy Cr-nek meg csak egy van.

Úgy látszik nem érted, hogy nem összehasonlítani akartam a két csapat egyes játékosainak tudását/képességeit, csak szemléltetni szerettem volna a két nagyágyú esetleges hiányának helyzetét. Mi az utóbbi időben nagyon túlságosan rá voltunk utalva Messire, ő vitte a csapatot meccsről meccsre, viszont most vannak olyan új teljesítmények (főleg fejben), új játékos akik miatt nem kell igazán kétségbe esni Messi kiválásával, ellenben ti azt hiszem jobban rá vagytok utalva a portugálra.
Persze lehet hogy tévedek ez csak az én véleményem, nem hiszem hogy ez ki fog derülni.
Abban az Interben én inkább Militot és a Cambiasso-Zanetti párost emelném ki mint húzóemberek.