Amúgy sajna családnév nélkül nem a legegyszerűbb okosat mondani.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 17., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. január 17., kedd 20:00
Dávid, Ádám, Áron.Halfkey írta: Na madridom mindentudó népe, segítsetek fiúnevekkel. Harmadik gyerek/második fiú, és már az elsőt is alig sikerült elnevezni (Péter Róbert lett a két keresztneve, egyértelműen hehe és Lewandowski után), most meg főleg bajban vagyunk.
Két keresztnevet szeretnénk neki is, és olyat ami ‘nemzetközi’, ha esetleg elhúzna innen a fenébe ne legyen meglőve hogy kimondhatatlan a neve (mint például egy Balázs az angoloknak).
Hajrá![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. január 17., kedd 19:57
Javítás: A költő itt az István névre gondolt.Realista24 írta:Egyertelmu, hogy a Marknak a szuk listan a helyeHalfkey írta: Na madridom mindentudó népe, segítsetek fiúnevekkel. Harmadik gyerek/második fiú, és már az elsőt is alig sikerült elnevezni (Péter Róbert lett a két keresztneve, egyértelműen hehe és Lewandowski után), most meg főleg bajban vagyunk.
Két keresztnevet szeretnénk neki is, és olyat ami ‘nemzetközi’, ha esetleg elhúzna innen a fenébe ne legyen meglőve hogy kimondhatatlan a neve (mint például egy Balázs az angoloknak).
Hajrá![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 17., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 17., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. január 17., kedd 19:32
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. január 17., kedd 19:23
Ronaldo || Ricardo. Szivesen!Halfkey írta: Na madridom mindentudó népe, segítsetek fiúnevekkel. Harmadik gyerek/második fiú, és már az elsőt is alig sikerült elnevezni (Péter Róbert lett a két keresztneve, egyértelműen hehe és Lewandowski után), most meg főleg bajban vagyunk.
Hajrá![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 17., kedd 19:22
Egyertelmu, hogy a Marknak a szuk listan a helyeHalfkey írta: Na madridom mindentudó népe, segítsetek fiúnevekkel. Harmadik gyerek/második fiú, és már az elsőt is alig sikerült elnevezni (Péter Róbert lett a két keresztneve, egyértelműen hehe és Lewandowski után), most meg főleg bajban vagyunk.
Hajrá![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 17., kedd 19:06
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. január 16., hétfő 13:55
Arra abszolút. Én sem dobtam ki, ha vendégem van és a "milyen kávét kérsz" kérdésre az a válasz, hogy "mindegy/ ami van" akkor én sem állok neki külön darálni, meg 5 percet pöszmötölni és sznobkodni, hanem megy bele a kapszula azt jól van.Halfkey írta:
Ez világos. De nálunk időszakos hogy mikor fogy több vagy kevesebb, erre ez tök jó![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 12:46
En is azt hittem, de egy 20 perces yt video utan baszki ugy ereztem magam mint egy kv gep szereloMarky írta: Egy kis Bialetti mokkapot a legegyszerubb megoldas. Szerintem a kapszulas gepeket be kellene tiltani, egyreszt rablas, masreszt iszonyat kornyezetterhelese van ahhoz kepest, hogy egy olyan kavet keszit, mint Mucsarocsoge-also restijeben az utoljara 1992-ben tisztitott gep.
Automata gepeket pedig azert nem ajanlanam, mert nehez tisztitani oket. Akkor mar inkabb egy jobb karos espresso gep, pl. Gaggia Classic.
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. január 16., hétfő 12:44
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 16., hétfő 12:33
Ez világos. De nálunk időszakos hogy mikor fogy több vagy kevesebb, erre ez tök jóbabaking írta:csak azzal a kapszulás legnagyobb előnyét lövöd ki: hogy gyors és kényelmes: Mosod, darálod, töltöd kikaparod, mosod stb. Nem vészes, bármilyen más formátummal is van meló csak a kapszulásnak pont az a lényege, hogy ezt ne kelljenHalfkey írta: Kapszulásba is tudsz amúgy venni szilikon betétet és bármi saját kávét főzni vele.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 16., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. január 16., hétfő 11:34
Attol fugg milyet veszel, a legtobben rendes kave van, ha fozes utan kessel kinyitod a kapszulat, ott van benne a zacc. A tejporos kapszula altalaban kulon van. De van olyan, ami instant kave plusz tejpor.cart írta: A dolce gustoban instant kave plusz tejpor van amugy![]()
2000/10 db aron rablas szerintem
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 16., hétfő 11:31
Nekem megteszi.Realista24 írta: Dolce szerintem nagyon szar, meg a kapszulasok kozott is.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. január 16., hétfő 11:18
csak azzal a kapszulás legnagyobb előnyét lövöd ki: hogy gyors és kényelmes: Mosod, darálod, töltöd kikaparod, mosod stb. Nem vészes, bármilyen más formátummal is van meló csak a kapszulásnak pont az a lényege, hogy ezt ne kelljenHalfkey írta: Kapszulásba is tudsz amúgy venni szilikon betétet és bármi saját kávét főzni vele.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 16., hétfő 11:10
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. január 16., hétfő 11:03
Végre rendes tanács, ezért járok ide.hehetheoriginal írta: Hagyd a picsaba a kavet, egeszsegtelen.
Igyal inkabb valentino rossis vagy mangos monstert, radobsz két ekit, vagy egy fel csik kokaint, egesz nap uzodhajtod a dolgokat![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. január 16., hétfő 10:55
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem