Kapszulásról pár gondolat:
- kóstold meg valahol, ha van 1-2 olyan kapszula ami bejön uccu neki.
- a gép olcsó a kapszulák viszont nem. mi anno azért vettük (nespresso) mert heti 1-2 kávét ittunk otthon, és amiatt nem érte meg szemeset venni, mert tönkrement volna. Mióta homeoffice van és napi 2 fogy már nem éri meg.
- ha ásványvizet teszel bele (amitől drágább) attól jelentősen megváltozik az íze, általában jó irányba.
- ha fontos a környezet akkor viszont ne (hacsak nem viszed vissza mint a németeknél és hasznosítod újra, bár azért akkor is van környezetterhelése) A munkaerö kizsákmányolását már nem is említem, sajnos ez ennek az iparnak a sajátja.
Én átálltam a filteresre (V60) először egy kézi darálóval, most meg hozott a Jézuska egy Wilfa Uniformot. Márciusban jön Minime, kollégák mondták, hogy se időm, se eröm, se kedvem nem lesz kézzel darálni, úgyhogy a babacuccos listára ezt is felírtam
u.i: a legjobb cibetmacskás kávé sem ér szart sem ha nem megfelelően van elkészítve. Mondjuk a cibetmacskás amúgy is messze van a legjobbtól
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.