Nekem megteszi.Realista24 írta: Dolce szerintem nagyon szar, meg a kapszulasok kozott is.
Irodában őrlős van, drágább fajta tejhabosítóval meg mindennel, nem ízlik jobban sőt.
Még a klasszik kotyogós ami adta de csak szigorúan egyetemistaként.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 16., hétfő 11:31
Nekem megteszi.Realista24 írta: Dolce szerintem nagyon szar, meg a kapszulasok kozott is.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. január 16., hétfő 11:18
csak azzal a kapszulás legnagyobb előnyét lövöd ki: hogy gyors és kényelmes: Mosod, darálod, töltöd kikaparod, mosod stb. Nem vészes, bármilyen más formátummal is van meló csak a kapszulásnak pont az a lényege, hogy ezt ne kelljenHalfkey írta: Kapszulásba is tudsz amúgy venni szilikon betétet és bármi saját kávét főzni vele.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 16., hétfő 11:10
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. január 16., hétfő 11:03
Végre rendes tanács, ezért járok ide.hehetheoriginal írta: Hagyd a picsaba a kavet, egeszsegtelen.
Igyal inkabb valentino rossis vagy mangos monstert, radobsz két ekit, vagy egy fel csik kokaint, egesz nap uzodhajtod a dolgokat![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. január 16., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 10:50
Dolce szerintem nagyon szar, meg a kapszulasok kozott is.ziro4vr írta: Nem vagyok nagy kávé gourmet, szeretem az ízét meg napi rutin, itthon sima dolce gusto van, bőven megteszi. Hozzáteszem, pár hónapja kaphatóak hozzá cafe freies kapszulák, ég és föld a sima nestléhez képest.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. január 16., hétfő 10:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 16., hétfő 10:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 16., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 10:39
De legalabb ért szartbabaking írta:
u.i: a legjobb cibetmacskás kávé sem ér szart sem ha nem megfelelően van elkészítve. Mondjuk a cibetmacskás amúgy is messze van a legjobbtól
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. január 16., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 10:33
Irtam pü-tSüti írta: Én annyira semekkora kávés nem vagyok, hogy még az automatából is a csokis espressot nyomom, csak legyen benne egy kis koffein.Tényleg alacsonyan vannak az igények ilyen téren. Hoztak nekem cibetmacska által kisz*rt kávét is, ugyanannyira nem ízlett mint bármelyik másik. Nem én vagyok a célközönség, azért is emeltem ki, hogy nem vagyok kávés.
![]()
Gyors, egyszerű > Finom, mert nekem a finom se finom.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 16., hétfő 10:30
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. január 16., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 16., hétfő 10:14
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. január 16., hétfő 10:14
Legegyszerűbb nespresso-s gép van, kapszula-akcióval vettük. Bírja a ridegtartástSüti írta: Madridom mindent is tudó népe.
Kapszulás kávéfőző mint olyan?
- Nem vagyok kávés, soha nem ittam, de egyrészt hogy valami legyen ha valaki jön és igényli, másrészt most azért meló mellé 1-2 lemegy, mikor nagy a dara.
- Minél olcsóbb annál jobb.
- Érezhető itt a különbség árban? és ha igen, mennyire? Mi az amit már érdemes megvenni?
Talán ennyi, köszöntem.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. január 16., hétfő 10:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 15., vasárnap 13:14
a vb-n lenyomtalak de sajnos osszessegeben a cipofuzod nem kothetem be jinx es atok teren.Dolgoztak ott is keményen a sámánok.Tuti Shutter volt...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. január 15., vasárnap 11:53
Ne bassza mar meg, hogy Barcelonaban nem hat ez az atkod, sot, epp forditvaRemy írta:Amúgy akartunk. Épp Tarragona felé mentünk, mikor gondoltunk egyet, hogy pár euró ráfizetéssel menjünk tovább inkább. (Amivel mentünk vonat, ment tovább Barcelonába). De mikor akartam venni a + jegyet, még minden fasza volt, de fizetésnél kiírta, hogy már elfogyott (nyilván előtte még elérhető volt...)___Samy___ írta: Barcelona fele meg nem elegetIlyen prikezsia emberunk van, es nem hasznaljuk ki a legnagyobb rivalisunk ellen...
Aztán frissítés után már csak első osztályú jegy volt... az meg csillagászati áron.
Szóval végül katalóniába eljutottunk, de nem Barcelonába.
Dolgoztak ott is keményen a sámánok.Tuti Shutter volt...
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 15., vasárnap 11:39
Nyilvan, a vilagegyetemnek is kell valahogy vedekeznie.Remy írta: Meglássuk, de most drága mindenhová a jegy.![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem