Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Premier League
a szinvonalban szerintem nincs nagy kulonbseg, de azert a tempo es a korites osszessegeben jobb, igy mindent figyelembe veve elvezhetobb szerintem is.
mondjuk a rangadok minden ligaban erdekesek, ez inkabb ott jon ki, hogy ha valasztanom kell, akkor inkabb vegigulnek egy leicester-west ham / wolves-brighton meccset, mint egy bilbao-valencia / celta-getafe-t.
mondjuk a rangadok minden ligaban erdekesek, ez inkabb ott jon ki, hogy ha valasztanom kell, akkor inkabb vegigulnek egy leicester-west ham / wolves-brighton meccset, mint egy bilbao-valencia / celta-getafe-t.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mu-City meccset néztem, volt 15 perc intenzív foci, a többi ugyanaz a szokásos lötyögős semmi. Plusz vicces, ahogy az állítólagos sztároknak egy labdaátvétel nem megy, pl Bruno Fernandes.
Nem illik.
Amúgy igen.Remy írta: Szerintem semmivel nem ad tobbet. Csak jobb a csomagolas.
Az, hogy ott a tucat játékos 50-90 millió, attól még tucat marad. Pl Isak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Most éppen. Volt mar forditva is, meg még lesz is.gutihaz14 írta:hivhatjak akarhogy akkor is nezhetobb es szorakoztatobb mint a tobbi. fetrengos szar laligahoz kepest meg mas kavehaz egyenesenKerlon írta: Barclays premier leagur lassan arabish premier league lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem semmivel nem ad tobbet. Csak jobb a csomagolas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
hivhatjak akarhogy akkor is nezhetobb es szorakoztatobb mint a tobbi. fetrengos szar laligahoz kepest meg mas kavehaz egyenesenKerlon írta: Barclays premier leagur lassan arabish premier league lesz.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Barclays premier leagur lassan arabish premier league lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Katari vevok vetettek ki a halojukat a Liverpoolra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vanPad'em írta: Jó nézni az Arsenalt. Ödegaard meg úgy néz ki szintet lép, szép gólt lőtt megint. Pont vmi ilyesmit képzeltem nálunk is mikor a Sociban nyomta hogy majd egy fiatal csapat karmestere lesz Fede, Vini, Rodrygo, Camavingaval karöltve...
Ágyusok előtt viszont szép évek lesznek, ifjabb kókler ésszel jó kis csapatot faragott, és kb minden poszton fiatallal. Nem néztem ki belőle.
Ödének jó tett, hogy kezd minden meccsen
itt ilyen lehetősége még ebben a szezonban sem lett volna
az tényleg nagy lenne, ha a tanítvány legyőzné a mestert

Arteta jobban kihasználja a Citynél szűkebb kerete adottságait eddig
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Meg Contegutihaz14 írta: lloris a legnagyobb flop abban a spursben mar joideje

Nem vitattam el az érdemeiket. Jobb játékosok vannak a csapatban, mint tavaly --> jobbak is az eredmények. Pont. Egyenes arányosság.ANDS írta: Szerintem az MU tett azért, hogy feljöttek a dobogóra. Casemiro leigazolása biztosan segített.
És valamit tudhat a csapat, ha a City ellen fordítottak. Van múltjuk, vannak gyökereik, nyertek már bl- t is.
Én csak azt mondtam, hogy a city tegnap teljesen összeomlott. Mint ellenünk.. Ott ez van a dna-ben.. Az, hogy a mu 15 éve nyert bl-t, tegnap nem számított.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
A villanykörte ereje

- Pad'em
Jó nézni az Arsenalt. Ödegaard meg úgy néz ki szintet lép, szép gólt lőtt megint. Pont vmi ilyesmit képzeltem nálunk is mikor a Sociban nyomta hogy majd egy fiatal csapat karmestere lesz Fede, Vini, Rodrygo, Camavingaval karöltve. Ahhoz az kellett volna, hogy Modric meg Benz legalabb 2 éve leadja, ami benne is lehetett volna. De hálisten Gandalf papa meg Bigbenz még inkább varázsolt nekünk egy 14-et.
Ágyusok előtt viszont szép évek lesznek, ifjabb kókler ésszel jó kis csapatot faragott, és kb minden poszton fiatallal. Nem néztem ki belőle.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lloris a legnagyobb flop abban a spursben mar joideje
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ellenunk mutatott par elfutast, mondjuk amilyen szelsovedoink vannak.....'shutterisland írta: amugy en azert probalom kovetni a dolgokat, de nekem ez a mundryk srac kimaradt, mint wonderkid.
igy megneztem par vidit es a karrier statjait, hat annyira azert nem impressziv.
nincs 50 elso osztalyu meccse sem es nem a topligakbol jon.
meg ha 18 lenne, de mar 22, ami azert mar kozelebb van altalaban a kesz jatekoshoz, mint a csiszolatlan gyemanthoz, legalabb is magyaroszagon kivul biztosan.
lehet benne kakao vagy hasznos jatekos persze boven, de a 88 miller es 8 eves contract meg ebben a vilagban is aranytalanul komoly pakk.
Ha a brazil aranyfaszu retardalt antoni meg rafinnya elmennek 100ert, akkor feher baratom is legyen annyi
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy en azert probalom kovetni a dolgokat, de nekem ez a mundryk srac kimaradt, mint wonderkid.
igy megneztem par vidit es a karrier statjait, hat annyira azert nem impressziv.
meg ha 18 lenne, de mar 22, ami azert mar kozelebb van altalaban a kesz jatekoshoz, mint a csiszolatlan gyemanthoz, legalabb is magyaroszagon kivul biztosan.
lehet benne kakao vagy hasznos jatekos persze boven, de a 88 miller es 8 eves contract meg ebben a vilagban is aranytalanul komoly pakk.
fradibol max 10-ert ment volna el, sokat mondo.
fradibol max 10-ert ment volna el, sokat mondo.
Kivasarlasi árnál nincs? A játékosnak mindig van beleszolasa... Ha nagyon akart volna, akkor jó eséllyel tudta volna az Arsenal felé terelni a játékos, elég sokat pengettek volna ők is. Olyan nagyon nem volt fontos a játékosnak,hogy hova megy.Remy írta: Én úgy tudom, hogy ez nem kivásárlási ár volt, szóval szerintem van beleszólása a játékosnak is. Nem?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha a játékos viszont azt mondja, hogy a Chelsea nem érdekli, akkor a Shaktar a 100helyett kapott volna 95ot.Galacticos írta:Akivel a shakhtar megegyezik, utana az targyalhat a jatekossal. Ok meg nyilvan azzal egyeznek meg, es annak adnak lehetoseget a jatekossal valo targyalasra aki a nagyobbat ajanlja.Remy írta: Én úgy tudom, hogy ez nem kivásárlási ár volt, szóval szerintem van beleszólása a játékosnak is. Nem?
A játékosnak ezek szerint mindegy volt, csak mehessen.
A Shaktar meg mind a ket csapattal tárgyalt, ahogy a játékosnak is megvolt erre az engedélye.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Akivel a shakhtar megegyezik, utana az targyalhat a jatekossal. Ok meg nyilvan azzal egyeznek meg, es annak adnak lehetoseget a jatekossal valo targyalasra aki a nagyobbat ajanlja.Remy írta: Én úgy tudom, hogy ez nem kivásárlási ár volt, szóval szerintem van beleszólása a játékosnak is. Nem?
Mitrovic szezon buntetoje. Ralotte a sajat labara
illetve elcsuszott kozben.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91