Ennyi a lenyeg.Realista24 írta: Ahogy korabban irtam, 0 kupas szezonra hajaz a csapat, es ha barmit ad meg ez a mag nekunk, akkor azert nagyon halasnak kell lenni.
Egy kupánk már amúgy is van, szóval a szezon rendben van.

HozzászólásSzerző: kodo » 2023. január 16., hétfő 8:57
Ennyi a lenyeg.Realista24 írta: Ahogy korabban irtam, 0 kupas szezonra hajaz a csapat, es ha barmit ad meg ez a mag nekunk, akkor azert nagyon halasnak kell lenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 8:56
Evek ota hatradolosen igazolunk....a Barca meg ezek szerint faszan, ugye?Kerlon írta: Szerintem ezeknek a fele nem releváns, a Barca keret max támadó fronton jobb, amúgy nem.
Arról nem is beszélve, hogy nem ültek a babérjaikon és valszeg mindent felrúgva igazolgattak. Nekünk meg évek óta hátradőlösen egy egy igazolással operáltunk, de relevansan nem fejlődtünk. Pedig látjuk, hogy gyakorlatilag van egy Benzema elől, aki stabil, illetve nincs szélső védőnk 3 éve. 4 posztra, kb nulla igazolás volt.
Igazából Benzemát is ki lehet venni, tehát a fél kezdő nem lett frissítve.
Amúgy nem ezek a srácok nyertek itt mindent meg 10 év alatt, abból már csak páran vannak.
A többiek meg ne dőljenek hátra, ha lehet, hanem nőjjenek fel végre az öregekhez.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. január 16., hétfő 8:49
Ja hát èn sem leszek oda, ha èpp nem nyerünk semmit..Realista24 írta:Szamomra pont ez a lenyeg, hogy ha nem ter vissza sem tortenik semmi.reeed_ati írta: 02.21-->addigra tèr vissza majd a forma.
Pintus papa nem hülye, nem ma kezdte gyerekek.![]()
Hány bl. cìm kell, hogy bìzzatok benne?![]()
Addig szèpen, vagy ha kell csùnyán, de èletben kell maradni a bajnokságban.![]()
A Spanyol kupa es Szuperkupa hagyomanyosan nem a mi terepunk.
A januar hagyomanyosan nem a mi idoszakunk, es most ezt a kettot megspekelte meg egy VB is, majd ossze lett az egesz kombinalva.
A Barca kerete es padja melyebb, frissebb, a formajuk meg plane jobb, mint a mienk.
Ahogy korabban irtam, 0 kupas szezonra hajaz a csapat, es ha barmit ad meg ez a mag nekunk, akkor azert nagyon halasnak kell lenni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 16., hétfő 8:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 8:41
Szamomra pont ez a lenyeg, hogy ha nem ter vissza sem tortenik semmi.reeed_ati írta: 02.21-->addigra tèr vissza majd a forma.
Pintus papa nem hülye, nem ma kezdte gyerekek.![]()
Hány bl. cìm kell, hogy bìzzatok benne?![]()
Addig szèpen, vagy ha kell csùnyán, de èletben kell maradni a bajnokságban.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. január 16., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 16., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 16., hétfő 8:28
Remélem azt követelik, hogy nehogy Tuchel vegye át a gyeplőtRealista24 írta:Ha olvastad, amit irtam, akkor lathatod, hogy a csapat sincs felmentve...sot.Kerlon írta:
Ez mondjuk a pályán nyújtottakra is elmondható... Főleg az elmúlt 10 meccsen.
Tényleg felháborító, amit produkálnak egy ideje, teljesen beleszarok mentalitás nulla focivl.
Mondjuk megnyugtat (vagyis inkabb elszomorit), hogy a trend ami itt honol, az megy twitteren is egy csomo olyan usertol, akik majusban meg ott vertek a nyalukat minden Barcas meg angol oldalon.
Most meg kurvaanyazzak Ancelottit, a csapatot, Tuchelt kovetelik, stb.
Hanyinger. Fele gondolom ilyen 16-18 eves majom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 8:27
Errol van szo.ikarus93 írta: Én úgy vagyok vele, ha idén nem nyerünk semmit akkor se érdekel. Ezek a srácok annyi örömet okoztak az elmúlt 10 évben, kimaxolták a focit minden tekintetben. Ember feletti.
Kezdjük el az épitkezést, közbe meg a nagy legendáinktól vegyünk méltó búcsút, még ha rohadtul is fog fájni nekünk érzelmileg.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. január 16., hétfő 8:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 7:50
Ha olvastad, amit irtam, akkor lathatod, hogy a csapat sincs felmentve...sot.Kerlon írta:Ez mondjuk a pályán nyújtottakra is elmondható... Főleg az elmúlt 10 meccsen.Realista24 írta: A tegnapi játék szánalmas és értékelhetetlen volt, de a megy a meccs topic meg inkább.
Ahogy a csapat az ezüstöt sem érdemelne meg, úgy itt sokan azt sem, hogy a Realnak szurkoljanak.
Tényleg felháborító, amit produkálnak egy ideje, teljesen beleszarok mentalitás nulla focivl.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 16., hétfő 7:46
Ez mondjuk a pályán nyújtottakra is elmondható... Főleg az elmúlt 10 meccsen.Realista24 írta: A tegnapi játék szánalmas és értékelhetetlen volt, de a megy a meccs topic meg inkább.
Ahogy a csapat az ezüstöt sem érdemelne meg, úgy itt sokan azt sem, hogy a Realnak szurkoljanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 7:08
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. január 16., hétfő 6:29
Ez itt a probléma. Hát Carvajal, Kroos, Modric, Carvajal, Benzema arca konkrétan úgy nézett ki, mint akit megerőszakoltak. Tisztán látszott a labda nélküli játékban, hogy mindenki csak lézeng és folyamatosan félúton van. Valverde? Ősszel szét futott mindenkit, most meg egy rendes sprintet nem tud megcsinálni. Oké, hogy hiányzik a kreativitás, de erő nélkül nem csoda, hogy nincs ott fejben senki. Remélhetőleg a terv része ez és gyorsan átesnek a holtponton, mert a következő meccseken elmehet minden kupa a szezonba, aztán hiába pörgünk majd márciustól.dzsi91 írta:nagyon fáradtak vagyunk
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 16., hétfő 0:18
Nagy, jön Bellingham 120ért meg visszavesszük vmelyik saját nevelés fullbackünket. Meg talán egy CBt is veszünkillgner írta: Ezen nincs mit értékelni, ez szenvedés volt végig. Nyáron nagy bevásárlás lesz, mert ez a keret kezd teljesen kipurcanni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. január 15., vasárnap 23:41
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 15., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 15., vasárnap 23:11
Amíg megy a szekér nem fogunk nagybevásárlást tartani.Ha nyáron nagy változásokat akartok akkor szurkolni kell a 0 kupázásnak mert Perez sose nyúlt bele sikerek után nagyon a keretbe.19ben hoztunk egy botrányos szezont egyből kinyitotta a pénztárcát igaz bár netette volnakrisz24 írta:A baj csak az hogy már 3 nyár óta ezt mondjuk.. Aztán azóta is csak elmennek játékosok..illgner írta: Ezen nincs mit értékelni, ez szenvedés volt végig. Nyáron nagy bevásárlás lesz, mert ez a keret kezd teljesen kipurcanni.
Engem csak az zavar hogy minden meccsen azt látom hogy a védelem be van szarva mikor letamadjak és rendszeresen szar passzokat adunk amiből jön a kontra és a gól.. Inkább rugjuk már picsan a labdat csak ne ilyenekbol kapjuk folyamatosan a gólokat...
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. január 15., vasárnap 22:53
A baj csak az hogy már 3 nyár óta ezt mondjuk.. Aztán azóta is csak elmennek játékosok..illgner írta: Ezen nincs mit értékelni, ez szenvedés volt végig. Nyáron nagy bevásárlás lesz, mert ez a keret kezd teljesen kipurcanni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 15., vasárnap 22:42
Egy szóval nem mondtam,hogy nem igazolhattunk volna jobban.Én annyit mondok,hogy sem Ancelotti sem a keret nem tehet a kialakult helyzetről de még Zidane is a maxra húzta a lehetőségekhez mérten a csapatot. Hossszútávon jól fogunk kijönni ebből a nagy spórolásból az ilyen spanyol szuperkupás dolgokat meg le lehet nyelni.Toti írta: 8 honapja volt a bl donto, a vbt meg nem toltak tul a jatekosaink, cserebe minden klubnal ugyanugy bejatszott a vb.
Igen a keret verdesi a 35ot, de egyreszt ezert tehettek volna, h ne igy legyen, masreszt meg ha mar nem, akkor nyugodtan fel lehetne dobni egy tobiast, vagy nem elajandekozni miguelt, stb.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem