Antonio Rüdiger - 22
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Antonio Rüdiger - 22
eddig elég gyenge az itteni karrier. van 1 gól amiért vért adott meg egy idióta futása ami tetszik a tiktok generációnak azon kívül egy nagy semmi. egyenlőre pont azt hozza amit vártam tőle. 4 védős rendszerben fejetlen csirke és full átéag tele hibával. nagyon csalóka volt az a Tuchel féle defenzív 5 védős rendszer.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha egy jóképű szakállas srác fehér mezben kukát rugdal, az csak Rüdi lehet
akkor sem, ha ki van írva, hogy Strasbourg..
Amúgy melyik gólért hibáztatja, aki úgy tesz? Nálam az első az úgy kollektíven az egész védelemé, a második Carva hülyesége volt, hogy berontott középre, Gavibogyót meg otthagyta. A harmadik meg már mindegy volt..
Nem tudnám őt kiemelni, hogy gyengébb volt és monnyonle (az nálam inkább Carva volt).

Amúgy melyik gólért hibáztatja, aki úgy tesz? Nálam az első az úgy kollektíven az egész védelemé, a második Carva hülyesége volt, hogy berontott középre, Gavibogyót meg otthagyta. A harmadik meg már mindegy volt..
Nem tudnám őt kiemelni, hogy gyengébb volt és monnyonle (az nálam inkább Carva volt).
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
az senkit sem zavart hogy francia 1es meccsen tortent?

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Bocs, akkor én is beneztem.illgner írta:Szerintem nem csak te nézted beRealAsensio írta: Akkor beneztem, keso van mar.![]()
![]()
De attol meg ezt varnam el Rudigertol is
![]()
![]()
Nekem először az volt gyanús, hogy teljesen más a mozgása Rüdinek, na meg a stoplisa is, aztán olvastam a hozzászólásokat, és úgy már leesett.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Szerintem nem csak te nézted beRealAsensio írta: Akkor beneztem, keso van mar.![]()
![]()
De attol meg ezt varnam el Rudigertol is
![]()

Nekem először az volt gyanús, hogy teljesen más a mozgása Rüdinek, na meg a stoplisa is, aztán olvastam a hozzászólásokat, és úgy már leesett.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jut eszembe, elso golunkat is mibol kaptuk?! Rudiger visszasetalt a palyara az apolasbol, rogton neki passzolnak, talan meg is lepodott. Aztan felpasszolja csinbe Camavinganak, persze labdavesztes a vege, rogton fordul a barca. Mendy epp felfele kocogott, eszlelve a labdavesztest, szinten kocogassal indul meg visszafele es vegignezi a barca tamadasat. Full rendezetlen vedelem, ertelmetlen labdaeladas es gol a vegen.

- RealVazquez
Ez amúgy nem Rüdiger, hanem Toko Ekambi. Mégcsak nem is hasonlít Rüdigerre.RealAsensio írta:EZ A BESZED! Ezt mar szeretem! Ezt akarom latni. Minimum. Ez azert megnyugtat valamennyire. Igy kell. Ha van valami, ami felbasz, az a lelektelenseg, nemtorodom hozzaallas.ELSiete írta: https://twitter.com/madridissta1902/sta ... ECcVA&s=19
- RealVazquez
EZ A BESZED! Ezt mar szeretem! Ezt akarom latni. Minimum. Ez azert megnyugtat valamennyire. Igy kell. Ha van valami, ami felbasz, az a lelektelenseg, nemtorodom hozzaallas.ELSiete írta: https://twitter.com/madridissta1902/sta ... ECcVA&s=19

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De a kuka megkapta..
"Nincs itt nagy baj", érzik-tudják ők is, hogy ez most fos. Nem vállat vonogatnak, hanem komolyan veszik.
Nacho, Eder, Alaba, Rüdi vért isznak tavaszra, aztán levegőt sem mer venni aki szembe jön
(meg remélem adnak a többieknek is a csodalöttyből, mert ez most gyönge)
"Nincs itt nagy baj", érzik-tudják ők is, hogy ez most fos. Nem vállat vonogatnak, hanem komolyan veszik.
Nacho, Eder, Alaba, Rüdi vért isznak tavaszra, aztán levegőt sem mer venni aki szembe jön

(meg remélem adnak a többieknek is a csodalöttyből, mert ez most gyönge)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
At kell allni a 3 vedos rendszerre, szelso vedo ugy sincs normalis. Ket szelre beraknam Camavingat meg Valverdet robotolni.ziro4vr írta: Ettől függetlenül jah, van 3 top khv a keretben de egyik sem teljesít úgy ahogy tudna

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát kihez hasonlítsam piquéhez meg umtitihez? Robi carloshoz sem kellett volna hasonlítgatni marcelot aztán csak sikerült pótolniaziro4vr írta:A Ramos-Pepe-Varane vonal konkrétan az elmúlt 15 év legjobb hármasa, az olasz vonal (Maldini, Nesta, Cannavaro) óta a messze legjobb belső védők, értelmetlen bárkit hozzájuk mérni.dzsi91 írta: Én bírom a tagot de topnak sosem éreztem. Karakterben adhat azért sokat de Ramos-Pepe-Varane vonaltól nagyon messze van de még alabatól is.
Ettől függetlenül jah, van 3 top khv a keretben de egyik sem teljesít úgy ahogy tudna, elgondolkodtató. Remélem a vezetősgnek erre nem egy gvardiol 120 millióért a válasza.

Alabával amúgy mi van őt ritkán látom
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A Ramos-Pepe-Varane vonal konkrétan az elmúlt 15 év legjobb hármasa, az olasz vonal (Maldini, Nesta, Cannavaro) óta a messze legjobb belső védők, értelmetlen bárkit hozzájuk mérni.dzsi91 írta: Én bírom a tagot de topnak sosem éreztem. Karakterben adhat azért sokat de Ramos-Pepe-Varane vonaltól nagyon messze van de még alabatól is.
Ettől függetlenül jah, van 3 top khv a keretben de egyik sem teljesít úgy ahogy tudna, elgondolkodtató. Remélem a vezetősgnek erre nem egy gvardiol 120 millióért a válasza.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én bírom a tagot de topnak sosem éreztem. Karakterben adhat azért sokat de Ramos-Pepe-Varane vonaltól nagyon messze van de még alabatól is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Lassan beigazolódik, hogy a PL-ből igazolt top játékosok mégse olyan toppok. Ugye Eden szintén a Chelseaből

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Osztom, egyelőre ez nem aranylabda TOP30 szint, és emiatt a vezér Alabat is kár volt meg(ki) mozgatni a kezdőből.Kerlon írta: Szerintem eddig gyenge a madridi karrierje, raadasul Militao es Alaba is mintha ettol zavarodott volna meg
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pali képességre top, de a német válogatottban meg az idei madridban is látszik: akkor hoz wc szinten ha fiy rendszerben ugyanazon tagokkal játszik, és van mellette egy higgadt verzér típus mint TS vagy Alaba.
Az idei állandó rotálgatás egyik védőnek sem tesz jót. Tavasszal nekifutnék az Alapba-Rudi-Mili-Tóbiás sorral, de nyilván nem így lesz, így tóbiás helyett LV, Carvajal meg Mendy vállalhatatlan szar.
Az idei állandó rotálgatás egyik védőnek sem tesz jót. Tavasszal nekifutnék az Alapba-Rudi-Mili-Tóbiás sorral, de nyilván nem így lesz, így tóbiás helyett LV, Carvajal meg Mendy vállalhatatlan szar.
Nem illik.
Szerintem eddig gyenge a madridi karrierje, raadasul Militao es Alaba is mintha ettol zavarodott volna meg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K