Antonio Rüdiger - 22

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Antonio Rüdiger - 22

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. január 16., hétfő 10:31

eddig elég gyenge az itteni karrier. van 1 gól amiért vért adott meg egy idióta futása ami tetszik a tiktok generációnak azon kívül egy nagy semmi. egyenlőre pont azt hozza amit vártam tőle. 4 védős rendszerben fejetlen csirke és full átéag tele hibával. nagyon csalóka volt az a Tuchel féle defenzív 5 védős rendszer.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 16., hétfő 8:17

Ha egy jóképű szakállas srác fehér mezben kukát rugdal, az csak Rüdi lehet :mrgreen: :mrgreen: akkor sem, ha ki van írva, hogy Strasbourg..

Amúgy melyik gólért hibáztatja, aki úgy tesz? Nálam az első az úgy kollektíven az egész védelemé, a második Carva hülyesége volt, hogy berontott középre, Gavibogyót meg otthagyta. A harmadik meg már mindegy volt..

Nem tudnám őt kiemelni, hogy gyengébb volt és monnyonle (az nálam inkább Carva volt).
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 16., hétfő 8:10

az senkit sem zavart hogy francia 1es meccsen tortent? :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 16., hétfő 7:26

illgner írta:
RealAsensio írta: Akkor beneztem, keso van mar. :kalapos: :kalapos: :kalapos: De attol meg ezt varnam el Rudigertol is :mrgreen:
Szerintem nem csak te nézted be :D

Nekem először az volt gyanús, hogy teljesen más a mozgása Rüdinek, na meg a stoplisa is, aztán olvastam a hozzászólásokat, és úgy már leesett.
Bocs, akkor én is beneztem. :D
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 16., hétfő 0:54

RealAsensio írta: Akkor beneztem, keso van mar. :kalapos: :kalapos: :kalapos: De attol meg ezt varnam el Rudigertol is :mrgreen:
Szerintem nem csak te nézted be :D

Nekem először az volt gyanús, hogy teljesen más a mozgása Rüdinek, na meg a stoplisa is, aztán olvastam a hozzászólásokat, és úgy már leesett.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. január 16., hétfő 0:53

Jut eszembe, elso golunkat is mibol kaptuk?! Rudiger visszasetalt a palyara az apolasbol, rogton neki passzolnak, talan meg is lepodott. Aztan felpasszolja csinbe Camavinganak, persze labdavesztes a vege, rogton fordul a barca. Mendy epp felfele kocogott, eszlelve a labdavesztest, szinten kocogassal indul meg visszafele es vegignezi a barca tamadasat. Full rendezetlen vedelem, ertelmetlen labdaeladas es gol a vegen.
:goat:

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. január 16., hétfő 0:47

Akkor beneztem, keso van mar. :kalapos: :kalapos: :kalapos: De attol meg ezt varnam el Rudigertol is :mrgreen:

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 16., hétfő 0:44

RealAsensio írta:
EZ A BESZED! Ezt mar szeretem! Ezt akarom latni. Minimum. Ez azert megnyugtat valamennyire. Igy kell. Ha van valami, ami felbasz, az a lelektelenseg, nemtorodom hozzaallas.
Ez amúgy nem Rüdiger, hanem Toko Ekambi. Mégcsak nem is hasonlít Rüdigerre.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. január 16., hétfő 0:38

EZ A BESZED! Ezt mar szeretem! Ezt akarom latni. Minimum. Ez azert megnyugtat valamennyire. Igy kell. Ha van valami, ami felbasz, az a lelektelenseg, nemtorodom hozzaallas.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 15., vasárnap 23:11

De a kuka megkapta..

"Nincs itt nagy baj", érzik-tudják ők is, hogy ez most fos. Nem vállat vonogatnak, hanem komolyan veszik.
Nacho, Eder, Alaba, Rüdi vért isznak tavaszra, aztán levegőt sem mer venni aki szembe jön :coffee:

(meg remélem adnak a többieknek is a csodalöttyből, mert ez most gyönge)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. január 15., vasárnap 23:04

még itt is majdnem hasra esett. :lol:

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 15., vasárnap 23:03

https://twitter.com/madridissta1902/sta ... ECcVA&s=19

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. január 15., vasárnap 22:53

ziro4vr írta: Ettől függetlenül jah, van 3 top khv a keretben de egyik sem teljesít úgy ahogy tudna
At kell allni a 3 vedos rendszerre, szelso vedo ugy sincs normalis. Ket szelre beraknam Camavingat meg Valverdet robotolni.
:mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 15., vasárnap 22:46

ziro4vr írta:
dzsi91 írta: Én bírom a tagot de topnak sosem éreztem. Karakterben adhat azért sokat de Ramos-Pepe-Varane vonaltól nagyon messze van de még alabatól is.
A Ramos-Pepe-Varane vonal konkrétan az elmúlt 15 év legjobb hármasa, az olasz vonal (Maldini, Nesta, Cannavaro) óta a messze legjobb belső védők, értelmetlen bárkit hozzájuk mérni.

Ettől függetlenül jah, van 3 top khv a keretben de egyik sem teljesít úgy ahogy tudna, elgondolkodtató. Remélem a vezetősgnek erre nem egy gvardiol 120 millióért a válasza.
Hát kihez hasonlítsam piquéhez meg umtitihez? Robi carloshoz sem kellett volna hasonlítgatni marcelot aztán csak sikerült pótolnia :D Nyilván nem is vártam tőle azt a szintet amit Ramosék hoztak de egy alaba féle első évet azért kinéztem volna belőle :D egyenlőre sem karakterben sem játékban nem hozza de a szezon java még csak most jön.

Alabával amúgy mi van őt ritkán látom
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 15., vasárnap 22:34

dzsi91 írta: Én bírom a tagot de topnak sosem éreztem. Karakterben adhat azért sokat de Ramos-Pepe-Varane vonaltól nagyon messze van de még alabatól is.
A Ramos-Pepe-Varane vonal konkrétan az elmúlt 15 év legjobb hármasa, az olasz vonal (Maldini, Nesta, Cannavaro) óta a messze legjobb belső védők, értelmetlen bárkit hozzájuk mérni.

Ettől függetlenül jah, van 3 top khv a keretben de egyik sem teljesít úgy ahogy tudna, elgondolkodtató. Remélem a vezetősgnek erre nem egy gvardiol 120 millióért a válasza.
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 15., vasárnap 22:29

Én bírom a tagot de topnak sosem éreztem. Karakterben adhat azért sokat de Ramos-Pepe-Varane vonaltól nagyon messze van de még alabatól is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 15., vasárnap 22:28

Lassan beigazolódik, hogy a PL-ből igazolt top játékosok mégse olyan toppok. Ugye Eden szintén a Chelseaből :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 15., vasárnap 21:59

Kerlon írta: Szerintem eddig gyenge a madridi karrierje, raadasul Militao es Alaba is mintha ettol zavarodott volna meg
Osztom, egyelőre ez nem aranylabda TOP30 szint, és emiatt a vezér Alabat is kár volt meg(ki) mozgatni a kezdőből.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 15., vasárnap 21:57

Pali képességre top, de a német válogatottban meg az idei madridban is látszik: akkor hoz wc szinten ha fiy rendszerben ugyanazon tagokkal játszik, és van mellette egy higgadt verzér típus mint TS vagy Alaba.

Az idei állandó rotálgatás egyik védőnek sem tesz jót. Tavasszal nekifutnék az Alapba-Rudi-Mili-Tóbiás sorral, de nyilván nem így lesz, így tóbiás helyett LV, Carvajal meg Mendy vállalhatatlan szar.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 15., vasárnap 21:55

Szerintem eddig gyenge a madridi karrierje, raadasul Militao es Alaba is mintha ettol zavarodott volna meg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: