Meglepetés? Győzelmi kényszer van, itt nem lehet szórakozni tobiasokkalnzooli93 írta: 2015 dejavu. Hullámvölgyet úgy akarunk megoldani,hogy addig nyomatunk mindenkit,amig vagy atlendulnek a rossz formán, vagy még mélyebbre zuhannak. Carlo tudja...

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. január 19., csütörtök 19:49
Meglepetés? Győzelmi kényszer van, itt nem lehet szórakozni tobiasokkalnzooli93 írta: 2015 dejavu. Hullámvölgyet úgy akarunk megoldani,hogy addig nyomatunk mindenkit,amig vagy atlendulnek a rossz formán, vagy még mélyebbre zuhannak. Carlo tudja...
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. január 19., csütörtök 19:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 19., csütörtök 19:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 19., csütörtök 19:21
Realista24 írta: A Real Madrid kezdőcsapata:
Courtois, Rudiger, Militao, Nacho, Mendy, Kroos, Camavinga, Valverde, Rodrygo, Vini Jr. és Benzema.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. január 19., csütörtök 19:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 19., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 6:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 15., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 15., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. január 15., vasárnap 21:48
Gavi sztem tucat, de Pedri az komoly minőség.ikelemen5 írta: Ebből a Gavi-Pedri párosból még futballisták is lehetnek. Ez a meccs erre volt jó, hogy elismerem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 15., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. január 15., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2023. január 15., vasárnap 21:47
Tavaly is megnyerték vele a "megvertük a Madridot kupát"... egyszerűen azt gondolom, h ebben az időszakban ólomból vannak a lábak. És amikor Pintus a góré, ebben az időszakban ez tendencia.ateeemadrid írta:Szeretünk úgy időzíteni, hogy a barca taknyosra szopasson minket.EmbroZZ írta: Évről évre meglepődünk, h mennyire szar a csapat az év elején, általában ilyenkor zúgunk ki a kupából és engedjük magunkra a többit, v maradunk le a bajnokságban. Aztán tavasszal a hajrában nyerjük sorra a meccseket... én nem lennék meglepődve, ha ez a formaidőzítés Pintus sajátja lenne... nem tudom magam ezen a meccsen felhúzni és akkor se fogom, amikor a villareal kiver majd a kupából. Még akkor se, ha idén nem nyerünk semmit. Annyiszor működött már ez, h egy szopó év belefér...
Félig adom amit írsz, de ez az idei keret mindenhogy kevés lesz. Tavaly is inkább az elképesztő rutinnak, magabiztosságnak, és küzdésnek köszönhettük a sikereket, de az látható volt, hogy játékban ez nem elég. Azóta csak visszafejlődtünk sajnos. Reméljük Perez lassan zsebbe nyúl, mert vagy 5 játékost minimum hozni kéne, hogy az elitben maradjunk.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. január 15., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. január 15., vasárnap 21:44
Mondjuk most erre a teljesítményre van is mire szopkodni, lehet itt röhögni rajta meg utálni de nagyon komoly, meghatározó játékos lesz ő.gutihaz14 írta: na ha eddig valaki sokallta a gavi szopkodást. most feltettük a térképre. gratula a csapatnak.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. január 15., vasárnap 21:42
Szeretünk úgy időzíteni, hogy a barca taknyosra szopasson minket.EmbroZZ írta: Évről évre meglepődünk, h mennyire szar a csapat az év elején, általában ilyenkor zúgunk ki a kupából és engedjük magunkra a többit, v maradunk le a bajnokságban. Aztán tavasszal a hajrában nyerjük sorra a meccseket... én nem lennék meglepődve, ha ez a formaidőzítés Pintus sajátja lenne... nem tudom magam ezen a meccsen felhúzni és akkor se fogom, amikor a villareal kiver majd a kupából. Még akkor se, ha idén nem nyerünk semmit. Annyiszor működött már ez, h egy szopó év belefér...
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2023. január 15., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 15., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. január 15., vasárnap 21:35
Ne csak az oszi naptarbol indulj ki.realistahuni írta:___Samy___ írta:
Ez szimpla faradtsag, szerintem. Mar latszott az elozo meccsen is, hogy nem birjak, de azota eltelt 120 perc jatek.
A barca miért nem fáradt? Ugyanúgy kemény a naptár nekik is.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem