Miért.. Mert.. 1000szer történt már ilyen fodballpályákon.. Tegnap 1001-ére.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 15., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. január 15., vasárnap 15:11
Befosok, ha makol egy ilyet a gittegylet. Bar bizok benne, hogy az Arsenalnal sem ilyen dilettansok, egy igazi b kategorias bohoc ez a Raphinha.Realista24 írta: Arsenal Raphinat vinne Mudryk helyett a Sport szerint.
100m-t vihetik, Laporta ennyiért elengedi.
Mudryk meg már Londonban van, a Chelseavel.
Atesz visszatért, vegetek.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 15., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. január 15., vasárnap 14:47
Nem tudtak küzdeni és akarni a győzelmet, most megtanulták.hehetheoriginal írta: Es korabban mi gatolta meg ot vagy oket, hogy csapatként mukodjenek?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 15., vasárnap 14:38
Én inkább azt kérdezném, hogy szerinte ez a comeback a CSAPATON múlt-e? Szerintem is csak volt egy (minimum véleményes, de ha mondjuk a Reallal történik, akkor már bicskanyitogatóan bundagyanús) bírói tévedés, a city összezuhant tőle, ők meg köszönték és visszajöttek a meccsbe.ELSiete írta: Bruno Fernandes: “We used to be individuals… now we are a team, you can see a proper team that works for each other”
Valaki mondja már meg, hogy mit üzenget ez a tucat12 játékos, aki soha a büdös életben nem fog nyerni semmit.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 15., vasárnap 14:33
Tartom, amit mondtam rola mikor utoljara kerdezted.Realista24 írta:A tegnap sem alakul volna igy, ha nincs az az orbitalis tevedes.hehetheoriginal írta: Es korabban mi gatolta meg ot vagy oket, hogy csapatként mukodjenek?
Mas: Haalandrol kinek mi a velemenye? Ad hozza barmit is a City eredmenyeihez? Ertsd: a goljai mennyi pontot jelentenek pl.?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 15., vasárnap 14:27
A tegnap sem alakul volna igy, ha nincs az az orbitalis tevedes.hehetheoriginal írta: Es korabban mi gatolta meg ot vagy oket, hogy csapatként mukodjenek?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. január 15., vasárnap 14:26
Több volt a szerencsétlen a kezdőbenhehetheoriginal írta: Es korabban mi gatolta meg ot vagy oket, hogy csapatként mukodjenek?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 15., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. január 15., vasárnap 13:59
ELSiete írta: Bruno Fernandes: “We used to be individuals… now we are a team, you can see a proper team that works for each other”
Valaki mondja már meg, hogy mit üzenget ez a tucat12 játékos, aki soha a büdös életben nem fog nyerni semmit.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. január 15., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 15., vasárnap 13:03
Twitteren viszont rengetegen kiakadtak, hogy mi a picsa történt. 10/10 ember nem érti, hogy ez, hogy történhet meg.BlancoMark írta: Most neztem vissza a City-United meccset. Basszus, az elso United gol kimeriti a nyilt csalas fogalmat. Lesen levo tamado fedezi a labdat a vedovel szemben es elengedik a tamadast?
Ehhez kepest ahogy latom nem is olyan vermesek a kekek nyilatkozatai, hat en a helyukben nem kicsit keltem volna ki magambol.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. január 15., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 15., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. január 15., vasárnap 12:23
Bezzeg ha Carlo mondaná ezt nem így vélekednétek. Ami a sajtónak szól, az szól a drukkereknek is. De Bruyne is tolt egy ilyent a vb alatt aztán ki is estek a fenébe. Ha játékos vagy vagy az edzői stáb tagja akkor ilyen baromságot nem mondaszBabinho írta: Tavaly Tuchel is azt mondta allenünk az első meccs után, hogy nem sok esélyük van, aztán úgy jöttek nekünk mint állat, nem is sokon múlott, igencsak komolyan gondolták ők a fordítást...
Hogy a sajtóba mi megy, és mi a klubon belül két különböző dolog volt mindig is.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 15., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. január 15., vasárnap 12:13
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. január 15., vasárnap 11:55
Ez az Arsenalnak szolt szerintem. Oltozon belul nyilvan mast mond a jatekosainak.Kerlon írta:Ezekután én kirúgnám az edzőt főleg, ha a világ legbővebb keretével dolgozna.realistahuni írta:
Lol
Ennyire be van szarva egy Arsenaltol akik még a kezdocsatárjukat is elvesztették?
Költői a kérdés, színészkedik megint a kókler.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 15., vasárnap 11:52
Ezekután én kirúgnám az edzőt főleg, ha a világ legbővebb keretével dolgozna.realistahuni írta:Lol
Ennyire be van szarva egy Arsenaltol akik még a kezdocsatárjukat is elvesztették?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. január 15., vasárnap 11:30
Mondjuk egy ilyen nyilatkozat után, amint biztos lesz, hogy nem nyerik meg, vagy akár kiesnek a bl-ből úgy vágnám ki mint a huzat. Tipikus vesztes a csávó egyébként, pont ezért és mert neki csak nagyon sok millió elherdálása után sikerül bármit is nyernie, sosem lesz a legjobb edzők mellett sorolva (az értelmesebbjénél természetesen)realistahuni írta:Lol
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem