Gondolom Remy isDinhoL írta:20 perc telt el a meccsből, nyugi van..Remy írta: Már Tello is szopatja csorit?![]()
![]()
Nem hiszem el, hogy nem akar beindulni az a szeker.nyerniük kell mert rájuk tettem

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 3., péntek 16:28
Gondolom Remy isDinhoL írta:20 perc telt el a meccsből, nyugi van..Remy írta: Már Tello is szopatja csorit?![]()
![]()
Nem hiszem el, hogy nem akar beindulni az a szeker.nyerniük kell mert rájuk tettem
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. február 3., péntek 16:26
20 perc telt el a meccsből, nyugi van..Remy írta: Már Tello is szopatja csorit?![]()
![]()
Nem hiszem el, hogy nem akar beindulni az a szeker.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 3., péntek 16:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 30., hétfő 20:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 30., hétfő 19:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 7:32
A szaudiak is olyan kedvesek vele, hogy vegig Messi nevet skandalva "kisertek" le a palyarol.Realista24 írta: Kiestek a Szuperkupabol, gol ezúttal sem jött.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 26., csütörtök 21:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 24., kedd 9:55
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 23., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 23., hétfő 8:24
Szerintem ennél egyszerűbb képlet nincs. CR a legfixebb dolog jelenleg Szaud-Arábiában. A maradék 2 helyre meg akkor majd sorsolnak.gutihaz14 írta:en vegigneztem a meccset volt fasza stream de nem tudom hpgy mi lesz ha visszater ospina mert ugytudom max 3 kulfoldi lehet a kezdőben es a talicska martinez kettos nagyon kell elore CR7nek mert a tobbi nagyon fogalmatlan'shutterisland írta: kivancsisagbol neztem egy-ket videot a debutalo meccsrol, hat azok alapjan kb tamadokozeppalyast jatszott, sokszor az ellenfel terfelenek kozepen kavargatott meg osztogatott, illetve olyan manchesteri korszakhoz hasonloan cselezgetett.
eleg erdekes volt az utobbi evek cr-jehez kepest.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 23., hétfő 8:04
en vegigneztem a meccset volt fasza stream de nem tudom hpgy mi lesz ha visszater ospina mert ugytudom max 3 kulfoldi lehet a kezdőben es a talicska martinez kettos nagyon kell elore CR7nek mert a tobbi nagyon fogalmatlan'shutterisland írta: kivancsisagbol neztem egy-ket videot a debutalo meccsrol, hat azok alapjan kb tamadokozeppalyast jatszott, sokszor az ellenfel terfelenek kozepen kavargatott meg osztogatott, illetve olyan manchesteri korszakhoz hasonloan cselezgetett.
eleg erdekes volt az utobbi evek cr-jehez kepest.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 23., hétfő 8:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 20., péntek 17:56
Bernabeu nyitómeccsnek jólenne. Mondjuk ezt visszavonuláskor kéne hamár eddig nem volt.Realista24 írta: Lehet fake news de Perez meccset akar AlNassr ellen. CR fele meccs új klub színeiben, egy a Realban.
Ez lenne az igazi búcsúja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 20., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 20., péntek 10:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 17., kedd 7:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 14., szombat 20:11
Két meccset kapott.Kera írta:Eltiltását tölti még Menkeszterből a telefonos ügy miatt.'shutterisland írta: na mondom belekukkantok egy kicsit, hogyan mozog, mert ritkan latni ilyen szintu jatekost ezek kozt szaladgalni.
hogy hogy nincs a locan sem, nem ugy volt, hogy ma mutatkozik be ?
Már csak az a kérdés, hogy meddig, azt tudja valaki?
HozzászólásSzerző: Kera » 2023. január 14., szombat 20:04
Eltiltását tölti még Menkeszterből a telefonos ügy miatt.'shutterisland írta: na mondom belekukkantok egy kicsit, hogyan mozog, mert ritkan latni ilyen szintu jatekost ezek kozt szaladgalni.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. január 14., szombat 19:24
Talicska a padról is kiszorította..'shutterisland írta: na mondom belekukkantok egy kicsit, hogyan mozog, mert ritkan latni ilyen szintu jatekost ezek kozt szaladgalni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 14., szombat 19:11
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem