füst írta:
Realista24 írta:
Általánosságban írtam. Rendőr vs civil.
Szerintem mi viszont konkrétan a tegnapi esethez írjuk, amit. Nem arról van szó hogy behúzott egyet a zsarunak, vagy meghúzta kulccsal a kocsiját. Ilyen esetre egyszerűen nincs elég kemény retorzió, akármilyen hosszú évek várnak rá a böriben.
Egyébként hírhedt volt az ember a környéken, évek óta balhézott kelenföld-újbuda közötti vonalon, de eddig legalább csak szóban akart mindenkit kiírtani.
Tehat akkor m richard, a szlovak milliomosnő, meg mindenki hasonlo csontszilankos retorziokat kellett volna kapjon?
Vagy csak az a baj most, hogy a "rend" őrei, fleto/viktor katonái kaptak egy balegyenest a szemuk közé, es meglepodtek rajta?
ha rokon/barat olyan elethelyzetbe kerul, ott leszek mellette es nem fog semmilyen foshoz hozzanyulni, en fogom kirangatni a szarbol..
leszallt kozenk a jezuskrisztus, tudtam en hogy eljo e pillanat, orvendezzetek, imadkozzatok

De nyilvan akitől esetleg az elet elvett mindent, es nincs szamara mas kiút, annak torjek a testet szilankosra, hadd szenvedjen a kurvaannyjat