Igen.. Ők ketten főleg.. Abszolút.hehetheoriginal írta:Tehat akkor m richard, a szlovak milliomosnő, meg mindenki hasonlo csontszilankos retorziokat kellett volna kapjon?füst írta:
Szerintem mi viszont konkrétan a tegnapi esethez írjuk, amit. Nem arról van szó hogy behúzott egyet a zsarunak, vagy meghúzta kulccsal a kocsiját. Ilyen esetre egyszerűen nincs elég kemény retorzió, akármilyen hosszú évek várnak rá a böriben.
Egyébként hírhedt volt az ember a környéken, évek óta balhézott kelenföld-újbuda közötti vonalon, de eddig legalább csak szóban akart mindenkit kiírtani.
Vagy csak az a baj most, hogy a "rend" őrei, fleto/viktor katonái kaptak egy balegyenest a szemuk közé, es meglepodtek rajta?
leszallt kozenk a jezuskrisztus, tudtam en hogy eljo e pillanat, orvendezzetek, imadkozzatokha rokon/barat olyan elethelyzetbe kerul, ott leszek mellette es nem fog semmilyen foshoz hozzanyulni, en fogom kirangatni a szarbol..![]()
hehetheoriginal írta: *honnan tudod/jatok? Ismered szemelyesen? Tudsz rola es az eleterol mindent?
Lol. honnan tudom.. Nyilván rosszul következtettem. Bokánlőtték, bicegett vígan tovább, majd a földön ülve artikulálatlanul üvöltötte a vele szemben álló 2 rendőrnek, hogy hívjanak rendőrt.. Biztos csak összeveszett az esti kakaója a vérnyomásával