Illene már szerezni vmi cserecsatárt a padra. Régen azért beesett egy Adebayor, Huntelaar, Higuain, Cassano, Portillo is ilyenkor.

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. január 11., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 11., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 11., szerda 11:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 11., szerda 11:26
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 11., szerda 11:18
Szerintem még siman lecsaphatnank ra, mert a Barcanal megint regisztracios gondok lesznek. 5-6 jatekost probalnak majd eladni boven arul felul, ebbol Ferran Torres az egyik, akiert 60 milliot varnak, a masik Raphina, akiert 75 milliot kernek, Fatiert is kozel 80 at. Ezeket szerintem senki nem fogja kifizetni ertuk…gutihaz14 írta:elvileg a barca vettette ki ra a halojatrealmadrid95 írta: Egyebkent Pavard is szabaduszo lesz, o bevetheto kozepen es jobb hatvednek is. A jolly joker Nacho szerintem tavozik, Carvajal nagyon gyenge, ingyen szerintem tokeletes lenne ket posztra is es nem ker horror fizetest sem.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 11., szerda 11:10
elvileg a barca vettette ki ra a halojatrealmadrid95 írta: Egyebkent Pavard is szabaduszo lesz, o bevetheto kozepen es jobb hatvednek is. A jolly joker Nacho szerintem tavozik, Carvajal nagyon gyenge, ingyen szerintem tokeletes lenne ket posztra is es nem ker horror fizetest sem.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 11., szerda 11:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 11., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 11., szerda 9:49
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 11., szerda 8:55
Pad'em írta: Depayt épp viszi a matrac Félix helyére. Brahim kb ugyanazt hozná mint Asensio, vagy még annyit se, Marcónak legalább a lába néha elsül. Persze egy próbát megérhet, ha már megvettük annó.
Carvajal 18 évesen ugyanott tartott mint most Tobias, a Castillában20 évesen ment el kölcsönbe a Bayerhez. Amúgy a brazilnak is vmi hasonló út kéne. Nekünk meg hozni valakit oda.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. január 11., szerda 8:26
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. január 11., szerda 8:24
Ahogy nézem, tényleg nem adja semmifilatáska írta: Holnapi meccsről van info mi közvetíti?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 10., kedd 23:45
Depayt épp viszi a matrac Félix helyére. Brahim kb ugyanazt hozná mint Asensio, vagy még annyit se, Marcónak legalább a lába néha elsül. Persze egy próbát megérhet, ha már megvettük annó.raul 4 ever írta: Ha meg lehetne vele beszélni, hogy 2021 őszi formában jön, Depayt is megkörnyékezném Firmino után..
Meg Brahimot is bírom, nézegetném Ase helyett.. Hogy minek akar a klub vele hosszabbítani, nekem nagy rejtély.. Semmi olyat nem láttam tőle.
A Tobias dologra leszek nagyon kíváncsi. Nekem furcsa, hogy A keretben még nem volt, de hírek alapján komoly szerepet kapna jövőre. Carva ilyenkor már kirobbanthatatlan volt a 'kusenből, jól is játszott és nem a 3. ligában.. Nem bántani akarom a brazilt, csak nekem nem áll össze a kép..
A jh és a jsz az a két poszt, ami nekem sír az upgrade után.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 10., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 10., kedd 22:48
Ha meg lehetne vele beszélni, hogy 2021 őszi formában jön, Depayt is megkörnyékezném Firmino után..Pad'em írta: Kéne a vérfrissítés de az a baj, hogy Bellinghamre elnyomjuk majd a büdzsét sanszosan. 100-120 körül lesz az ára + bónuszok. Emellett olyan nagy költekezés sztem nem lehet. Viszi a pénzt a stadion, már az nagy szó, hogy emellett megvolt a lóvé Mbappéra meg beesnek Tchouamenik és van 70 millió Endrickre. Frant/Miguelt visszahozzuk még talán meg valami free agent illene a sorba Alaba, Rüdiger mintájára.
Plusz kérdés, hogy Asensióval mi lesz. Ha ő lépne, akkor talán hoznánk valakit, de el tudom képzelni, hogy mondjuk Arribassal pótoljuk, vagy visszarendeljük Brahimot. Illetve szerintem még ráadásul hosszabbítani is fog a táncdalénekes punettik legnagyobb örömére. Mariano koccol az fix, ha igaz helyére keressük az embert. Aztán majd megtaláljuk Rodrygóban a helyettesét![]()
Most ránéztem a nyáron lejáró szerződésűekre, a Barcát persze már minddel szóbahozták (Kanté, Gündogan, Moukoko, Thuram, Zaha, Ndicka mindről olvastam, hogy vinnék). Nekünk talán Firmino meg a Benfica balhátvédje Grimaldo lehetne megfontolandó. Meg persze Moukoko de ő már sajnos culé sanszosan.
Ha az angolról lecsúszunk az lenne érdekes. Azt írták nincs B terv.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. január 10., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 10., kedd 22:38
Pad'em írta: Kéne a vérfrissítés de az a baj, hogy Bellinghamre elnyomjuk majd a büdzsét sanszosan. 100-120 körül lesz az ára + bónuszok. Emellett olyan nagy költekezés sztem nem lehet. Viszi a pénzt a stadion, már az nagy szó, hogy emellett megvolt a lóvé Mbappéra meg beesnek Tchouamenik és van 70 millió Endrickre. Frant/Miguelt visszahozzuk még talán meg valami free agent illene a sorba Alaba, Rüdiger mintájára.
Plusz kérdés, hogy Asensióval mi lesz. Ha ő lépne, akkor talán hoznánk valakit, de el tudom képzelni, hogy mondjuk Arribassal pótoljuk, vagy visszarendeljük Brahimot. Illetve szerintem még ráadásul hosszabbítani is fog a táncdalénekes punettik legnagyobb örömére. Mariano koccol az fix, ha igaz helyére keressük az embert. Aztán majd megtaláljuk Rodrygóban a helyettesét![]()
Most ránéztem a nyáron lejáró szerződésűekre, a Barcát persze már minddel szóbahozták (Kanté, Gündogan, Moukoko, Thuram, Zaha, Ndicka mindről olvastam, hogy vinnék). Nekünk talán Firmino meg a Benfica balhátvédje Grimaldo lehetne megfontolandó. Meg persze Moukoko de ő már sajnos culé sanszosan.
Ha az angolról lecsúszunk az lenne érdekes. Azt írták nincs B terv.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 10., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. január 10., kedd 21:03
Carlo magával szembemenve rotálja a csapatot, emiatt neki pacsi.Realista24 írta:Én úgy vagyok vele, hogy bármit nyerünk a bajnokság vagy BL kombobol, az ajándék ettől a kerettol, mert a keret a mélysége csökkent és nem nőtt, plusz mindenki csak korosabb, és páran ki is maxoltak amiért jöttek. Szóval motivációs gondok is vannak sztem.Pad'em írta:
Persze de úgy írtad mintha esélyünk se lenne a bajnoki címre, aztán 3 pont a difi. A játék lehet aggasztó de nem tudom ki várt sziporkázó performanszt egy ilyen szezonban ahol féltáv előtt elrepült a keret háromnegyede vb-re, hogy aztán 2 nap training után játszunk pár bajnokit majd megint repülünk vissza.
Március végéig 3 naponta meccs. Embertelen a kalendár. Itt az lesz a kérdés mi vagy Barca alkalmazkodik ehhez jobban. Én Pintus miatt úgy érzem előnyben vagyunk, még úgyis, hogy a BLben csak mi állunk, de azért a MU ellen ők is presztízs meccset játszanak. Szerintem áprilisra mi leszünk előnyben.
Viszont okádék meccs az lesz dögivel. Pl holnap rögtön folyt.köv![]()
Ha nyerünk valamit, ha nem. Igazolni kell, sokat, okosan.
Ha nem nyerünk, sem fogom mantrazni amit majd a többség, hogy idiota Perez, Carlo takarodj, meg a vak is látta mit kellett volna csinálni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 10., kedd 20:08
Én úgy vagyok vele, hogy bármit nyerünk a bajnokság vagy BL kombobol, az ajándék ettől a kerettol, mert a keret a mélysége csökkent és nem nőtt, plusz mindenki csak korosabb, és páran ki is maxoltak amiért jöttek. Szóval motivációs gondok is vannak sztem.Pad'em írta:Persze de úgy írtad mintha esélyünk se lenne a bajnoki címre, aztán 3 pont a difi. A játék lehet aggasztó de nem tudom ki várt sziporkázó performanszt egy ilyen szezonban ahol féltáv előtt elrepült a keret háromnegyede vb-re, hogy aztán 2 nap training után játszunk pár bajnokit majd megint repülünk vissza.Anthony írta:
Te is tudod, hogy nem erről van szó.
Hanem arról hogy a csapat teljesítménye Benzema sérülése óta finoman szólva is aggasztó. És ezen nem segített sokat a visszatérése sem, ahogy Alaba és Tchua sérülése is elég rosszkor jött.
Közben a Barca nem értem hogy de csak nyeri a meccseket, hozza a pontokat, szuper motiváltak hozzánk képest.
Szóval nem buktunk mindent januárban csak éppen nem fest jól a jelenlegi forma.
Március végéig 3 naponta meccs. Embertelen a kalendár. Itt az lesz a kérdés mi vagy Barca alkalmazkodik ehhez jobban. Én Pintus miatt úgy érzem előnyben vagyunk, még úgyis, hogy a BLben csak mi állunk, de azért a MU ellen ők is presztízs meccset játszanak. Szerintem áprilisra mi leszünk előnyben.
Viszont okádék meccs az lesz dögivel. Pl holnap rögtön folyt.köv![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem