ikelemen5 írta: Az ünnepek alatt két sorozatot láttam.
Acapulco: 10/8
Clark: 10/7
Tavalyi évből, amiket meg lattam és jó volt: Sárkányok haza, Black bird
Azt hiszem ennyi.
Az Acapulco Akciocsoport es a Lois and Clark Superman Legujabb Kalandjai?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. január 13., péntek 8:34
ikelemen5 írta: Az ünnepek alatt két sorozatot láttam.
Acapulco: 10/8
Clark: 10/7
Tavalyi évből, amiket meg lattam és jó volt: Sárkányok haza, Black bird
Azt hiszem ennyi.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. január 13., péntek 8:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 13., péntek 0:06
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. január 12., csütörtök 21:39
Nem a Telemázli show-ban volt ez az egyik játék? Emlékszem kapartak sorsjegyet, meg volt valami cucc, amit felhúztak és pattogott össze-vissza, aztán, ha eldöntötte a játékos bábuját, akkor kiesett. Lehet volt ott ilyen pénz elkapós szarság is.tisztan emlekszem, hogy a 90-es evekben ment es az emberke, aki beszallt a kabinba, bizonyos ido alatt probalt meg minel tobb repkedo bankjegyet elkapni, tomkodtek a zoknijukba, nadragjukba, stb, es a vegen, mikor lejart az ido, akkor kijottek es annyit nyertek, amennyit osszeszedtek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 12., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2023. január 10., kedd 7:57
Halfkey írta:Nálam 2022 legjobb sorozata volt, és emlékeim szerint az alapötet mellett a cselekmény kb a 3. résztől volt igazán jó, valóban nem a pilot volt a legütősebb.h3x0r írta: Severance 1x1
A sorozat alap otlete erdekes, ezert is kezdtem el nezni.
Az elso reszben kiderul, de azert berakom spoilerbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy chipet ultetnek az emberek fejebe, ami a munkahelyi es maganeleti szemelyiseguket kulon valasztja. Munka kozben nem emlekszel a maganeletedre es otthon se tudod, hogy egyebkent mit is dolgozol.
Megneztem az elso reszt es egy kicsit csalodott vagyok. Egy fokkal tobb oncelu muveszieskedest tartalmazott a kelletenel. Az egesz pilot olyan monoton volt. Valamiert az az erzesem, hogy a legtobb resz arrol fog szolni, hogy 40 perc kicsit unalmas epitkezes, nem tortenik szinte semmi erdemleges, majd jon egy csavar, ami mindent megvaltoztat. Ezek a par percek viszik majd el a hatukon az egesz sorozatot. Persze, ha tevedek es valaki mas mar latta, meggyozheto vagyok.
Egyelore nem erzem azt, hogy azonnal inditanam is a masodik reszt. Talan holnap meg adok neki egy eselyt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. január 10., kedd 7:41
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 9., hétfő 22:07
Nálam 2022 legjobb sorozata volt, és emlékeim szerint az alapötet mellett a cselekmény kb a 3. résztől volt igazán jó, valóban nem a pilot volt a legütősebb.h3x0r írta: Severance 1x1
A sorozat alap otlete erdekes, ezert is kezdtem el nezni.
Az elso reszben kiderul, de azert berakom spoilerbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy chipet ultetnek az emberek fejebe, ami a munkahelyi es maganeleti szemelyiseguket kulon valasztja. Munka kozben nem emlekszel a maganeletedre es otthon se tudod, hogy egyebkent mit is dolgozol.
Megneztem az elso reszt es egy kicsit csalodott vagyok. Egy fokkal tobb oncelu muveszieskedest tartalmazott a kelletenel. Az egesz pilot olyan monoton volt. Valamiert az az erzesem, hogy a legtobb resz arrol fog szolni, hogy 40 perc kicsit unalmas epitkezes, nem tortenik szinte semmi erdemleges, majd jon egy csavar, ami mindent megvaltoztat. Ezek a par percek viszik majd el a hatukon az egesz sorozatot. Persze, ha tevedek es valaki mas mar latta, meggyozheto vagyok.
Egyelore nem erzem azt, hogy azonnal inditanam is a masodik reszt. Talan holnap meg adok neki egy eselyt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. január 9., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 8., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 8., vasárnap 15:46
Ügyesen tudsz Guglizni de Money booth az maga a doboz a neve, nem volt ilyen című show.hehetheoriginal írta: Money booth néven nyilvan usabol masolt cucc
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 8., vasárnap 15:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 8., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. január 8., vasárnap 15:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 8., vasárnap 15:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 8., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 8., vasárnap 14:16
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 8., vasárnap 14:09
Legyél te is kiserik?'shutterisland írta: ez most eleg random, de emlekszik valaki arra a regi magyar musorra/vetelkedore amiben az embereket valami kabinba becsuktak, bekapcsoltak valami szélgépet es a repkedo bankjegyeket kellett osszeszedni ?
nem ugrik be a neve.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 8., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. január 5., csütörtök 12:03
Jaja emiatt én is óvatos voltam, de az internet mindig nagyon polarizáló, szóval sejtettem, hogy nem lesz annyira rossz (eddig legalábbis nem voltnzooli93 írta: Én mindenhol csak rossz kritikákat olvastam róla, úgy hogy el se kezdtem. Imdb-n is 4,4 ponton áll, ami azért nem túl csábító. Bár biztos sokan lepontozták ,mert hogy Cavill is kilépett a Franchiseból![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem