Vannak sorozatok amiket megéri/lehet nézni magyarul is, mivel a legtöbb szinkronhang passzol a karakterhez. De gondolom nem csak én találkoztam olyannak amik nagyon nem illettek oda: Revolutionban a szőke csaj szinkronja nagyon nem illett oda szerintem, plusz pár hete láttam egy génmanipulációs friss sorozatot (Beauty and the Beast) ott is nagyon rosszak lettek a szinkronok. Viszont az Arrow első évadot magyarul néztem és nekem nem volt vele semmi bajom, pont jó volt.
Válogatás: színészek akik a Miami Vice sorozatban tűntek fel
Julia Roberts, Ben Stiller, Willis, Buscemi, Mortensen, Neeson, Tucci, HBC, Chris Rock és a többiek.
Sokan valószínűleg nem ismerik a
The Amazing Race showműsort, de többek között Amerikában hatalmas népszerűségnek örvend. Idén év elején az első 5 évad kivételével bepótoltam az összeset (most fut a 23.évada) és meg kell hagyni értenek a dolgukhoz a műsor készítői. Semmi unalmas rész, végig pörgős műsort hoztak össze. A műsor lényege, hogy (általában) 10 db 2 fős csapat verseng az utolsó adásba kerülésig ahol a nyeremény 1 millió dollár. Minden rész végén (általában) kiesik egy csapat, de néhol vannak olyanok is ahol nem, de időbüntetést kapnak. Ez a 10 csapat az egész VILÁGOT bejárva minden országban és sok-sok városban különböző feladatokat végrehajtva törekedik arra hogy az adott részben ne essenek ki és a legvégén ők nyerjenek.
Pár érdekesebb, nehezebb feladat:
- 600 pezsgőspohárból piramist építeni, végül beleönteni a pezsgőt úgy, hogy nem dőlhet el, ha eldől, újrakezdeni
- focistadionba kimenni és a nézőtéren ülő 86 embernek egy élőképet kiosztani, felemelve értelmes kép jöjjön ki
- Buddha templomban kis buddha-szobrokat megszámolni (523 darab volt). elég trükkös volt, sokan elhibázták.
- Hawaiin a vízben volt 100 bója, de csak 3 darabon volt a felerősítve a köv feladat, hogy hova kell menni.
- Oroszországban -3 fokban fehérneműben 1,3 mérföldet futni
- világ 2. legmagasabb bungee-jumpingját kipróbálni, ami 70 emeletes háznak felel meg.
- Oroszországban bobozni és menet közben jobbra-balra figyelni és betűkből egy értelmes szót kirakni, ha kihagytál gy betűt és nem az a szó jön ki aminek kellett volna, újra kellett menni.
- Indiában 2 mérföldet húzni egy riksát, de előtte felpumpálni az egyik kerekét (direkt le volt engedve.)
- Kínában sült skorpiót, sült szöcskét, tengeri csillagot, lárvát kellett enni. Ez ott hétköznapi kaja.
Minden évad végén az utolsó feladat memóriajáték.
Lényeg: a
6.évadban (18 min-től) voltak Budapesten (illetve Egerben). Trabanttal kellett eljutni Pestről Egerbe, már elindítani is nagy problémát jelentett sok csapatnak. Egri várban több feladatott végrehajtani, Magyarország egyik leghíresebb éttermében csípős kaját enni, vízilabdacsapat ellen betalálni a hálóba és így tovább. Szórakoztató és minőségi műsor!